KUCHARZ Łódź oferta pracy Przedszkole Miejskie Nr 160
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków właściwych pod względem kalorycznym, smakowym i estetycznym, porcjowanie posiłków, zabezpieczenie produktów przed zepsuciem
Data publikacji: 2016-01-05
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Przedszkole Miejskie Nr 160
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marysińska 100a, 91-850 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków właściwych pod względem kalorycznym, smakowym i estetycznym, porcjowanie posiłków, zabezpieczenie produktów przed zepsuciem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł/h netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 27.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość HACCAP
Nazwa pracodawcy: Przedszkole Miejskie Nr 160
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Nazwisko osoby zgłaszającej: Ewa Kalas
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.01.2016
Oferta pracy ważna do: 04.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i opracowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PROFESJONALNA OBSŁUGA KLIENTÓW W ZKRESIE USŁUG POCZTOWYCH, DORĘCZANIE PRZESYŁEK, PRZEKAZÓW POCZTOWYCH I TELEGRAMÓW, PROWADZENIE AKTYWNEJ SPRZEDAŻY WYBRANYCH USŁUG I TOWARÓW, ZBIERANIE I AKTUALIZACJA DANYCH DOTYCZĄCYCH REJONU DORĘCZEŃ ORAZ BAZY ADRESOWEJ FIRM, PROWADZENIE DOKUMENTACJI EKSPLOATACYJNEJ, MONITOROWANIE ESTETYKI I STANU TECHNICZNEGO NADAWCZYCH I ODDAWCZYCH SKRZYNEK POCZTOWYCH, KSZTAŁTOWANIE POZYTYWNEGO WIZERUNKU PP S.A;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ STANDARDÓW OBSŁUGI KLIENTA, WYSOKA ORIENTACJA NA KLIENTA, SKUTECZNOŚĆ W DĄŻENIU DO REZULTATÓW, KOMUNIKATYWNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, SUMIENNOŚĆ, SAMODZIELNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZACJI PRACY WŁASNEJ, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU;MIEjSCE PRACY- SZCZECIN , UL.CHOPINACV NA E-MAIL; rekrutacja.szczecin (at) szczecin.poczta-polska.pl
POCZTA POLSKA SA - 2016-04-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa urządzeń/maszyn produkcyjnych w celu wykonania założonych planów produkcyjnych, przestrzeganie procedur i norm jakościowych, kontrolowanie/sortowanie wyprodukowanych detali. Praca w godz. 6-14; 14-22; 22-6. Dodatki do wynagrodzenia w wysokości 500zł. W dniu 24.10.2017r. o godz. 11.00 w KHS ,,Rokita" w Brzegu Dolnym, ul. Wilcza 8 odbędzie się spotkanie rekrutacyjne z przedstawicielem firmy. Więcej informacji udzielają pośrednicy pracy PUP w Wołowie oraz Filii PUP w Brzegu Dolnym. Pracodawca pomaga w organizacji wspólnych dojazdów do miejsca pracy.
"GOTEC POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-18 - Komorniki (dolnośląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków w bistro
Firma Handlowo-Usługowa "MIXLINE" Maciej Świstek - 2017-03-14 - Sosnowiec (śląskie)
praca na kuchni
Gastronomia Teresa Grzywa - 2017-02-17 - Bestwinka (śląskie)
przygotowanie, sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków na bazie wcześniej sporządzonych wywarów, tj. zup, sosów, sporządzanie sałatek, przygotowywanie pizzy, przyjmowanie wcześniej zamówionych towarów od hurtowników, dbałość o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Gorlice (małopolskie)
pozyskiwanie nowych kontrahentów żywca drobiowego, fakturowanie, rozliczanie kierowców
Zakład Przetwórczy Rolno-Spożywczy "UBOJNIA DROBIU" Andrzej Merchel, Marek Kujawski Spółka Jawna - 2017-05-09 - Uniszki-Cegielnia (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i ciast
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-06-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie min. zawodowe; doświadczenie: mile widziane; książeczka sanepidowska; znajomość jęz. angielskiego; zakres obowiązków: przygotowanie warzyw i owoców do dalszego procesu technologicznego, samodzielne przygotowanie surówek, sałatek itp., utrzymanie czystości miejsca pracy; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Gliwice (śląskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)
Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni tureckiej i arabskiej. Poziom wykształcenia średnie zawodowe kierunkowe gastronomiczne; umiejętności gastronomiczne znajomość kuchni arabskiej i tureckiej; uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku 2 lata.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, włoskiej, greckiej, hiszpańskiej, polskiej, rosyjskiej i ukraińskiej.
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-04-03 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2018-02-22 - Chodów (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
"ASPEN-RES" Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w godz. 6-14; pon-nd, za pracę w soboty i niedziele wolne w innym dniu; początkowo umowa zlecenie, potem umowa na zastępstwo, praca docelowo stała.
Dom Pomocy Społecznej - 2017-02-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kucharz. Pomoc w zmywaniu i obieraniu. pomoc w sprzątaniu Zmianowość - 2/2. Oferta doposażenia stanowiska pracy dla osoby bezrobotnej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni polskiej uczniom szkoły w żywieniu zbiorowym.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto zgodnie z regulaminem wynagradzania ZSO nr 7 w kategorii zaszeregowania V. Praca na umowę o pracę na czas określony na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-254-03-71) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice) lub e-mail: sekretariat (at) zso7.katowice.pl
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2015-11-23 - Katowice (śląskie)
sporządzanie pizzy, sporządzanie dań obiadowych, pomoc przy obsłudze klienta
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, mycie naczyń i sprzetu kuchennego.
Przedszkole nr 338 "Sosnowa Stacyjka" - 2017-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i bengalskiej.
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-09-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)