KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Rożnów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Właściwie przechowywać surowce i gotowe potrawy,stosować zasady prawidłowego odżywiania
Data publikacji: 2016-03-16
Lokalizacja: Rożnów (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Rożnów, powiat: nowosądecki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
Właściwie przechowywać surowce i gotowe potrawy,stosować zasady prawidłowego odżywiania
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rożnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Dobry stan zdrowia, umiejętność pracy w zespole, życzliwość, uprzejmość, uczciwość
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż artykułów spożywczo-przemysłowych i prowadzenie punktu gastronomicznego
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 13.04.2016
Oferta pracy ważna do: 12.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Praca w ośrodku wypoczynkowym, przygotowywanie posiłków
ANPA firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-04-12 - Grotniki (łódzkie)
przygotowywanie potraw z surowców jak i półproduktów; praca przy grillu
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Julinek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji "Domek w Dolinie". Pracodawca gwarantuje przyuczenie.
Hotel "Spa Dr Irena Eris" Krynica- Zdrój Sp. z o.o. - 2015-11-23 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i recepturą restauracji, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
ROSA Mariusz Borkowicz - 2017-06-19 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
KUCHARZ/PIZZER
BAR "KUKURYKU" MICHAŁ KUŹMIK - 2017-06-28 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i amerykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw; praca w zespole; nadzór nad pracą zmiany; obsługa klientów; sprzedaż posiłków; dbałość o czystość na stanowisku pracy.
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-01-29 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, obsługa klienta
LIFE LINE Krystyna Klepacz - 2016-01-27 - Dobiegniew (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-04 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
BFG Invest Sp.Z.O.O. Sp. Komandytowo-Akcyjna - 2016-01-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomość tradycyjnych receptur kuchni tajwańskiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwańskiej, min. 2 letnie doświadczenie w kuchni tajwańskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
- przygotowanie posiłków i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
prace w kuchni, przygotowanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Osówka (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie i mycie termosów, dbanie o porządek na stanowisku pracy; Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia i zmiany umowy na umowę o pracę.
IMPEL CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-06 - Słupsk (pomorskie)
Prace pomocnicze i gospodarcze:- mycie naczyń, - wstępna obróbka produktów spożywczych, - sprzątanie pomieszczeń kuchennych i gospodarczych. 1/2 etatu, równoważny system czasu pracy, praca w godz.: 10-22.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Długołęka (dolnośląskie)
przygotowanie, produkcja różnorodnych posiłków i napojów, prawidłowe przechowywanie i magazynowanie artykułów spożywczych, prace porządkowe
NAROŻNY ROBERT P.H.U NUBIS - 2016-02-24 - Zambrów (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-01-07 - Kościerzyna (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2000 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2017-09-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłkó w kuchni ukranskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Słubice (lubuskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Caritas Diecezji Łomżyńskiej w Łomży - 2016-07-04 - Łomża (podlaskie)
1.Zapoznanie się z pracą w pizzerii2.Posługiwanie się narzędziami i przyrządami kuchennymi3.Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw4.Pobieranie surowców i produktów do produkcji kulinarnych5.Obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna)6.Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych7.Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Stężyca (pomorskie)
przygotowywanie potraw
"J & B " Jolanta Jędras , Bożena Bit, Ewa Bit-Świerk s.c. - 2016-03-29 - Ogrodzieniec (śląskie)
-przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
Obsługa klientów, sporządzanie pism, organizowanie pracy biura, obsługa korespondencji, inne czynności zlecone przez pracodawcę
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej orientalnej i kresowej
RESTAURACJA ORIENTALNA "JAŚMIN" S.C. SYLWIA MĄDRA-KHUAT CAO I HA KHUAT CAO - 2017-10-19 - Trzeciewiec (kujawsko-pomorskie)
Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie mile widziane, obsługa komputera.Praca w Krotoszynie
Przedsiębiorstwo Ochman Adam Ochmann - 2018-02-08 - Krotoszyn (wielkopolskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Dbanie o eksploatację i konserwację powierzonych narzędzi, maszyn i urządzeń wykorzystywanych podczas prac budowlanych i rozbiórkowych, bezpieczne wykonywanie zleconych prac, przestrzeganie przepisów BHP, p.poż, kodeksu pracy. Praca na terenie woj. śląskiego.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Zabrze (śląskie)