KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Dom Emeryta Wojskowego
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽470 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Data publikacji: 2019-07-25
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Dom Emeryta Wojskowego
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pirenejska 5, 01-493 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽470 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia 21%+ dodatek za wys艂ug臋 lat+ "13"
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽470 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, po偶膮dana ksi膮偶eczka sanepidu.Obowi膮zki: 1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne) [Zg艂oszenia: j.kaminska (at) ron.mil.pl, 261 854 323 lub osobi艣cie]
Nazwa pracodawcy: Dom Emeryta Wojskowego
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Pirenejska 5, 01-493 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://dew.wp.mil.pl/index.html
Ulica pracodawcy: Pirenejska
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 25.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2182a762c4638c5414fc2ddd43d6d2ad
Podobne oferty pracy
w/z
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - M臋cinka (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej, znajomo艣膰 przepis贸w tradycyjnej kuchni tureckiej, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w- utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu oraz pomieszcze艅 kuchennych- wsp贸艂praca z innymi kucharzami
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
wykonywanie pracy kucharza, samodzielny kucharz
VESUVIO STANIS艁AW DOBRUK - 2017-08-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE Sp贸艂ka Jawna - 2018-08-16 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Smacznego Iwona Kulczycka - 2016-03-17 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR WIKTORIA ZBIGNIEW KRAWCZYK - 2019-05-28 - Podgaje (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJ脫W W BARZE ORIENTALNYM. PRZYRZ膭DZANIE POTRAW BENGALSKICH I INDYJSKICH. POMOC W PRZYGOTOWANIU DA艃 SMA呕ONYCH,GRILLOWANYCH, GOTOWANYCH I DA艃 G艁脫WNYCH Z KUCHNI BENGALSKIEJ ORAZ INDYJSKIEJ.
BLUE ENERGY SP.Z O.O - 2017-05-23 - Ko艣cian (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, napoj贸w (pizza, sa艂atki, kawa)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - 艁osice (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, DEKOROWANIE POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE NAPOJ脫W I DESER脫W Z ZAKRESU KUCHNI INDYJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie wydawki lunchowej, obs艂uga klienta
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Suchy Las (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYKONYWANIE KEBAB脫W, POTRAW INDYJSKICH
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Opoczno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie pizzy, kebab, obs艂uga grilla.
STAR脫WKA Mina Saleeb Kadies Nakhla - 2018-02-28 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
Przepalanie i segregacja z艂omu.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
szycie na maszynach szwaliczych
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - 呕aga艅 (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wynagrodzenie minimalne + do 50% premii
Urba艅ski Przedsi臋biorstwo Budowlane Ryszard Urba艅ski - 2016-05-06 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wed艂ug stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Modlniczka (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast i deser贸wWYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, 6 miesi臋czne do艣wiadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWC膭 TEL. 604 182 448
FIRMA US艁UGOWA "ALEX-POL" S.C. JANINA BACZA, ADAM BACZA, BEATA BACZA - 2017-05-18 - Radymno (podkarpackie)
wydawanie potraw, przygotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej, ustalanie karty da艅, odczyt receptur, przygotowywanie napoj贸w, rozliczanie klienta
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sprz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia.
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Radk贸w (艣wi臋tokrzyskie)
- zarz膮dzanie korespondencj膮,- ewidencjonowanie pojazd贸w,- obs艂uga kontrahent贸w,- prowadzenie internetowej sprzeda偶y cz臋艣ci,- obs艂uga urz膮dze艅 biurowych,- wystawianie za艣wiadcze艅 dotycz膮cych demonta偶u pojazd贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Police (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Sp贸艂ka Cywilna S. Za艂uski, P. Wilgucki - 2017-08-03 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Transport paletowy na terenie woj.lubelskiego.
Flis Ryszard - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
Pracownik melioracyjny,praca przy regulacji rzek, kana艂贸w, staw贸w, praca przy budowie sieci zewn臋trznych i kanalizacja sanitarna deszczowa
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Gryfino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw oraz posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe
"Ma艂y Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2015-12-21 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
-
Restauracja Pizzeria POD BRZOZAMI Adam Schutz - 2017-01-09 - Lipusz (pomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIAD脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKO艢膯 SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
- wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, deser贸w, sushi wed艂ug oryginalnych przepis贸w- gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, ryb; - obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)