KUCHARZ GORĄCEJ KUCHNI AZJATYCKIEJ JAPOŃSKIEJ, KOREAŃSKIEJ, NEPALSKIEJ I TAJSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ GORĄCEJ KUCHNI AZJATYCKIEJ JAPOŃSKIEJ, KOREAŃSKIEJ, NEPALSKIEJ I TAJSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie dań gorącej kuchni azjatyckiej- japońskiej, koreańskiej, nepalskiej i tajskiej
Data publikacji: 2019-02-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie dań gorącej kuchni azjatyckiej- japońskiej, koreańskiej, nepalskiej i tajskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 12-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ GORĄCEJ KUCHNI AZJATYCKIEJ JAPOŃSKIEJ, KOREAŃSKIEJ, NEPALSKIEJ I TAJSKIEJ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia azjatycka
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia tajska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia japońska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia koreańska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia nepalska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe-kucharz; 5 lat doświadczenia zawodowego; umiejętność przygotowania dań kuchni azjatyckiej japońskiej, koreańskiej, nepalskiej i tajskiej. Obowiązki: przygotowanie dań gorącej kuchni azjatyckiej- japońskiej, koreańskiej, nepalskiej i tajskiej. Możliwość wyżywienia.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2019
Oferta pracy ważna do: 06.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW I GOTOWYCH DAŃ
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przyjmowanie zamówień telefonicznych, wyrób pizzy
TAWERNA CZERWIK AGNIESZKA - 2018-01-23 - Oświęcim (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-03-07 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze kuchni hinduskiej. Porozumiewanie się w miejscu pracy ze współpracownikami i z pracodawcą w języku angielskim.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gostynin (mazowieckie)
kuchnia turecka, bengalska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zwoleń (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - dania obiadowe i pizzy. Praca w godzinach od 12:00 do 22:00.
Adam Pawłowicz Pizza & Kuchnia u Adama - 2019-01-11 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Brak danych
Hotel Srebrny swierk - 2016-09-09 - Okuniew (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-31 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań, obsługa kasy fiskalnej
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2017-03-14 - Rawicz (wielkopolskie)
Wywóz nieczystości stałych. Wykonywanie prac porzadkowych przy powierzonym zadaniu. Prace przy odśnieżaniu.
Przedsiębiorstwo Usługowe CLEAN-BUD S.J. - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowanie i podawanie dań.
Khan Sp. z o.o. - 2018-10-04 - Janki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNII INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNII. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNII INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Łódź (łódzkie)
Obsługa kuchni; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (7-22)
K & H Michał Okunowicz - 2016-04-13 - Czołpino (pomorskie)
Praca jako kucharz pod kontrolą wykwalifikowanego pracownika. Praca w godz. 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
ZGROMADZENIE SIÓSTR ŚW.ELŻBIETY, DOM ZAKONNY W KWIDZYNIE - 2018-10-24 - Kwidzyn (pomorskie)
sprzątanie oddziałów szpitalnych
Dersław sp. z o.o. - 2016-09-29 - Goleniów (zachodniopomorskie)
KUCHARZ/BARMANMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2016-07-26 - Pustynia (podkarpackie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-07-24 - Bądzów (dolnośląskie)
Obtryskiwanie gwoździ plastikową masą. Praca trzyzmianowa w godz.: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Umowa o pracę tymczasową.
POLLUX PEOPLE Sp. z o.o. - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie, porcjowanie, pakowanie w pojemnikach na wynos, obsługa prostego programu komputerowego, porządek na stanowisku pracy.Wymagane zaangażowanie do pracy, doświadczenie mile widziane.
N&D Gastro Limited Company Jolanta Dąbek - 2018-10-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
-Przygotowywanie burgerów i potraw.-Obsługa kasy fiskalnej.-Dbanie o porządek w miejscu pracy.
ZIELONY BYK - CHILL & GRILL WIOLETA SZULC - 2018-03-22 - Mikołów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla wychowankó przedszkola
Agnieszka Paradowska PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "Nasze Pociechy" - 2018-02-07 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
WEDŁUG ZAKRESU CZYNNOŚCI
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie mięsa i warzyw do potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnenia
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Radom (mazowieckie)
KUCHARZ
SZPITAL POWIATOWY IM.PRAŁATA J. GLOWATZKIEGO W STRZELCACH OPOLSKICH - 2017-11-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Kucharz
PHU MAMATEX ADITYA DUTT - 2019-04-01 - Solina (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-07-15 - Konradów (opolskie)
zgodnie z umową
Spółdzielnia Socjalna "Dobry Adres" - 2017-03-17 - Słupca (wielkopolskie)