KUCHARZ Krzyszkowice oferta pracy Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw
Data publikacji: 2016-01-04
Lokalizacja: Krzyszkowice (małopolskie)
Pracodawca: Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-445 Krzyszkowice 294, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca co 2 dzień
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzyszkowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślenice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
32-445 Krzyszkowice 294, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: myślenicki
Gmina pracodawcy: Myślenice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzyszkowice
Numer budynku pracodawcy: 294
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2016
Oferta pracy ważna do: 04.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Poczta Polska S.A. - 2018-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
prace gastronomiczne
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Waniorowie - 2018-07-11 - Waniorowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-03-07 - Lubaczów (podkarpackie)
UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWYANI ADAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN ZAWODOWE, STAŻ PRACYT MIN. 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELO SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w kuchni jako kucharz: przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami,przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe,przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej,udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych,przestrzeganie przepisów systemu HACCP. Praca w godz. 8.30-20.00, w systemie 1/1 (1 dzień pracy, 1 dzień wolnego), pomiędzy pn a nd. Praca w Szczyrku (Przełęcz Salmopolska). Praca w wymiarze 1/1 lub 1/2 etatu (do uzgodnienia).
Regionalny Zajazd Biały Krzyż - 2016-11-10 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, bengalskiej i indonezyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Chorzów (śląskie)
przyrządzanie kebaba, surówek. praca II zmiany godz. 9.00-17.00, 17.00-23.00
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych i deserów
Hotel-restauracja OSTOJA - 2017-01-23 - Lipówki (mazowieckie)
mile widziane doświadczenie w gastronomii
Mała Gastronomia GASTRO Janusz Szwałek - 2016-09-15 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca w godz.: 11-22.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni egipskiejOferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Płońsk (mazowieckie)
606-500-531dokumenty aplikacyjne proszę przesyłać na e-mail : biuro (at) hotel-trzykorony.pl
HOTEL "TRZY KORONY" Z. KOBYLAŃSKA, M. ŁYCZKO, M. KATA S.C. - 2016-01-28 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowywanie dań typu fast food.Praca w godz. 15-21
SPORTA PUB WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
sztaplowanie, pakietowanie gotowej tarcicy
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Cierpice (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2018-08-02 - Gniew (pomorskie)
Zgodny
Zakład Produkcji Obuwia LEMIGO Mirosław Garbacz - 2016-09-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz kuchni tureckiej, sprzedawca
Berlin Dőner Irfan Demir - 2017-04-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
prace konserwatorskie, obsługa peca CO (kocioł miałowy)
Firma Handlowa Import Export "Tako" A.Kowacki, S.Wolski s.j. - 2016-10-05 - Siedliszowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji
PIZZERIA LEONE LECH KAŹMIERCZYK - 2016-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-04-05 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Bolesławiec (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Sejny (podlaskie)
Ochrona fizyczna obiektów użyteczności publicznej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARABELA" Sp. z o.o. - 2017-12-08 - Puławy (lubelskie)
Przygotowanie posiłków fast fudu kebabów
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie w pensjonacie, na bankiety, gotowanie z karty (a-la-carte), kuchnia tradycyjna i nowoczesna
kontakt przez WUP - 2018-04-06 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa "Agemart" s.c. - 2018-01-30 - Panki (śląskie)