KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Ostrów Mazowiecka oferta pracy S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
Data publikacji: 2016-10-13
Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Pracodawca: S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szkolna 3, 07-300 Ostrów Mazowiecka, powiat: ostrowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrów Mazowiecka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrów Mazowiecka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejetność przygotowywania potraw kuchni tureckiej
Nazwa pracodawcy:
S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowi Mazowieckiej
Adres pracodawcy:
Szkolna 3, 07-300 Ostrów Mazowiecka, powiat: ostrowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostrów Mazowiecka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrów Mazowiecka
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowi Mazowieckiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.10.2016
Oferta pracy ważna do: 27.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2018-02-12 - Bądzów (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów i gotowanie obiadów, śniadań i kolacji dla dzieci i młodzieży wg zasad zdrowego żywienia, sprzątanie stanowiska pracy
Zespół Szkól Sportowych i Ogólnokształcących - 2016-09-30 - Gdańsk (pomorskie)
-
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Gotowanie, przyrządzanie, wydawanie posiłków.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2017-04-25 - Skorochów (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłkówPraca 4 dni w tygodniu tj. (czwartek, piątek, sobota, niedziela)Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenie i umiejętności kandydata. Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2016-04-19 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Sprzedaż i ekspozycja towaru. Wymagana komunikatywność. Miejsce wykonywania pracy targowiska - woj. śląskie. Pracodawca zapewnie dojazd z miejsca zamieszkania do miejsca wykonywania pracy.
Firma Handlowa " KRONPEX" Marcin Imach - 2018-05-22 - Mysłowice (śląskie)
przygotowanie śniadań, przygotowanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów, przygotowanie dań na przyjecia okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)
Przyrządzanie posiłków dla klientów dostosowanych do różnych diet, organizacja pracy w kuchni. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kamienica (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, pomoc przy wydawaniu posiłków.
NAOK S.C. - 2016-11-23 - Gdynia (pomorskie)
pobiera surowce,towary,narzędzia, przyrządza i przygotowuje potrawy na zamówienia , bankiety i inne, na bieżąco zabezpiecza surowce, półprodukty i wyroby gotowe przed zepsuciem i zniszczeniem,przestrzega norw wagi deklarowanej potrawy, ich temperatury, dekoracji
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Staż dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urzędzie posiad. II prof. pomocy i spełn. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania stażu od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie się z Regulaminem Pracy, programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jaką jest PKPS, z celami dla których jest powołana oraz formami działalności.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w którym będzie odbywany staż.5.Zapoznanie z obowiązkami i uprawnieniami stażysty.6.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni.7.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań. 9.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grupy odbiorców, dla której są przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów.13.Wdrażanie do dbania o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków.14.Udział w przygotowywaniu posiłków.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu placówki w zdrową żywność, planowanie jadłospisu.19.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszczeń użytkowych do prowadzenia działalności świetlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilków.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowanie potraw z surowców jak i półproduktów, praca przy grillu
ZPR EXPRESS SP Z O.O. - 2018-03-26 - Julinek (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie sałatek, surówek, gotowanie dań obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Gliwice (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Wierznica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST,NAPOJÓW.OPRACOWYWANIE MENU.
Paweł Szczerbiński AGENCJA ARTYSTYCZNA "ARENA" - 2016-04-25 - Straszęcin (podkarpackie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl ,telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2015-12-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla stołówki szkolnej
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych w Cieszynie - 2015-12-08 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Nadzór nad jakością serwowanych potraw.Umowa zlecenie około 80h w m-cu
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przytogowywanie tradycyjnych dań kuchni marokańskiej (sałat, dań głównych, deserów)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-03-09 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
PPUH Leszek Firek - 2017-04-27 - Jordanów (małopolskie)
przygotowanie potraw
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-01-04 - Krzyszkowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Narol (podkarpackie)
PRACA PRZY PRODUKCJI WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW.Kontakt z pracodawcą osobisty.
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-09-21 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta, realizacja planów sprzedażowych, pozyskanie nowych klientów, zapewnienie efetywnejsprzedaży oferowanych produktów
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Mariola Żyła - 2017-11-06 - Żory (śląskie)
Wg. harmonogramuRM 30-50
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Sarbiewo (lubuskie)
do uzgdn
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2017-08-18 - Zagórz (podkarpackie)