KUCHARZ/POMOC KUCHARZA Rumia oferta pracy Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb, pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych rybnych oraz deserów.
Data publikacji: 2016-06-08
Lokalizacja: Rumia (pomorskie)
Pracodawca: Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Roszczynialskiego 15, 84-230 Rumia, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb, pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych rybnych oraz deserów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rumia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rumia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.06.2016
Nazwa pracodawcy: Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Roszczynialskiego 15, 84-230 Rumia, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Rumia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rumia
Ulica pracodawcy: Roszczynialskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.06.2016
Data dodania oferty pracy: 07.06.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w restauracji serwującej kuchnię ukraińską
VIVABALTIK Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie posiłków wg jadłospisu, mycie naczyń i urządzeń znajdujących się w kuchni, wykonywanie prac przygotowawczych do produkcji posiłków
Dom Pomocy Społecznej im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego Prymasa Tysiąclecia - 2017-05-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
w/g stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE "BUDMA" - 2018-04-17 - Dąbrowa (świętokrzyskie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Miejska Górka (wielkopolskie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Tuczno (zachodniopomorskie)
wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Poznań (wielkopolskie)
obsługa urządzeń na kuchni (piec, frytownica itd.) przygotowywanie dań wg menu restauracji; dbałość o stanowisko pracy i porządek;mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-07-17 - Trzebosz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restaracji. Praca w godzinach 8-16
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-08-25 - Dębska Kuźnia (opolskie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ustroń (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-11 - Gniew (pomorskie)
jw
English Pub Kotrys Kacper - 2017-11-28 - Skoczów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
szlifowanie elementów drerwnianych na szlifierce
ZPUH "LOBOX" Alojzy Bocian - 2016-07-07 - Chojnice (pomorskie)
kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, omawianie menu, organizacja małych i dużych imprez
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Koziegłowy (wielkopolskie)
przygotowywanie dań z kuchni polskiej, dbanie o ład i porządek nastanowisku pracy
"SOLEY-ARECA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-04 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
CENTRUM CATERING RESTEURACJA - PODBIELNIAK K. - 2016-04-20 - Słupca (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, znajomość orginalnych receptur i przypraw kuchni ukraińskiej, kontakt z zespołem ukraińsko języcznym, posługiwanie sie narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Udorpie (pomorskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2018-02-27 - Poznań (wielkopolskie)
Praca na zmywaku, wstępna obróbka owoców i warzyw, przygotowanie śniadań, dbanie o czystość stanowiska pracy
ORBIS S.A. HOTEL IBIS ŁÓDŹ - 2017-03-27 - Łódź (łódzkie)
Przyrządzanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie, catering
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Kościan (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków - mała gastronomia
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Trzebinia (małopolskie)