KUCHARZ Zaczernie oferta pracy SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-04-20
Lokalizacja: Zaczernie (podkarpackie)
Pracodawca: SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-062 Zaczernie 955A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaczernie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-062 Zaczernie 955A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Trzebownisko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zaczernie
Numer budynku pracodawcy: 955A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2016
Oferta pracy ważna do: 19.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Znajomość i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur.Przestrzeganie prawidłowych procesów technologicznych podczas procesu gotowania.dbałość o estetykę i odpowiednią temperaturę przyrządzanych posiłków.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czeladź - 2017-09-19 - Czeladź (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Łososina Dolna (małopolskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków
"AUTO-MARKET" Ryszard Iwaszkiewicz | Hotelik "KARMEL" Iwaszkiewicz Ryszard - 2017-03-27 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w bloku stołówkowo-kuchennym. Praca od godziny 7-15
Jednostka Wojskowa 1907 Opole - 2018-01-08 - Opole (opolskie)
Zgodnie z załączonym do wniosku Programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Ślemień (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymywanie porządku w pomieszczeniach kuchni
Dom Pomocy Społecznej w Żywcu - 2016-01-07 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej: pielmieni, kreplachy, czebureki, pierogi, ciasta, surówki.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Stróża (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
KPTW NATURATOUR - Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
BEKA Restauracja Przemysław Byczkowski - 2016-05-25 - Puck (pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-06-14 - Namysłów (opolskie)
prace budowlane
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE HYDRO-KAN KURLAPSKI KRZYSZTOF - 2017-05-16 - Szpetal Górny (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-04-18 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBSŁUGA GOŚCI KORZYSTAJĄCYCH ZE ŚNIADAŃ, PRZYGOTOWYWANIE ZAMÓWIEŃ, PIECZENIE PIECZYWA ORAZ CIAST.
APK CATERING PAWEŁ BEREŚ - 2017-11-22 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
według stanowiska
Usługi Turystyczne - Andrzej Nosek - 2016-02-23 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Naprawa i serwis urządzeń grzewczych, wentylacyjnych, chłodniczych, klimatyzacyjnych i fotowoltaiki oraz przeprowadzenie przeglądów konserwacyjnych jak również montaż instalacji grzewczych, pomp, ciepła, fotowoltaiki, kotłów gazowych, wentylacyjnych, a także prowadzenie dokumentacji związanej z ykonywanymi pracami.
"Euroterm" Pitura, Haik, Mackiewicz, Pitura - spółka jawna - 2016-02-02 - Zamość (lubelskie)
ORGANIZACJA EKSPOZYCJI PRODUKTÓW NA WYSTAWACH SKLEPOWYCH. WYKŁADANIE I DBANIE O EKSPOZYCJĘ TOWARÓW ; 3 zmiany, praca również w dni wolne, 20 godzin tygodniowo; okres zatrudnienia: 3 lata
MODUS Sp. z o.o. Komandytowa - 2017-10-13 - Września (wielkopolskie)
jw.
Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego - 2018-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywanie potraw według receptur firmy-znajomość zagadnień zrbiorowego żywienia-przestrzeganie procedur HACCP
Kompleks Rekreacyjno-hotelowo-wypoczynkowy "Firlejowe Sioło" - 2017-06-09 - Wólka Rozwadowska (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca na 1/2 etatu również możliwość pracy w pełnym etacie.
Biskup- Zacharska Joanna Aśkowe Specjały - 2016-10-11 - Mucharz (małopolskie)
samodzielny kucharz; sporządzanie i wydawanie obiadów Godziny pracy od 7.00 do 15.00
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "STADION" JADWIGA CZYŻEWSKA - 2018-07-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie surowców do obróbki cieplnej,kontrolowanie jakości i przydatności kulinarnej surowców,przygotowanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe,przestrzeganie norm wagi,przygotowanie i obsługa cateringu,gastronomiczny rozbiór mięsa,zabezpoeczanie surowców,półproduktów i wyrobów gotowych przed zapsuciem
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Wypiek ciast
Z.P.U.H. "VALDI" Waldemar Marszewski Piekarnia-Cukiernia - 2016-05-06 - Osiek Mały (wielkopolskie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
zakres obowiązków powierzonych na danym stanowisku gł. ksiegowegow zakładzie budżetowym
Administracja Budynków Komunalnych w Braniewie - 2016-11-25 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków właściwych pod względem kalorycznym, smakowym i estetycznym, porcjowanie posiłków, zabezpieczenie produktów przed zepsuciem
Przedszkole Miejskie Nr 160 - 2016-01-05 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)