KUCHARZ- GARMAŻER Mława oferta pracy Wyroby Garmażeryjne produkcja-sprzedaż w Mławie
Stanowisko: KUCHARZ- GARMAŻER
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i obróbka wstępna surowców, przygotowanie półproduktów, obróbka cieplna, wykończenie wyrobów garmażeryjnych
Data publikacji: 2018-06-21
Lokalizacja: Mława (mazowieckie)
Pracodawca: Wyroby Garmażeryjne produkcja-sprzedaż w Mławie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 39, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i obróbka wstępna surowców, przygotowanie półproduktów, obróbka cieplna, wykończenie wyrobów garmażeryjnych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: garmażer
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne lub wiedza i umiejętności wynikająca z zainteresowań;doświadczenie zawodwe - mile widziane
Nazwa pracodawcy:
Wyroby Garmażeryjne produkcja-sprzedaż w Mławie
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 7, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: mławski
Gmina pracodawcy: Mława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mława
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Nazwisko osoby zgłaszającej: Hanna Butrym
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: garmażer
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.06.2018
Data dodania oferty pracy: 19.06.2018
Oferta pracy ważna do: 18.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej
Dom Pomocy Społecznej - 2017-08-10 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Miechów (małopolskie)
wystawianie faktur, praca kadrowa, naliczanie urlopów. Praca w Pyrzowicach.
KRUPSKI KAROL PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANE - 2015-12-21 - Sączów (śląskie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Utrzymanie czystości i porządku w przydzielonych pomieszczeniach i na korytarzach, piecza nad bezpieczeństwem budynku oraz całego mienia szkolnego, sumienność, uczciwość, komunikatywność, pracowitość, rzetelność i dbałość o jakość wykonywanej pracy.
Zespół Szkół Mechanicznych Nr 1 im. Szczepana Humberta - 2016-09-09 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2017-12-01 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
-
Przedsiębiorstwo Turystyczne "Centrum Mazur" Giżycko S.A. - 2016-06-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
ZAUŁEK KAPITAŃSKI - Smażalnia Ryb - 2016-04-27 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykształcenie min. średnie, umiejętność przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-11-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia meksykańska)
RESTAURACJA "CHIMICHANGA" WIOLETTA WICHURSKA - 2018-06-26 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie dań z karty dla gości restauracji, wsparcie Szefa Kuchni w wydawaniu dań, Samodzielne przygotowywanie dań (po uzyskaniu odpowiedniego doświadczenia w naszej restauracji)
Felson sp. z o.o. - 2016-05-02 - Przyjaźń (pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków, przekąsek, pieczenie
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
"Przystań u Lipy" Dorota Lipa - 2017-04-21 - Jordanów (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu
PHU Ekotradycja Bożena Duda Oździńska - 2017-10-18 - Cieszyn (śląskie)
wg stanowiska
Gospoda Pod Żurawiami Sabina Żurawska - 2016-04-13 - Miłomłyn (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-03-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Kościan (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW , PÓŁPRODUKTÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWANIU POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA , ZNAJOMOŚĆ PRODUKTÓW KUCHNI WŁOSKIEJ, DOŚWIADCZENIE 2 LATA , GODZINY PRACY 12-20, MIEJSCE PRACY PIZZERIA BELLA ITALIA
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2017-12-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
STAPOL Piotr Staszków - 2018-03-29 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Gniezno (wielkopolskie)
obróbka i przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw a la Carte, kuchnia europejska, dziczyzna
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Cieszyn (śląskie)