KUCHARZ Łopuszno oferta pracy Michał Kmita FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "KAMI"-bis
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz. Kontakt tel. 667-366-366
Data publikacji: 2016-08-31
Lokalizacja: Łopuszno (świętokrzyskie)
Pracodawca: Michał Kmita FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "KAMI"-bis
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:26-070 Łopuszno, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz. Kontakt tel. 667-366-366
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łopuszno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łopuszno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Michał Kmita FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "KAMI"-bis
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Młynarska 12, 29-100 Kurzelów, powiat: włoszczowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: włoszczowski
Gmina pracodawcy: Włoszczowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kurzelów
Ulica pracodawcy: Młynarska
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.08.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 31.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Krynica", Elbest sp. z o.o. - 2017-10-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.WYMAGANIA:- wykształcenie zasadnicze zawodowe- 6 miesięcy doświadczenia zawodowegoPraca w godz. od 7:00 - 15:00KONTAKT TEL. Z PRACODAWCĄ: 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-11-10 - Jarosław (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków wg przepisów ukraińskich i sródziemnomorskich
ASC Anna Szczypek - 2017-11-24 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
Pałac Mała Wieś Sp. z o. o. Sp. k - 2017-05-23 - Mała Wieś (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2018-04-05 - Tarnówka (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-13 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
j.w.
EWAPOL Ewa Sikora - 2015-11-27 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Kraków, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych. Komunikatywność..
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 8-16, 14-22
Bar Pod Kasztanem Joanna Juzyszyn-Tuziak - 2016-01-20 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2016-05-20 - Sosnowiec (śląskie)
1.Samodzielne sporządzanie potraw.2.Przygotowywanie i wydawanie potraw.3.Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych dań.4.Przestrzeganie terminów przygotowania potraw.5.Właściwe przechowywanie surowców.6.Dbanie o prawidłowy stan sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Mikorzyn (wielkopolskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 22.02.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie potraw, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Zgodny
KRYSTIAN GRUSZCZYŃSKI KMJ SIMPLE - 2017-06-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Planowanie menu itp.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Nowy Sącz (małopolskie)
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-06-06 - Maków Podhalański (małopolskie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-12-18 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-29 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z karty dań.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska - 2017-03-28 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-04-20 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie dla poszczególnych grup wiekowych dzieci z obowiązującym jadłospisem. Przygotowywanie zamówień. Utrzymywanie porządku w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Pysznica (podkarpackie)
wg. stanowiska
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2017-03-09 - Kal (warmińsko-mazurskie)
metody utrwalania żywności, obsluga narzędzi i urządzeń,obróbka art. spoż., przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na staanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulechów (lubuskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków,nadzorowanie procesem produkcji, nadzorowanie wydawania , podawania i przewozu gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodie z jadłospisem dla dzieci od 3 do 6 lat, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie przepisów bhp, praca w godz. 6:30-14:30.Dodatkowo do wynagrodzenia premia uznaniowa
Przedszkole Publiczne nr 14 - 2017-11-08 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż towarów i produktów, utrzymanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywania potraw kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
gotownie obiadów, przygotowywanie kilka razy w roku kanapek bankietowych
BURCZY BRZUSZEK Piotr Rutkowski - 2017-04-21 - Rąbień (łódzkie)