KUCHARZ Katowice oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni polskiej uczniom szkoły w żywieniu zbiorowym.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto zgodnie z regulaminem wynagradzania ZSO nr 7 w kategorii zaszeregowania V. Praca na umowę o pracę na czas określony na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-254-03-71) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice) lub e-mail: sekretariat (at) zso7.katowice.pl
Data publikacji: 2015-11-23
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni polskiej uczniom szkoły w żywieniu zbiorowym.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto zgodnie z regulaminem wynagradzania ZSO nr 7 w kategorii zaszeregowania V. Praca na umowę o pracę na czas określony na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-254-03-71) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice) lub e-mail: sekretariat (at) zso7.katowice.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto zgodnie z regulaminem wynagradzania ZSO nr 7 w kategorii zaszeregowania V. Praca na umowę o pracę na czas określony na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanepidu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-254-03-71) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice) lub e-mail: sekretariat (at) zso7.katowice.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail, Godziny : 8:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.zso7.katowice.pl
Ulica pracodawcy: Wincentego Witosa
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.11.2015
Data dodania oferty pracy: 23.11.2015
Oferta pracy ważna do: 04.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-04-22 - Ściegny (dolnośląskie)
obróbka artykułów spozywczych, przygotowanie potraw i napojów, obsługa narzędzi kucharskich, utrzymanie czystości na stanowisku pracy itp.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Lubań (dolnośląskie)
OBSŁUGA SKZOŁY,ZAKRES OBOWIĄ
Zespół Szkół NR 1 im. Batalionów Chłopskich w Bratoszewicach - 2016-11-28 - Bratoszewice (łódzkie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharzprzygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Jarosław (podkarpackie)
Kucharz
Phu Moto-Zajazd Bogdan Mojsiejczuk - 2017-04-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Piotr Ratajczak P.H.U. Kakadu - 2017-03-06 - Śmigiel (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Prowadzenie pełnej dokumentacji personalnej oraz dokumentacji umów cywilnoprawnych, rozliczanie i prowadzenie ewidencji czasu pracy, prowadzenie rozliczeń w zakresie urlopów i zwolnień lekarskich pracowników, opracowywanie analiz i raportów związanych z zatrudnieniem i wynagrodzeniami, sporządzanie dokumentów /deklaracji dla ZUS , US, GUS i PFRON, sporzadzanie list płac, doradztwo w zakresie prawa pracy. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą: praca (at) dctk.wroc.plOferta w sali: E
Dolnośląskie Centrum Transplantacji Komórkowych z Krajowym Bankiem Dawców Szpiku - 2016-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE ORAZ WYPIEK PIZZY
P.P.U.H MARS - 2018-07-25 - Skierniewice (łódzkie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-06-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2018-03-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
x
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Dynów (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-07-27 - Gniew (pomorskie)
Dekarz
Budowlana Firma K.M.K. Włodek Krzysztof - 2018-04-09 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych. Praca w ramach umowy zlecenie (min. 20 godzin tygodniowo w zależnosci od zleceń) w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 13,70 zł brutto na godzinę.
DREMAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-08-24 - Gdańsk (pomorskie)
Zarządzanie pracą zespołu, przygotowywanie posiłków-śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-07-08 - Opole (opolskie)
OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNEGO PAROWEGO
Hotel "MERIDIAN" Olga Witczuk - 2016-01-22 - Chałupy (pomorskie)
Zapoznanie się z programem stażu. Przeszkolenie w zakresie bezpieczeństwa. Zapoznanie się z regulaminem pracy. Zapoznanie i obsługa maszyn gastronomicznych. Poznawanie struktury zakresu uprawnień w restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Płock (mazowieckie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Końskie (świętokrzyskie)
wg. stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Leoniuk - 2016-10-21 - Widowo (podlaskie)
przygotowywanie potraw z gotowych półproduktów, produkcja ciasta i pizzy, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
AmRest Sp. z o.o. - 2016-07-20 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej. Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (małopolskie)