KUCHARZ Zamość oferta pracy Cieśla Jarosław Beans Polska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków na przyjęcia gastronomiczne, obsługa bufetu śniadaniowego, utrzymanie czystości na kuchni i podlegających mu obszarów
Data publikacji: 2018-03-13
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Cieśla Jarosław Beans Polska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Koszary 7, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków na przyjęcia gastronomiczne, obsługa bufetu śniadaniowego, utrzymanie czystości na kuchni i podlegających mu obszarów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: praca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętności: łatwość w nawiązywaniu kontaktów, wysoka kultura osobista, dyspozycyjnośćMile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Cieśla Jarosław Beans Polska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Sokołowska 9b/245, 01-142 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Sokołowska
Numer budynku pracodawcy: 9b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2018
Oferta pracy ważna do: 12.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni, estetyczne sporządzanie posiłków, odbieranie produktów żywnościowych z magazynu.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Turów (śląskie)
Montaż instalacji elektrycznej niskoprądowej, sieci, linii energetycznych.
NOWEL RYSZARD NOWICKI - 2016-02-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gnojewo (pomorskie)
Kucharz
TRUCK s.c. Sztuba Robert Restauracja-Myjnia-Hotel - 2016-05-12 - Psary Małe (wielkopolskie)
-Transportowanie oraz magazynowanie materiałów i wyrobów zbrojarskich,-Czyszczenie, prostowanie, cięcie oraz gięcie prętów zbrojeniowych,-Montowanie siatek i szkieletów zbrojeniowych,-Układanie oraz montowanie zbrojenia w deskowanaich i formach,-Wykonywanie prefabrykatów zbrojarskich,-Kontrolowanie jakosci wykonywanych czynności zbrojarskich,-Kontrolowanie procesu wykonywania siatek i szkieletów zbrojeniowych oraz ocenianie jakośi wykonania,-Organizowanie stanowiska pracy zgodnie z przepisami bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony ppoż, oraz wymaganiami ergonomii oraz ochrony środowiska,-Praca na terenie Niemiec,-Wynagrodzenie do ustalenia.
BUD-INVEST SP. Z O.O. - 2017-10-18 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie i wydawanie potraw
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka - 2018-01-23 - Strzelin (dolnośląskie)
pomoc w szykowaniu materiałó do druku, obsługa maszyny drukarskiej, pakowanie gotowych druków dla klienta końcowego, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - 2017-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, zapewnienie czystości urządzeń i maszyn, współpraca z klientami, dbanie o najwyższe standardy usług
Royal Greenland Seafood Sp. z o.o. - 2016-09-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Prace w kuchni
"MTL" s.c. Poznań - 2017-11-14 - Brzeźno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Karczma Młyn S.R.O Sp. z o.o. - 2018-04-10 - Kluszkowce (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej: kebab, sosy, surówki itp.Dwuletnie doświadczenie.Prawo jazdy kat. "B"Miejsce pracy TczewKontakt: telefon 58 532-44-11E-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Tczew (pomorskie)
Sprawne kierowanie działem księgowości, właściwe wykonywanie zadań działu, prowadzenie rachunkowości placówki oraz gospodarki finansowej, analiza wykorzystania środków budżetowych i pozabudżetowych, przestrzeganie dyscypliny pracy działu, przeprowadzanie kontroli wewnętrznej, opracowywanie projektów przepisów wewnętrznych, opracowywanie zbiorczych sprawozdań finansowych z wykonania budżetu.
Centrum Kształcenia Praktycznego - 2016-06-10 - Siedlce (mazowieckie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP, właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicę.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Sochaczew (mazowieckie)
Przedstawiciel handlowy
MEGA SERVICE PLUS SP. Z O.O. - 2016-02-10 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, dbanie o dobór właściciwej jakości składników, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należyta konserwację wszelkich urządzeń kuchennych zgodnie z wymaganiami saniatarnymi i BHP oraz HACCP, układanie menu, zarządzanie wydatkami
DAVO DAWID ROSIAK - 2017-03-03 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchniOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny 508 730 769 w godz.10.00-15.00
Splendor Dariusz Serwach - 2016-03-14 - Ilinko (mazowieckie)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-08-29 - Wejherowo (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, pracodawca oferuje atrakcyjny system motywacyjny, zatrudnienie w firmie na umowę o pracę, zakwaterowanie w służbowym mieszkaniu; kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach (8-12), telefoniczny oraz e-mailowy
ARMO Sp. z o.o. - 2016-01-13 - Zajączkowo (pomorskie)
Zakres zadań:- Księgowanie wyciągu dotyczącego płatności od klientów – Polska i Austria,- Księgowanie faktur zakupowych i kosztowych dla klienta austriackiego,- Master data – tworzenie dostawców,- Weryfikowanie faktur.
Agencja Pracy Czasowej Tempus A SP. z o.o. Sp. K. - 2018-06-01 - Łódź (łódzkie)
zastępowanie prezesa w rozmowach z kontrahentami i dostawcami wietnamskimi, przygotowywanie, negocjowanie i podpisywanie umów handlowych w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
smażenie nalesników; przygotowywanie produktów do potraw; obsługa kasy fiskalnej; utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy;
Aleksandra Kłunejko "HAPPY" - 2017-06-12 - Zawada (opolskie)
Przygotowywnie posiłków w żywieniu zbiorowym. Praca zmianowa wg grafiku, umowa o pracę, miejsce pracy ul. Mickiewicza 98 WrocławKontakt z pracodawcą tel. 510 012 183 Aldona Antosz.Informacja o ofercie w sali G
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-23 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie dań na miejscu i na wynos, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
podstawowa umiejętność gotowania
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2018-01-29 - Żurejny (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
wyrób i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2016-04-05 - Karpacz (dolnośląskie)