KUCHARZ Harsz oferta pracy Przystań Żeglarska Skłodowo Katarzyna Mińczuk - Soczewka Harsz 60
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Data publikacji: 2016-04-07
Lokalizacja: Harsz (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Przystań Żeglarska Skłodowo Katarzyna Mińczuk - Soczewka Harsz 60
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-610 Harsz 60, powiat: węgorzewski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Harsz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: węgorzewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pozezdrze
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Data zakończenia pracy: 31.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Przystań Żeglarska Skłodowo Katarzyna Mińczuk - Soczewka Harsz 60
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Węgorzewie
Adres pracodawcy:
11-610 Harsz 60, powiat: węgorzewski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV prosimy składac do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: węgorzewski
Gmina pracodawcy: Pozezdrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Harsz
Numer budynku pracodawcy: 60
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Węgorzewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.04.2016
Oferta pracy ważna do: 15.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-09-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie, wydawanie, przygotowywanie potraw
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA MOTO-FAN MAGDALENA SUSLIK - 2017-05-23 - Kobiór (śląskie)
kucharz-prowadzenie stołówki szkolnej
Zespół Szkół Nr 1 we Władysławowie - 2019-01-25 - Władysławowo (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie potrawWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzień pracy 2 dni wolnego. Umowa na początek na okres próbny docelowo na stałe.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-06-24 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
WYMAGANE:-MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE,-DOKŁADNOŚĆ W WYKONYWANIU POWIERZONYCH OBOWIĄZKÓW,-UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZACJI PRACY W ZESPOLE.OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY O PRZESŁANIE CV ORAZ LISTU MOTYWACYJNEGO NA ADRES: REKRUTACJA (at) SPORTSBARBQ.PL Z DOPISKIEM W TYTULE: KUCHARZ. NA ZGŁOSZENIA CZEKAMY DO 31 MARCA 2018 R.UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE SKONTAKTUJEMY SIĘ JEDYNIE Z WYBRANYMI KANDYDATAMI. PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NASTĘPUJĄCEJ KLAUZULI: WYRAŻAM ZGODĘ NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAWĄ Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
RAMP-REST SP. Z O.O. - 2018-03-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy itp.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Ptaszkowa (małopolskie)
Wydawanie i gotowanie potraw.
F.H.U. "SUCHANEK" Tadeusz Suchan - 2017-09-07 - Kraków (małopolskie)
przechowywanie surowców i pólproduktów, przechowywanie dań, obróbka artykułów spożywczych
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Rąbień AB (łódzkie)
załadunek i rozładunek towarów, prace porządkowe w magazynie
Brachot Hermant Polska Sp.z.o.o - 2019-05-07 - Strzegom (dolnośląskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wymiar czasu pracy od pełnego etatu do 1/2 etatu - do uzgodnienia,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-10-18 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
STEPS SP. Z.O.O - 2016-05-23 - Sanok (podkarpackie)
praca na stanowisku kucharza
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2015-12-30 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z charakterystyką pracy
Gospodarstwo Produkcyjno - Handlowoe - 2016-03-24 - Pleszew (wielkopolskie)
kuchnia turecka, bengalska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zwoleń (mazowieckie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb, pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych rybnych oraz deserów.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO - 2016-06-08 - Rumia (pomorskie)
Przygotowanie oraz wydawanie posiłków dla dzieci.Godzina zakończenia pracy : 15:45Miejsce pracy: Wrocław, ul. ChrzanowskiegoKontakt kandydatów z pracoodawcą: przedszkole (at) lawendoweskrzaty.net, 601-922-313sala G, A
Lawendowe Skrzaty Katarzyna Sawicz-Kolibabska - 2017-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni syczuańskiej ze szczególnym uwzględnieniem oryginalncyh receptur.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Łódź (łódzkie)
- przygotowanie posiłków - organizacja pracy- czystość, sumienność
"IL PIRATA" Borys Nowicki - 2017-09-28 - Kosakowo (pomorskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2016-02-12 - Tczew (pomorskie)
Spawanie, cięcie, szlifowanie. Praca jednozmianowa, w godz. 7.00-15.00, w Bielsku-Białej.
GRANEX PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE" Leszek Letner - 2015-12-04 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Jawor (dolnośląskie)
Prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2019-01-04 - Kolonowskie (opolskie)
praca na basenie, sprzątanie serwisowe w ciągu dnia, w godzinach nocnych dezynfekcja, sprzątanie toalet, szatni, hali
Security & Cleaning System Sp. z o.o. - 2018-02-02 - Brzeg (opolskie)
Przygotowanie posiłków, przygotowanie dań zimnych i ciepłych, przygotowanie zamówień, ustalanie jadłospisu w tym diet dla osób chorych.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Józefów (mazowieckie)
Nauczanie, opieka i wychowywanie dzieci w wieku przedszkolnym
Niepubliczne Przedszkole "OMNIBUSEK" - 2017-02-14 - Przemyśl (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Usługi fiannsowe, obsługa biura, umawianie spotkań biznesowych.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Łódź (łódzkie)
Umiejętność przyrządzania potraw, znajomość zagadnień, zagadnień gastronomicznych, kalkulacji, zmajomość kasy fiskalnej, obsługa komputera
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2018-06-14 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (w tym zleconych diet) zgodnie z jadłospisem, wg przepisu i gramatury, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzeganie prawidłowego funkcjonowania systemu HACCP, GHP, GMP, utrzymanie czystości i porządku naczyń i sprzętu oraz należytego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, zachowanie bezweględnej higieny osobistej oraz czystości odzieży roboczej zgodnie z wymogami Sanepid (dwie zmiany: 6.30 - 14.30, 12 - 20).
STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH WSPÓLNA RADOŚĆ - 2018-07-26 - Kraków (małopolskie)