KUCHARZ Wrocław oferta pracy 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 800 PLN
Zakres obowiązków: Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl ,telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
Data publikacji: 2015-12-09
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Weigla 5, 53-114 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl ,telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.12.2015
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe w kierunku gastronomicznym, minimum 2 lata stażu pracy, wymagana praktyczna znajomość przygotowywania posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, umiejętność pracy w zespole, rzetelność, terminowość, systematyczność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Weigla 5, 53-114 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Weigla
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.12.2015
Oferta pracy ważna do: 10.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 09.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prowadzenie kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2016-06-02 - Rytel (pomorskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-06-28 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
Strzyżenie, koloryzacja, modleowanie, obsługa w salonie fryzjerskim. Praca w godz.: 10-18, 10-14. Oferta dostępna w sali H. Kontakt z pracodawcą - tel.: 788 789 994.
MAŁGORZATA GÓRNICKA ZAKŁAD FRYZJERSKI "GOSIA" - 2017-10-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2017-03-02 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-01-22 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków lub pomoc w przygotowywaniu posiłków z karty dań.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2016-03-03 - Zamość (lubelskie)
naprawa maszyn i urządzeń rolniczych
„KRUSZEWSKI” Roman Kruszewski - 2018-02-26 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań z zakresu kuchni wschodniej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów stosowanych w kuchni wschodniej.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Łódź (łódzkie)
prace przygotowawcze, obowiązki kucharza, pełen etat, jedna zmiana, praca Nowy Folwark, umowa na okres próbny,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-01-14 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeńkuchennych, praca w godz 6-14/7-15/7
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Opole (opolskie)
Montaż elementów na podstawie instrukcji
AQ WIRING SYSTEMS Sp. z o.o. - 2017-10-02 - Łódź (łódzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2018-02-01 - Wardzyn (łódzkie)
Wystawianie faktur, kontakt z klientem, realizacja zamówień, obsługa biura handlowego, pozyskiwanie nowych klientów, drobne prace pomocnicze w księgowości. Zgłoszenia kandydatów- telefoniczne, e-mail, osobiste.
FLOKATEX Izabela Kaczmarska i Jacek Kaczmarski Sp. Jawna - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, praca w stystemie zmianowym 8.00-16.00, 14.00-22.00
RESTAURACJA " APIS "S.C. Krystna Stelmasik, Krystyna Kieszkowska - 2017-08-14 - Koło (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-06-01 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, kontrola stanu surowców
ASPEN - RES - 2016-03-30 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz w przedszkolu. 8 godzin pracy w przedziale: 6:30-16:00. Umowa o pracę na czas okreslony z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 67 67, e-mail: przedszkole136 (at) interia.pl
Przedszkole Nr 136 "Mały Sportowiec" - 2017-08-07 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa bieżąca klientów oddziału - wpłaty, wypłaty gotówki, przedstawianie ofert handlowych, pozyskiwanie nowych klientów
STEFCZYK FINANSE TOWARZYSTWO ZARZADZAJĄCE SKOK SP. Z.O.O SP.KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2018-07-03 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami z karty oraz na zamówienie (imprezy okolicznościowe, catering itp.)
"JAWA" J. JANOWSKI W. WALUSZEWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-28 - Świdnica (dolnośląskie)
WG STANOWISKA
STOWARZYSZENIE PRACOWNIKÓW I PRZYJACIÓŁ WARSZTATÓW TERAPII ZAJĘCIOWEJ "SYNERGIA" - 2017-09-01 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
-Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej w szczególności sushi. - Wynagrodzenie: 2500 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. -Praca na dwie zmiany w godz.: 12:00-22:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie jako Kucharz Sushi Master min 3 miesiące. Wymagana umiejętność przygotowywania Sushi, znajomość i obróbka ryb oraz owoców morza, znajomość japońskiej kuchni ciepłej, sprawność manualna w celu elestetycznego wykonania i podania potrawy, umiejętność bardzo szybkiego wykonywania potraw, miła aparycja.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2016-09-26 - Gielniów (mazowieckie)
przygotowywanie posilków dla mieszkańców DPS, utrzymanie porzadku w pomieszczeniach w kuchni
Dom Pomocy Społecznej w Żywcu - 2018-03-05 - Żywiec (śląskie)
obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2018-02-19 - Pawłowiczki (opolskie)
Sporządzanie potraw.
PPH "SONIC" Sebastian Konopka - 2018-04-13 - Grajewo (podlaskie)
gotowanie pieczenie
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, dbanie o stanowisko pracy, mycie narzędzi pracy, współpraca z pracownikami. Znajomość przepisów kuchennych kuchni wschdniej. Mile widziane inicjatywy kulinarne, które będą wzbogacały menu restauracji. Umowa zlecenie z odprowadzaniem składek na ubezpieczenie społeczne.Informacja o ofercie w sali G
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Wrocław (dolnośląskie)