KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Dzia艂dowo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 1聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
Data publikacji: 2016-03-31
Lokalizacja: Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Dzia艂dowo, powiat: dzia艂dowski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽300 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Dzia艂dowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dzia艂dowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.05.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzia艂dowie
Adres pracodawcy:
Chopina 6, 13-200 Dzia艂dowo, powiat: dzia艂dowski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: dzia艂dowski
Gmina pracodawcy: Dzia艂dowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Dzia艂dowo
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzia艂dowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.03.2016
Data dodania oferty pracy: 24.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 06.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- oferta pracy w ramach rob贸t publicznych; dotycz膮ca przyjmowania i wydawania 偶ywno艣ci z magazynu GOPS podopiecznym; wykszta艂cenie 艣rednie
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw w ma艂ej gastronomii, uk艂adanie menu, wyb贸r sk艂adanik贸w spo偶ywczych , odpowiednie przechowywanie sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dbanie o konserwacj臋 urz膮dze艅 kuchennych, dbanie o czysto艣膰, sprz膮tanie kuchni, pakowanie posi艂k贸w na wynos, dostawa posi艂k贸w zam贸wionych na wynos;Praca w godzinach 18:00-2:00, r贸wnowa偶ny rozk艂ad czasu pracy;133 h pracy w miesi膮cu;Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Ruska;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2017-05-17 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZ膭DZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA:ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, STA呕 W ZAWODZIE -MILE WIDZIANY, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA WIETNAMSKIEGO MILE WIDZIANAPRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM,PRACA NA P脫艁 ETATUWYNAGRODZENIE 1300,00 Z艁
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w
P艁UCIENNICZAK PIOTR MA艁A GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2016-12-14 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 z karty menu,dba艂o艣膰 o powierzone produkty ,samodzielne tworzenie da艅 kuchni polskiej
Willa Monika SPA - 2017-09-11 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SP脫艁KA CYWILNA - 2016-12-30 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamsko- chi艅skiej i orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - 艁om偶a (podlaskie)
jw.
Dom Pomocy Spo艂ecznej im. "Matysiak贸w" - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie da艅 z karty menu obowi膮zuj膮cej w obiekcie.
Pa艂ac Mierz臋cin NOVOL SP. Z O.O. Sp贸艂ka Komandytowa - 2016-08-25 - Mierz臋cin (lubuskie)
Przygotowanie farszu i ciasta do pierog贸w chi艅skich, lepienie pierog贸w chi艅skich, zamawianie produkt贸w w j臋zyku chi艅skim.
Koncept Piotr Grablewski - 2017-08-01 - Gdynia (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Warszawa (mazowieckie)
Za艂adunek pojazd贸w transportowych, wydobycie. Miejsce wykonywania pracy 呕wirownia Do艂臋ga - Zojmy.
PRZEDSI臉BIORSTWO WYDOBYWCZO-PRODUKCYJNE KRUSZBET S.C. JOANNA KOZYRA, KRZYSZTOF KOZYRA - 2018-02-14 - Do艂臋ga (ma艂opolskie)
Kucharz - Szef kuchni w restauracji, przygotowywanie produkt贸w i ich obr贸bka, wsp贸艂praca, prztgotowywanie catring贸w, zarzadzanie kuchni.
Firma Handlowo-Us艂ugowa "Dar-Pol " - 2016-07-19 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
WYSPA WIS艁A (Towarzystwo Przyjaci贸艂 St臋偶ycy) - 2016-06-22 - St臋偶yca (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, kuchnia polska
F.H.U SKLEP OG脫LNOSPO呕YWCZY Andrzej Dulowski / Sklep ABC - 2016-10-25 - Jaworzno (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piast贸w (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ
MILMAS MIULENA MASUM - 2017-01-13 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
wypiekanie pizzy, przygotowywanie da艅 obiadowych
SOPRANO 艁ukasz Jankoj膰 - 2017-01-20 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem (przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w).
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-05-14 - Sopot (pomorskie)
ustalanie menu dla dzieci,przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Przedszkole MINI Dorota Wawrocka - 2016-02-23 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga i kontrola maszyny.
JMB Zak艂ad 艢lusarski - Maciej Bednarz - 2017-08-31 - Zbydni贸w (podkarpackie)
gotowanie, sma偶enie
ARRAS El偶bieta Chomiczewska - 2018-03-01 - 艁eba (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne receptury.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharz
Wzg贸rze Smak贸w Us艂ugi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka - 2017-06-23 - Puszczykowo (wielkopolskie)
gotowanie, prowadzenie kuchni, dbanie o porz膮dek
RENATA TADLA Klubokawiarnia NA KOLE - 2017-05-31 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci, porz膮dku naczy艅, sprz臋tu, pomieszcze艅 kuchni. Przygotowywanie posi艂k贸w: sma偶enie, gotowanie, krojenie. Dbanie o nale偶yte przechowywanie 偶ywno艣ci w urz膮dzeniach do tego przystosowanych - lod贸wka ( odpowiedzialano艣膰 za jako艣膰 i 艣wie偶o艣膰 produkt贸w spo偶ywczych), robienie du偶ej ilo艣ci pierog贸w, planowanie jad艂ospis贸w, odpowiedzialno艣膰 za sprz臋t.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej, 艣l膮skiej. - Wynagrodzenie: 1850 z艂 brutto + prowizja. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca na jedn膮 zmian臋 mi臋dzy 9:00-20:00 + soboty, niedziele - wg grafiku. Wymagane min 2 lata do艣wiadczenie w bran偶y gastronomicznej. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (tel.: 515-241-245) w godz.: 9:00-20:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Stawowa 7, 40-095 Katowice).
"POD SI脫DEMK膭" LOKAL GASTRONOMICZNO HANDLOWY KRYSTIAN SIEMIANOWSKI - 2016-08-23 - Katowice (艣l膮skie)