KUCHARZ Bytom Odrza艅ski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca jako kucharz pod kontrol膮 wykwalifikowanego pracownika. Praca w godz. 12:00-20:00
Data publikacji: 2017-10-04
Lokalizacja: Bytom Odrza艅ski (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bytom Odrza艅ski, powiat: nowosolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca jako kucharz pod kontrol膮 wykwalifikowanego pracownika. Praca w godz. 12:00-20:00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bytom Odrza艅ski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowosolski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.10.2017
Data zako艅czenia pracy: 04.08.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowej Soli
Adres pracodawcy:
Staszica 1c, 67-100 Nowa S贸l, powiat: nowosolski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy + CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: nowosolski
Gmina pracodawcy: Nowa S贸l
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowa S贸l
Ulica pracodawcy: Staszica
Numer budynku pracodawcy: 1c
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: catering w szko艂ach
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowej Soli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 14.10.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Wysoko艣膰 wynagrodzenia w okresie pr贸bnym wynosi 2.100,00 z艂 brutto + premia.CV mo偶na wysy艂a膰 na adres e-mail: dominikdrogon (at) wp.pl lub dostarczy膰 osobi艣cie do Pizzeri "PaPi".
Ewa Drogo艅 Pizzeria "PAPI" Us艂ugi Gastronomiczne - 2018-12-07 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
wykonywanie prac remontowo budowlanych
MAR - INST - BUD Zbigniew Martuzalski - 2015-12-16 - Jarocin (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w.
Niegowski Zdzis艂aw "AGROLA" Zak艂ad Handlowo- Produkcyjny - 2019-03-25 - P艂atkownica (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Goszowice (opolskie)
przygotowywanie potraw, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Bukowina Tatrza艅ska (ma艂opolskie)
Produkcja, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla go艣ci oraz 艣niada艅 zgodnie z wymogami i standardami pracy w sieci QH przy jednoczesnym zachowaniu czysto艣ci. Przestrzeganie zasad GMP i GHP oraz HACCP.
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowanie potraw - dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez Szefa Kuchni
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2018-09-03 - Moszna (opolskie)
przygotowywanie da艅 z karty, zarz膮dzanie magazynem surowcowym, zarz膮dzanie zam贸wieniami surowc贸w, kreowanie menu, dbanie o wizerunek restauracji;
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Lublin (lubelskie)
1. Sporz膮dzanie potraw2.Obr贸bka wst臋pna surowc贸w3.Pos艂ugiwanie si臋 urz膮dzeniami do przygotowywania potraw4. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowiskach pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie potraw kuchni orientalnej (indyjska, bengalska i nepalska).- Miejsce wykonywania pracy: Dwa punkty gastronomiczne w Katowicach.- Wynagrodzenie: 2400 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata jako kucharz w kuchni indyjskiej lub bengalskiej lub nepalskiej. Wymagana znajomo艣膰 kuchni indyjskiej lub bengalskiej lub nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Katowice (艣l膮skie)
Gotowanie obiad贸w. Przygotowywanie 艣niada艅 (kanapki, sa艂atki)
MNIAM MNIAM FOOD SERVICE Adam Skolik - 2017-06-22 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w 艁ebie - 2017-03-02 - 艁eba (pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - 艁och贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie 3 posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych ok. 100
PROFILAKTYCZNY DOM ZDROWIA - 2017-01-26 - Jurata (pomorskie)
przyrz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w
Guba艂贸wka Jasi艅ska Zofia - 2017-09-12 - Pabianice (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
PPHiU "DOMBUD" Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, KREATYWNO艢膯, ODPOWIEDZIALNO艢膯, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni restauracyjnej, obs艂uga grila, pieca konwekcyjno-parowego. przygotowywanie potraw, sa艂atek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
samodzielne stanowisko
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe EWA PTAK w Kielcach - 2018-02-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸wKontakt: Patrycja Pi贸ro 884 255 511
ECOTUR Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2019-03-05 - Potok Wielki (艣wi臋tokrzyskie)
sprz臋ganie, rozprz臋ganie pojazd贸w kolejowych,przestawianie zwrotnic i wykolejnic przewidzianych do obs艂ugi przez manewrowego,hamowanie taboru manewruj膮cego,zabezpieczenie pojazd贸w kolejowych przed zbiegni臋ciem,obs艂uga punkt贸w za艂adowczych i wy艂adowczych w obr臋bie bocznic
CIECH Cargo Sp. zo.o. - 2018-05-14 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
Kuchnia Polska.
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIA艁YMSTOKU STANIS艁AW STRZA艁KOWSKI - 2019-03-27 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)
Samodzielne sporz膮dzanie nowych potraw wg receptur i przepis贸w szefa kuchni (obrobka wst臋pna surowc贸w: r臋czna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrob贸w; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deser贸w i regionalnych napoj贸w; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyj臋cia okoliczno艣ciowe. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie produkt贸w mi臋snych oraz ich w臋dzenie, wytwarzanie ser贸w oraz ich w臋dzenie, wypiekanie chleb贸w w/g metod i przepis贸w litewskich, gruzi艅skich i ukrai艅skich.
Marcin Ja偶d偶ewski ZAK艁AD OGRODNICZO-BUDOWLANY 'BAOBAB' - 2017-08-11 - Gdynia (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, miejsce pracy Restauracja Regendt- K膮ty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2016-05-19 - K膮ty Rybackie (pomorskie)
Przygotowanie wyrob贸w kulinarnych w oparciu o ustalone receptury;Dba艂o艣膰 o o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny spos贸b serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posi艂k贸w;Utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy wraz z w艂a艣ciwym eksploatowaniem urzadze艅 tecvhnicznych;Gospodarowanie surowcami;Przestrzeganie w艂a艣ciwej technologii proces贸w kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zada艅 wykonywanych przez personel pomocniczy.Miejsce pracy: Wroc艂awKontakt kandydat贸w z pracodawca wy艂acznie e-mail z obowi膮zkowym dopiskiem: K艢/PUP/12/2015Oferta pracy znajduje si臋 w sali:
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)