KUCHARZ Zawada oferta pracy Aleksandra K艂unejko "HAPPY"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13 - 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sma偶enie nalesnik贸w; przygotowywanie produkt贸w do potraw; obs艂uga kasy fiskalnej; utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy;
Data publikacji: 2017-06-12
Lokalizacja: Zawada (opolskie)
Pracodawca: Aleksandra K艂unejko "HAPPY"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:D臋bowa 1, 46-045 Zawada, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sma偶enie nalesnik贸w; przygotowywanie produkt贸w do potraw; obs艂uga kasy fiskalnej; utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy;
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 13 - 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 13-15 z艂/godz. brutto
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zawada
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Turawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 13 - 15 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.06.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, ch臋膰 uczenia si臋,
Nazwa pracodawcy: Aleksandra K艂unejko "HAPPY"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
D臋bowa 1, 46-045 Zawada, powiat: opolski, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Badania sanitarno epidemiologiczne, 艣wiadectwa pracy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Turawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zawada
Ulica pracodawcy: D臋bowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
MEDI POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Sprzeda偶 bilet贸w wst臋pu i us艂ug edukacyjnych; profesjonalna obs艂uga klienta; udzielanie informacji nt. oferty CNE; dbanie o dobry wizerunek CNE; obs艂uga kasy, wystawianie faktur, paragon贸w; rozliczanie kasy, sporz膮dzanie raport贸w kasowych.R贸wnowa偶ny system czasu pracy do 12h/dob臋.
CENTRUM NAUKI EXPERYMENT W GDYNI - 2017-01-24 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie da艅; sprz膮tanie stanowiska pracy, obs艂uga klienta. Praca w godzinach I 6-14 II 10-18
TEJK E艁EJ AGNIESZKA PAW臉SKA - 2017-03-10 - Opole (opolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w 艁ebie - 2017-03-02 - 艁eba (pomorskie)
Oferta z programu zatrudnienie os贸b do 30 roku 偶ycia. Przygotowywanie potraw zgodnie z przyj臋t膮 receptur膮, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, dbanie o艣wie偶o艣膰 i dost臋pno艣膰 produkt贸w (zg艂aszanie ko艅cz膮cego si臋 asortymentu). Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie w gastronomii, znajomo艣c podstawowych zasad obr贸bki termicznej potraw, znajomo艣膰 nazw podstawowych sprz臋t贸w kuchennych i produkt贸w, podzielno艣膰 uwagi, skupienie, dok艂adno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu.
HAYABUSA s.c. - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Pu艂awy (lubelskie)
Czyszczenie przewod贸w kominowych w domkach jednorodzinnych i inne czynno艣ci kominiarskie.
Tw贸j Kominiarz - 2017-04-27 - 艢widnik (lubelskie)
Praca kucharz bedzie polega艂a na obr贸bce wst臋pnej, rozdrabnianiu produkt贸w spozywczych. Przygotowywaniu: gotowaniu, pieczeniu, sma偶eniu - potraw oraz ich selekcji i ch艂odzeniu.
kontakt przez PUP - 2014-08-14 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodkaPraca w godz. 6-18 w Ko艂obrzegu, w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy.
SEAMED Sp. z o.o. (OW PROTON) - 2016-04-27 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Bronis艂aw贸w (艂贸dzkie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umow臋 na czas okre艣lony, praca na dwie zmianyoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Cek贸w-Kolonia (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2015-11-30 - Iwkowa (ma艂opolskie)
pakowanie oraz przygotowywanie dokumentacji do wysy艂ek
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
PRACA JAKO KSI臉GOWA
Fabryka Urz膮dze艅 Mechanicznych CHOFUM - 2018-05-09 - Chocian贸w (dolno艣l膮skie)
kucharz Praca na 2 zmiany 6-18, 11-23
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Baran贸w Sandomierski (podkarpackie)
przygotowanie, dekorowanie, wydawanie potraw, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Sma偶enie, pieczenie, gotowanie, przygotowanie da艅 , sprz膮tanie
PIZZAPL Marcin Koszykowski - 2016-05-31 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni regionalnej i europejskiej w zapewnieniu najwy偶szych standard贸w kulinarnych. Dba艂o艣膰 o precyzowanie zam贸wie艅 oraz odpowiedni poziom przechowywania produkt贸w. Zarz膮dzanie wsp贸艂pracownikami oraz dobry kontakt z serwisem.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne. Praca w restauracji. Obs艂uga go艣ci hotelowych jak i z zewn膮trz. Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych. G艂贸wne obowi膮zki to przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug receptury, dba艂o艣膰 o estetyk臋 i odpowiedni smak przyrz膮dzonych posi艂k贸w, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie. Wst臋pny kontakt telefoniczny lub e-mailowy w celu um贸wienia spotkania.
ARMO Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Zaj膮czkowo (pomorskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; wymagane roczne do艣wiadczenie; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; dzie艅 pracy/ dzie艅 wolnego; praca od 11:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" J脫ZEFA JURCZYGA - 2017-06-05 - Knur贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w kuchni
Przysta艅 呕eglarska Sk艂odowo Katarzyna Mi艅czuk - Soczewka Harsz 60 - 2016-04-07 - Harsz (warmi艅sko-mazurskie)
Odpowiedzialno艣膰 za dzia艂anie kuchni i wsp贸艂tworzenie menu, rozwi膮zywanie problem贸w dotycz膮cych produkt贸w, przygotowywanie produkt贸w zgodnie z otrzymanymi standardami, przygotowywanie dziennego planu produkcji.
VEGANCJA Magdalena Smoli艅ska - 2015-12-29 - P艂ock (mazowieckie)
Sporzadzanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "艢NIE呕NIK" - Barbara Lad偶y艅ska - 2016-01-08 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowo- Us艂ugowa Krzysztof Grabowski - 2016-11-04 - Filip贸wka (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, dbanie o wygl膮d i walory smakowe przygotowanych posi艂k贸w (RPO)
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Koszelew (mazowieckie)
Sporz膮dzanie da艅 kuchni polskiej, regionalnej, z karty menu innych narod贸w (kuchnia ukrai艅ska, bia艂oruska)I zmiana 6-14II zmiana 14-22
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2017-07-03 - Mielec (podkarpackie)
GOTOWANIE, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PROWADZENIE KSI膭呕KI HACCP, SPRZ膭TANIE STANOWISKA PRACY, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 NA TOWARWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO,
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-08-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)