KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów, sushi według oryginalnych przepisów- gastronomiczny rozbiór mięsa, ryb; - obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
Data publikacji: 2019-02-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów, sushi według oryginalnych przepisów- gastronomiczny rozbiór mięsa, ryb; - obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni arabskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność obsługi piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grillu Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK- znajomość kuchni polskiej, tajskiej; - umiejętność dekorowania wyrobów kulinarnych, sushi, gastronomicznego rozbioru ryb według oryginalnych przepisów
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.02.2019
Data dodania oferty pracy: 22.02.2019
Oferta pracy ważna do: 08.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wypiekanie, panierowanie poszczególnych elementów kurczaka, sprzedaż dla klienta, sprzątanie pomieszczeń. Praca w godz. 11-19 pon-ptek
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
FERRARA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-23 - Kobylec (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w charakterze żywienia zbiorowego
ESPAŃA S.C. T. Prajs, A. Andrejczyk - 2017-01-04 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Obsługa wędzarki do ryb, sprzedaż bezpośrednia
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Praca w charakterze szwaczki. Szycie sukienek, garsonek, żakietów.
PPHU ŻAN-MAR Jan Zonenberg - 2016-04-21 - Brzeziny (łódzkie)
Opiekun w domu pomocy społecznej- staż FP
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Września (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
zakres obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2019-01-30 - Świdnica (dolnośląskie)
Ciecie płyt na pilarce tarczowej, okleinowanie płaszczyzn, montaż mebli.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Bochnia (małopolskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-08-11 - Iwkowa (małopolskie)
Przygotowywanie i serwowanie kebabów oraz pozostałych dań oferowanych w lokalu. Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej. Obieranie, krojenie warzyw i przygotowywanie surówek. Utrzymanie porządku w miejscu wykonywania pracy. Tworzenie list zaopatrzenia niezbędnego do przygotowywania dań. Przestrzeganie zasad sanitarno-higienicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Brak danych
Elbest sp. z o.o. Oddział Wawrzkowizna - 2017-03-30 - Dychów (lubuskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2016-10-19 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 6-18 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Ośrodek Sanatoryjno-Wypoczynkowy "POSEJDON" Sp. z o.o. - 2018-02-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem/ praca w godzinach między 6-22
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej (pierogi, kluski śląskie, kopytka i inne), porządkowanie stanowiska pracy.
Kurczę z rożna "GYROS" Ewa Bagińska - 2017-11-22 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw regionalnych kuchni ukraińskiej, sprządzanie jadłospisów.
JOLBEX - JR Joanna Jedlińska - 2017-01-27 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańcówUtrzymanie porządku i czystości pomieszczeń produkcyjnych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W NOWOGARDZIE - 2017-11-10 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
PALLMED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-12 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Piekary Śląskie (śląskie)
- Wykonywanie instalacji elektrycznych i teletechnicznych. Podłączanie urządzeń elektrycznych (gniazdko, telefon itp.). Praca głównie wyjazdowa u klienta. Praca na terenie woj. śląskiego.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, ale niekoniecznie -> istnieje możliwość przyuczenia. Mile widziane uprawnienia SEP do 1 kV. Kontakt telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 608-011-201) lub e-mail: jlaskowski (at) interia.pl
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "PI" JAROSŁAW LASKOWSKI - 2017-02-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań typu fast food.Praca w godz. 15-21
SPORTA PUB WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy oraz warzyw, krojenie niezbędnych warzyw. Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10-22.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Pruszków (mazowieckie)
Praca w kuchni, organizacja miejsca pracy w kuchni
RESTAURACJA PASJAMI Tomasz Witkowski - 2016-04-13 - Szprotawa (lubuskie)
Transport drogowy towarów, zabezpieczanie ładunków, wystawianie i znajomość dokumentów transportowych
FIRMA EM-TRANS EMIL GRASZKA - 2017-12-14 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowanie dań gorącej kuchni azjatyckiej- japońskiej, koreańskiej, nepalskiej i tajskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2016-07-27 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacji pracy, BHP i PPOŻ. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, obróbka wstępna surowców oraz dobieranie ich do sporządzania posiłków, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (małopolskie)