KUCHARZ Gdańsk oferta pracy DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
Data publikacji: 2016-08-24
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:80-299 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Data zakończenia pracy: 01.10.2018
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: chiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe kucharz, 5 lat doświadczenia na w/w stanowisku, umiejętność przygotowywania i gotowania potraw kuchni chińskiej, znajomość języka chińskiego w stopniu biegłym. Kontakt telefoniczny: 503-097-659.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
Wodnika 50, 80-299 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Wodnika
Numer budynku pracodawcy: 50
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2016
Oferta pracy ważna do: 26.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie i przygotowywanie wysokiej jakości potraw gotowych do serwowania gościom restauracji. Odpowiednia i staranna obsługa sprzętu kuchennego. Odbieranie towarów zamawianych i kontrola produktów, właściwe przechowywanie towarów. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni. Zapewnienie czystość w lodówkach i pomieszczeniach magazynowych.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw w całorocznej restauracji WIW
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-12-07 - Augustów (podlaskie)
prace magazynowe, kompletacja, przygotowywanie wysyłek
'MANPOWERGROUP' SP. Z O.O. - 2016-05-12 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
praca na kuchni, przygotowywanie śniadań, obiadów, kanapek, catering
Fundacja "WELES" - 2018-05-07 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowanie potraw typu kebab i kuchni orientalnej, krojenie mięsa, przygotowanie sosów.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Bochnia (małopolskie)
pakowanie asortymentu, kompletacja towaru, proste prace rozładunkowo /załadunkowe
kontakt przez OHP - 2018-06-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Produkcyjno-Handlowa Paweł Pawelec - 2016-02-03 - Starachowice (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie kuchni tureckiej: lachmacun, kofte, moussaka.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Kościelniki Górne (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Uniejów (łódzkie)
sporządzanie potraw i napojów, produkcja wyrobów garmażeryjnych, obsługa sprzętu do obróbki termicznejstaż w godz. 6-14
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Płock (mazowieckie)
odbiór odpadów komunalnych od mieszkańców, ładowanie pojemników z odpadami
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Tarnów (małopolskie)
Produkcja dań. Utrzymanie czystości w miejscu pracy. Wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Prace ogólnobudowlane
1. Firma Dekarsko-Budowlana "Kam-Bud" Kamil Pluciński 2. Wypożyczalnia Sprzętu Budowlanego i Elektronarzędzi "Kam-Bud" - 2017-02-10 - Boguszów-Gorce (dolnośląskie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, - Zapoznanie się z zasadami HACCPPRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania żywności PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW I OBRÓBKA ART.SPOŻYWCZYCH:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowcówSPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDEKOROWANIE POTRAW:- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaUTRZYMANIE CZYSTOŚCI, NACZYŃ, NARZĘDZI I SPRZĘTU W KUCHNI I NA STANOWISKU PRACY:- mycie i czyszczenie naczyń odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Zgorzałe (pomorskie)
- gotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Jurata (pomorskie)
realizacja zamówień w restauracji oraz zamówień cateringowych, praca zgodnie z wyznaczonymi standardowymi, dbanie o czystość w miejscu pracy, pokazy sushi dla gości restauracji oraz poza lokalem
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
- kompleksowa obsługa klienta wg. standardów firmy- realizacje planu sprzedazy na jak najwyższym poziomie- fachowe doradztwo klientom w wyborze odpowiedniego sprzeętu- dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu- pomoc klientom w załadunku towaru
TERG S.A. MEDIAEXPERT - 2016-09-01 - Złotów (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków w kuchni szpitalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
JEANS LAND PPHU S.C. JANINA,BOGUSŁAW,EWA,JACEK SKRZYNIARZ - 2016-04-28 - Malbork (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie posiłków
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-05-05 - Karpacz (dolnośląskie)
Wymagane min. wykształcenie zawodowe gastronomiczne oraz min. pół roku doświadczenia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BUŁECZKA TOMECKI TOMASZ - 2016-10-05 - Rybnik (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Trzciel (lubuskie)
przygotowanie potraw arabskich
"Wujek" Ahmed Jbili - 2017-11-03 - Łowicz (łódzkie)
Robotnik gospodarczy
"Dalia Włodarczyk" Spółka komandytowa - 2016-05-20 - Maków Podhalański (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw i dań. Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidu.
Cafe, Restauracja " WALENTYNKA" Kremzer Stefania - 2016-05-04 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie dań oraz produkcji w kuchni. Staranność w wykonywaniu i dekorowaniu dań. Znajomość receptur
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
sprzedaż produktów branży papierniczej, przygotowanie ofert handlowych, prowadzenie negocjacji
Spółdzielnia Inwalidów "TARNOSPIN" - 2018-07-09 - Tarnów (małopolskie)