KUCHARZ / KUCHARKA Łódź oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
Data publikacji: 2018-04-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Narutowicza 114, 90-145 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: minimum rok pracy w żywieniu zbiorowym
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Narutowicza 114, 90-145 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Narutowicza
Numer budynku pracodawcy: 114
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.04.2018
Data dodania oferty pracy: 17.04.2018
Oferta pracy ważna do: 16.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykształcenie wyższe,uprawnienia diagnosty laboratoryjnego
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie dań z karty,Przygotowanie bankietów,Obróbka mięs metodą sous vide
HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ OSPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-17 - Augustów (podlaskie)
Staż dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa urządzeń w kuchni.
Uzdrowisko " Kopalnia Soli -Bochnia" Spółka z o.o - 2016-03-21 - Bochnia (małopolskie)
praca kucharza
Centrum Rekreacji Krzeszów - Krzeszówek Zuzanna Bocheńska - 2017-05-19 - Krzeszów (dolnośląskie)
Znajomość budowy i eksploatacji użytkowego sprzętu. Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków. Właściwe zużycie środków spożywczych przeznaczonych na potrawy. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stanu sanitarnohigienicznego oraz zasad bhp na stanowisku pracy. Dbałośc o należyte wykorzystaie sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Znajomość stosowanych norm wyżywienia. Stałe podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie kulinarnej. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. Niedopuszczanie do obróbki środków spożywczych o obniżonej jakości, nieświeżych, wskazujących na ich biologiczne lub chemiczne zanieczyszczenie.Pobieranie środków spożywczych z magazynu oddziału gospodarczego zgodnie z asygnatą ze zwróceniem uwagi na ich ilość i jakość. Utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych oraz sprzętu powszwchnego użytku. Przestrzeganie procedur systemu analizy krytycznych punktów kontroli HACCP w kuchni i stołówce oraz przestrzegania zasad GHP i GMP. Wykonywanie prac załadowczo - wyładowczych związanych z funkcjonowaniem stołówki wojskowej.
24 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-01-12 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, praca na kuchni zimnej i ciepłej. Wymagane doświadczenie zawodowe jako kucharz oraz książeczka sanepidu.
BOREFEKT Agata Borowczyk - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
CARINO Roman Latkowski - 2016-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
Praca wykonywana w Ośrodku Wypoczynkowym w Bieszczadach - zakwaterowanie i wyżywienie na miejscuAdres miejsca pracy Dołżyca 34, 38-607 Cisna
Green Heaven sp. z o.o. - 2016-07-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
DARIA NOWAK - 2016-10-18 - Osiecznica (lubuskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
UNIWERSUM S.C. Z. Osojca A.Sałapa - 2016-04-26 - Tarłów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne wykonywanie posiłków: dania obiadowe oraz zupy.
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-01-17 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
prace związane z obsługą koparki
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT KOLEJOWYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-20 - Rawicz (wielkopolskie)
- Przygotowywanie ciepłych dań na wynos. Przygotowywanie potraw garmażeryjnych na wynos. Praca na kuchni.- Wynagrodzenie: 2200 - 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 13:00-21:00. Praca również w soboty, niedziele - wg grafiku. Wykształcenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Opolska 22, 40-081 Katowice) z CV w godzinach: 08:00-16:00.
CETRA INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, zgodnie z przepisami kuchni indyjskiej używając przypraw pochodzenia indyjskiego.obsługa klientów anglojęzycznych oraz porozumiewanie się z polskim personelem w języku angielskim
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Karczew (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standardów restauracji
Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna - 2015-12-02 - Zawiercie (śląskie)
praca na kuchni przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2016-08-02 - Skroniów (świętokrzyskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-06-14 - Namysłów (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
P.H.U. Qsi Magdalena Kaliszewska - 2017-12-04 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie pieczywa i tradycyjnych potraw tureckich, serwowanie dań w oryginalny turecki sposób; praca w godz.: 10-18, 18-02
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2016-02-16 - Katowice (śląskie)
w/g potrzeb
"POD TELEGRAFEM" S. A. w Kielcach - 2017-06-30 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.Kontakt z pracodawcą osobisty, pod adresem: Jarosław, ul. Reymonta 3od poniedziałku do piątku w godzinach 8-14. CV+ ZDJĘCIE
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-01-08 - Jarosław (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca dwuzmianowa (06:00-14.00 ; 14:00-22:00),-Wynagrodzenie 3.000 zł bruttto + premia-Kontakt telefoniczny 607-365-117.
GREGOR S.A. - 2018-02-01 - Pszczółki (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Starachowice (świętokrzyskie)