KUCHARZ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ -MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ -MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWYANI ADAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN ZAWODOWE, STAŻ PRACYT MIN. 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELO SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Data publikacji: 2016-01-27
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWYANI ADAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN ZAWODOWE, STAŻ PRACYT MIN. 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELO SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ -MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.01.2016
Data dodania oferty pracy: 27.01.2016
Oferta pracy ważna do: 26.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
PIEKARSTWO I HANDEL WYROBAMI CIASTKARSKIMI DAWID PODPŁOŃSKI - 2019-06-10 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych oraz karty dań. Obsługa kulinarnych imprez okolicznościowych. Komunikacja w języku ukraińskim z kadrą kucharzy oraz w języku polskim i angielskim z gośćmi.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Nowe Boryszewo (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-09 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2019-11-15 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2016-04-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni polskiej
Bar Eskulap Grzegorz Wielbo - 2016-05-02 - Bytom (śląskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-02-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- Obsługa kuchni. Gotowanie zup.- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-12:00 + soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana umiejętność przygotowywania posiłków (zup). Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 695-738-722) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Tadeusza Kościuszki 18, 40-049 Katowice) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
DANIEL PEREŁKIEWICZ - 2016-05-25 - Katowice (śląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-06-09 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-04-18 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakości potraw i dań, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu, dbanie o wizerunek Ośrodka
DOMY WCZASOWE WAM Sp. z o. o. - 2017-02-16 - Unieście (zachodniopomorskie)
według załącznika
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Stawnica (wielkopolskie)
Przygotowanie i realizacja zamówień, obsługa Gości restauracji
kontakt przez OHP - 2016-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej - wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości w kuchni, wydawanie posiłków, przygotowywanie karty dań, wybór naczyń i sprzętu do podawania posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Suchowola-Kolonia (lubelskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca w Ośrodku Wypoczynkowym Beskidek w Szczyrku, od poniedziałku do niedzieli w godz. 7.00-19.00 (co drugi dzień).
AGROMEP S. A. - 2019-07-03 - Szczyrk (śląskie)
Kierowanie pracą kuchni, przygotowywanie posiłków według ustalonego jadłospisu, dbanie o porządek i przestrzeganie zasad bhp, wykonywanie czynności związanych z systemem HACCP, uzgadnianie jadłospisów z intendentką, uzgadnianie planów zamówień z intendentką.
Przedszkole Samorzadowe Wyspa Marzeń w Kunicach - 2019-09-23 - Kunice (dolnośląskie)
sprawdzanie czystości w pomieszczeniach biurowych, sprzątanie w pomieszczeń biurowych, sprzątanie sali wykładowych, sprzątanie toalet.
Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej - 2019-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Radom (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Praca na etat ( 20 godz./tyg), od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Raszyn (mazowieckie)
produkcja garmażerki
SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON - 2018-05-10 - Sulechów (lubuskie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Zduny (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, praca na kuchni
RESTAURACJA PROWINCJA S.C. ANNA BOROWIAK, KATARZYNA SZMIGIEL, MARTA KOZŁOWSKA - 2019-09-04 - Plastowo (wielkopolskie)
1. Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. Właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. 4. Właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. 6. Znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2019-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-22; okres zatrudnienia: 01.04.2019-30.09.2019, kolejna na czas nieokreślony; możliwość zapewnienia przez pracodawę zakwaterowania; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-18
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR Zdzisław Górecki - 2019-02-08 - Ustka (pomorskie)
sporządzanie posiłków
Cisi Pracownicy Krzyża - 2018-01-30 - Głogów (dolnośląskie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-06-19 - Ozorków (łódzkie)