KUCHARZ Julinek oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z surowców jak i półproduktów; praca przy grillu
Data publikacji: 2018-04-03
Lokalizacja: Julinek (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Julinek, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw z surowców jak i półproduktów; praca przy grillu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: miesięczny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Julinek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
komunikatywność, otwartość, sprawność fizyczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Punkt Pośrednictwa Pracy Sochaczew
Adres pracodawcy:
1-go maja 16, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sochaczewski
Gmina pracodawcy: Sochaczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sochaczew
Ulica pracodawcy: 1-go maja
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Punkt Pośrednictwa Pracy Sochaczew
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.04.2018
Oferta pracy ważna do: 23.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych-przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków-porcjowanie i wydawanie posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadżera-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
- wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych na twarz i ciało, wykonywanie drobnych zabiegów kosmetycznych, praca w recepcji SPA - sprzedaż produktów kosmetycznych
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-04-17 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Praca w Baristacja - Kawiarnio Piekarnii
FIRMA CATERINGOWA "ESSENZA CATERING" EMILIA ANDRZEJEWSKA - 2016-05-27 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posilkó, rozliczanieproduktów, układanie jadłospisów
Szkoła Podstawowa Bukowiec - 2017-05-10 - Bukowiec (lubuskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Lipsko (mazowieckie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "MIX" Rafał Pilipow - 2017-10-20 - Tworóg (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZGODNY Z ZAWODEM, KUCHNIA POLSKA, ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH
"DOBRY ADRES" CATERING FIRMA GASTRONOMICZNA KATARZYNA STEFANOWSKA - 2018-05-11 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej; dyspozycyjnośc ze względu na dni i godziny pracy do uzgodnienia; min 2 lata doświadczenia
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, towrzenie menu itp.
Firma "Mur-Bet" Adam Dumana - 2016-03-02 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Banie (zachodniopomorskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie -prace wykonywane jak w domowej kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Magdalenka Janeczek Alina - 2015-11-25 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
-Przygotowywanie posiłków w barze mlecznym,-Praca zmianowa między 7 a 18
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2016-11-22 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone procedury;Dbanie o wysoką jakość przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posiłków;Utrzymanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych, przestrzeganie właściwej technologii procesów kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy;Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji.,Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą wyłacznie elektroniczny: haston.rekrutacja (at) hasco-lek.plPraca na I zmianę w godz 5.30 do 13.30 Oferta znajduje się w sali: G
HASTON CITY HOTEL Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Wprowadzenie nowego menu kuchni ukraińskiej, przygotowywanie nowego menu, organizacja produktów nowego menu, podawanie nowego menu, przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wyszków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ, UKOŃCZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 RÓWNIEŻ W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Umiejętność przyrządzania potraw, znajomość zagadnień, zagadnień gastronomicznych, kalkulacji, zmajomość kasy fiskalnej, obsługa komputera
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2018-06-14 - Kartuzy (pomorskie)
Prowadzenie restauracji, odpowiedzialność za kuchnie i kelnerów, pomoc w doradztwie finansowym , w zakresie prowadzenia restauracji , znajomość języka
BOCIAN MORSKI Sp. zo.o. - 2016-08-02 - Sopot (pomorskie)
Gotowanie; przygotowywanie cateringu, zakąsek; wydawanie posiłków; utrzymywanie czystości w miejscu pracy; dbanie o powierzony sprzęt.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki - 2018-07-11 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Nauczyciel języka niemieckiego
Szkoła Podstawowa Platerówka im. E. Plater - 2018-08-16 - Platerówka (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-11-14 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormiańskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś - 2017-02-28 - Dobczyce (małopolskie)
Kucharz. Kontakt tel. 667-366-366
Michał Kmita FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "KAMI"-bis - 2016-08-31 - Łopuszno (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, pomoc kucharzowo głównemu, głównie wypiekanie pizzy, współpraca z kelnerami
RANDSTAD POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowanie i wydawanie wszystkich posiłków dla mieszkanek o wyznaczonych godzinach, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, utrzymanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki, zaplecza, naczyń i odpowiedzialność za wyżej wymieniony stanpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 11:30-19:30oferta dostępna w sali G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-10-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK E HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2018-03-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
stanowisko samodzielne
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek - 2016-03-04 - Łeba (pomorskie)