KUCHARZ Łódź oferta pracy PHU AGMA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w Hotelu Flora ***
Data publikacji: 2017-02-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: PHU AGMA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:90-355 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w Hotelu Flora ***
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.02.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: PHU AGMA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Hodowlana 15, 91-231 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Hodowlana
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2017
Oferta pracy ważna do: 06.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel Za Miedzą s.c. M.J.,T.J.,L.J. - 2017-10-03 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
dowóz pracowników do pracy, wykonywanie poleceń pracodawcy
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Wójcin (kujawsko-pomorskie)
Organizacja pracy w kuchni, prowadzenie kuchni ukraińskiej i gruzińskiej, tworzenie kart menu, wprowadzanie nowych dań, przygotowywanie potraw, znajomość zasad dot. żywienia
OŚRODEK SPORTU I REKREACJI Jan Tyrała - 2016-08-30 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku, może być osoba do przyuczenia;miejsce pracy: Gutów
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Gutów (wielkopolskie)
Praca w ruchu ciągłym, system 12 godzinny, godziny pracy: 07.00-19.00.Utrzymanie czystości i porządku w pomieszczeniach, zmiana pościeli i ręczników, obsługa pralni, utrzymanie w stanie stałej sprawności przydzielonego do pracy sprzętu mechanicznego, kontrolowanie stanu wyposażenia pomieszczeń.
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-01-09 - Bolesławiec (dolnośląskie)
obsługa klienta, zapoznanie się z ofertą, towarem, doradztwo przy wyborze towaru, obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, przyjmowanie, wycena i ekspozycja towaru, zbieranie informacji o potrzebach klienta, dbanie o estetykę sklepu
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Pszczyna (śląskie)
obsługa klienta, odgrzewanie posiłków, sprzedaż słodyczy i napoi
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-08-23 - Baboszewo (mazowieckie)
Praca jako kucharz.Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-01-21 - Racibórz (śląskie)
opieka nad dzieckiem w wieku żłobkowym, karmienie, usupianie, organizowanie zabaw ogólnorozwojowych, przewijanie i mycie dzieci
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Leszno (wielkopolskie)
Kucharz
Tomasz Dudaronek - 2017-10-03 - Białystok (podlaskie)
Kucharz kuchni tureckiej. Praca od 9.00 - 24.00
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Limanowa (małopolskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godziny pracy: 13.00- 21.00
ARMO Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Zajączkowo (pomorskie)
międzynarodowy transport drogowy Polska - Rosja, wypełnianie dokumentów przewozowych
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Romaszki (lubelskie)
Przygotowanie potraw i ustalanie karty dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw. Obsługa gastronomiczna konferencji/bankietów/imprez na ponad 250 osób. Przestrzeganie przepisów BHP.
kontakt przez OHP - 2017-12-15 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw w oparciu o ustalone receptury, przygotowywanie dań gorących, sałatek i surówek. Obsługa urządzeń do produkcji, dbałość o jakość serwowanych potraw, dbałośc o porządek na dziale oraz umiejętne gospodarowanie surowcami .Przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Pizzeria Pierogarnia TONIA Mateusz Zapotoczny - 2017-02-16 - Nowogród Bobrzański (lubuskie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-12-04 - Opole (opolskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw, uczestniczenie w planiowaniu jadłospisu, przestrzeganie zasad technologi i estetyki, dbanie o jakość i smak posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
Tadeusz Pietruszka STACJA PALIW, RESTAURACJA-HOTEL "GOŚCINA" - 2016-06-02 - Podanin (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie warzyw i mięs. Gotowanie dan kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Wrocław (dolnośląskie)
- kompletne przygotowywanie produktów dla gości- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Żywiec (śląskie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-10-19 - Kowanówko (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE OD PODSTAW DAŃ Z ZAKRESU KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE SREDNIE, DZIAŁANIE W ZESPOLE, PRAWO JAZDY KAT B (NA POTRZEBY WYJAZDU PO PRODUKTY), 8 LAT DOSWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JEZYKA UKRAIŃSKIEGO I ANGIELSKIEGO.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie produktów i surowców do gotowania ; Przygotowanieposiłków zgodnie z normami żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży;kieruje pracą pomocy kuchennej ; Doraźnie zastępuje intendenta wrazie jej nieobecności polegającej na pobieraniu produktów zmagazynu do produkcji i ewidencjowanie na raportach ilościowo. praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-05-11 - Opole (opolskie)
Zgodny
CORREO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-11 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański - 2016-08-19 - Libiąż (małopolskie)
prace biurowe
Fortuna spółka zoo - 2017-03-03 - Gdańsk (pomorskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie dań a la carte.
Petzold GbR Hotel Fürstenberg - 2018-01-10 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-05-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Pomocnicze czynności dlsa personelu lekarskiego w zakresie prowadzenia dokładnej i systematycznej dokumentacji medycznej zgodnie z obowiązującymi przepisami;Prowadzenie sprawozdawczości z realizacji zadań zgodnie ze standardem dokuemntacji obowiązującym w oddziale i publicznych zakładów opieki zdrowotnej wg wzorów i w terminach podanych przez Zleceniodawcę.
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ NIDZICA - 2015-12-01 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)