KUCHARZ Rudna Mała oferta pracy HOTEL "TRZY KORONY" Z. KOBYLAŃSKA, M. ŁYCZKO, M. KATA S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: 606-500-531dokumenty aplikacyjne proszę przesyłać na e-mail : biuro (at) hotel-trzykorony.pl
Data publikacji: 2016-01-28
Lokalizacja: Rudna Mała (podkarpackie)
Pracodawca: HOTEL "TRZY KORONY" Z. KOBYLAŃSKA, M. ŁYCZKO, M. KATA S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-060 Rudna Mała 2C, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
606-500-531dokumenty aplikacyjne proszę przesyłać na e-mail : biuro (at) hotel-trzykorony.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rudna Mała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat B
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
HOTEL "TRZY KORONY" Z. KOBYLAŃSKA, M. ŁYCZKO, M. KATA S.C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-060 Rudna Mała 2C, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Głogów Małopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rudna Mała
Numer budynku pracodawcy: 2C
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.01.2016
Oferta pracy ważna do: 27.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrzadzanie posiłków
AGATA BOROŃ KOFEINA - 2016-10-03 - Radomsko (łódzkie)
prac przy przygotowywaniu potraw, wydawaniu
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy, dbanie o jakość, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - Lębork (pomorskie)
wg.programu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Docieplanie budynków.
Tip-Top Mur-Beton Usługi Remontowo-Budowlane St.August Król - 2017-10-06 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.8-12/14-18, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-04-05 - Opole (opolskie)
Sprzątanie restauracji w trakcie godzin jej otwarcia
Duszyński Mariusz CLEAN WAY - 2016-08-30 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
jw.
F.H.U. Tango Mirosław Rączkowski - 2018-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
Prace biurowe, analizy, obsługa urządzeń biurowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Wiechlice (lubuskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorzów (śląskie)
montaz wiązek elektrycznych
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Radomsko (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Opieka nad końmi. Trenowanie koni.
kontakt przez OHP - 2018-02-19 - Doruchów (wielkopolskie)
wynikający ze stanowiska pracy
MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA" - 2017-06-19 - Tarnów Jezierny (lubuskie)
-Przygotowywanie potraw, zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy.-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt: e-mail biuro (at) zajazdhotel.pl-Kontakt telefoniczny: 509-492-052
FIRMA INSTROM, ZAJAZD ROMA - ROMAN STUBBA - 2016-09-07 - Tczew (pomorskie)
Grillowanie mięsa, przyrządzanie burgerów. Praca zmianowa wg grafiku w godzianch otwarcia baru: 11- 22.
GRILL WAY Agnieszka Runo - 2017-03-22 - Wyszków (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-01-18 - Daszyna (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej: sałatek, zup, sosoów, dań głównych, dodatków
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Duchnice (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-06-01 - Tuszyn (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, wydawanie posiłków.
DOM OPIEKI "SAMARYTANIN" W BIELSKU-BIAŁEJ - 2016-08-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
jw
Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-12-27 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2015-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-08-03 - Lubin (dolnośląskie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2015-12-08 - Białystok (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2017-04-07 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)