KUCHARZ - /KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKO-UKRAIŃSKIEJ Gdynia oferta pracy Marcin Jażdżewski ZAKŁAD OGRODNICZO-BUDOWLANY 'BAOBAB'
Stanowisko: KUCHARZ - /KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKO-UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie produktów mięsnych oraz ich wędzenie, wytwarzanie serów oraz ich wędzenie, wypiekanie chlebów w/g metod i przepisów litewskich, gruzińskich i ukraińskich.
Data publikacji: 2017-08-11
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: Marcin Jażdżewski ZAKŁAD OGRODNICZO-BUDOWLANY 'BAOBAB'
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kacze Buki 13, 81-582 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie produktów mięsnych oraz ich wędzenie, wytwarzanie serów oraz ich wędzenie, wypiekanie chlebów w/g metod i przepisów litewskich, gruzińskich i ukraińskich.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - /KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKO-UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdynia
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość wędzarnicza, znajomość wytwarzania serów w zakresie produkcji i wędzenia metodami naturalnymi.
Nazwa pracodawcy:
Marcin Jażdżewski ZAKŁAD OGRODNICZO-BUDOWLANY 'BAOBAB'
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Kacze Buki 13, 81-582 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: --
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Kacze Buki
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.08.2017
Oferta pracy ważna do: 11.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej kuchni w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-02 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharzprzygotowywanie ciasta i skladnikow do produkcji pizzy, wyrób pizzy, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie dań typu Fast-Food, utrzymanie pozrądku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Radymno (podkarpackie)
obsługa kasy fiskalnej, dbanie o estetyczny wygląd i ekspozycję towaru, praca na stoisku mięsnym, obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy Dino , dbanie o czystość i porządek w markecie , praca w zespole.
DINO POLSKA SP. z o.o. - 2018-05-17 - Miękinia (dolnośląskie)
Kładzenie tynków twardych i maszynowych oraz stiuków weneckich.
Melon Bud Emilian Ogrodowski - 2017-02-17 - Młodzieszyn (mazowieckie)
pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw
Usługi gastronomiczne Mustafa Mohammad - 2016-01-13 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań obiadowych, śniadań oraz dań typu fast food
WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-16 - Kołodzieje (pomorskie)
Według stanowiska - kuchnia staropolska
ROBERT WĄSOWICZ KUCHNIA STAROPOLSKA "U BABCI MALINY", WILLA "U BABCI MALINY" - 2015-11-26 - Kraków (małopolskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnych z jadłospisem, nadzorowanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Bobolice (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowanie posiłków zgodnie z cotygodniowym menu. Przygotowanie potraw na imprezy okolicznościowe/catering.
Diecezjalne Centrum Edukacyjne - 2018-06-05 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
SIDAR S.C. Damian Zadęcki, Kazimierz Zadęcki - 2018-08-31 - Lędziny (śląskie)
prace blacharsko-mechaniczne
Usługi Pielęgniarskie, Blacharstwo i Mechanika Pojazdowa Katarzyna Wegner - 2018-09-05 - Mrocza (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2015-12-02 - Świerklany Dolne (śląskie)
Barman
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Poznań (wielkopolskie)
Obsługa paczkarki firmy ITALPACK-50, prace konserwacyjne i kontrolne urządzeń paczkujących, pakowanie do worków wytworzonych z przemiału zbóż produktów: mąka, kasze, otręby. Ważenie, transport ręczny towaru, noszenie ciężarów zgodnie z normami.
Jurkiewicz Józef FPHU "ZŁOTY KŁOS" - 2017-12-28 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; samodzielność, zaangażowanie w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-01-18 - Gliwice (śląskie)
JW
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przsygotowywanie posiłków.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-04-07 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie lodów niezawierających ulepszaczy chemicznych, wypiek ciasta i przygotowywanie innych słodkości oraz napojów dla klientów, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja dań; produkcja suwówek, słatek.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
mile widziane wyksz. gastronomiczne, chęci do pracy, może być osoba do przyuczenia
MALKO Marcin Malinowski - 2016-05-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sałatek; przygotowywanie i pieczenie pizz; przygotowywanie kebabów; hamburgerów i innych dań; przyjmowanie zamówień; dbanie o czystość miejsca pracy i lokalu.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przyżądzanie dań kuchni ukraińskiej wg tradycyjnych przepisów ukraińskich. Znajomośc języka ukraińskiego.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2017-11-09 - Otwock (mazowieckie)
sporzadzanie potraw, dokumentacja HACCP, wydawanie dań gotowanych, paca na sodzielnym stanowisku
Katarzyna Haluch Zbylut Restauracja Pub Piwnica na Starówce - 2016-04-04 - Gorlice (małopolskie)
prace porządkowe, sprzątanie pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
.
"Zaczarowana Piwnica w Rynku" Fabiana Majewska - 2018-04-12 - Gostyń (wielkopolskie)
Profesjonalne przygotowywanie dań, serwis a la carte
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Niemcy (Niemcy)