KUCHARZ Kraków oferta pracy ROBERT WĄSOWICZ KUCHNIA STAROPOLSKA "U BABCI MALINY", WILLA "U BABCI MALINY"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Według stanowiska - kuchnia staropolska
Data publikacji: 2015-11-26
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: ROBERT WĄSOWICZ KUCHNIA STAROPOLSKA "U BABCI MALINY", WILLA "U BABCI MALINY"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sławkowska 17, 31-014 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Według stanowiska - kuchnia staropolska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Pozostałe dane oferty: Miejsce pracy Kraków ul. Sławkowska; wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą; praca od poniedziałku do niedzieli 2 zmianowa wg grafiku
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Konieczne doświadczenie oraz umiejetności na stanowisku kucharza (mile widziane szczególnie kuchni staropolskiej)
Nazwa pracodawcy:
ROBERT WĄSOWICZ KUCHNIA STAROPOLSKA "U BABCI MALINY", WILLA "U BABCI MALINY"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Dębowa 14/26, 30-308 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt z pracodawcą telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Dębowa
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.11.2015
Oferta pracy ważna do: 24.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 26.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa urzadzeń kuchennych, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
wg. stanowiska
FHU Ratuszowa Robert Sitek - 2017-08-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw oraz ich pakowamnie w celu magazynowania, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, wydawanie posiłków. Wymagania: dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, wysoka kultura osobista, dokładność, staranność, rzetelność, doświadczenie na stanowisku kucharza, kreatywność. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
Gastro serwis Damian Komor - 2017-06-19 - Reda (pomorskie)
montaż mebli, rozkrój płyt meblowych
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Moczydło (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-09-12 - Ustka (pomorskie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw, przygotowywanie i serwowanie potraw kuchni tajskiej.- Pracodawca zapewnia zakwaterowania oraz wyżywienie.- Wynagrodzenie: 3800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony: 02.07.2018 do 02.07.2021. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 7:00-21:00 + soboty, niedziele. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy w przygotowywaniu potraw kuchni tajskiej. Praktyczne umiejętności przygotowywania i serwowania potraw kuchni tajskiej. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy
BMJ Mikołaj Jędrzejkowski - 2018-03-16 - Puck (pomorskie)
kucharzI zmiana 8:00-16:00II zmiana 14:00-22:00
Olvike Firma Handlowa Kopera Krzysztof - 2016-08-31 - Mielec (podkarpackie)
- kontrola ruchu samochodowego i pieszego;- obserwacja monitoringu;- obchody terenu;- obsługa portierni;
SCH Services Sp. z o.o. - 2016-11-18 - Gdańsk (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
j.w.
"BALDIK" Jolanta Barwicka (Restauracja TU I TAM), - wspólnik s.c. ORR "MAGNOLIA" - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 6.00 - 18.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw typowych dla kuchni Azerskiej.Komunikacja z pozostalymi pracownikami obcojęzycznymi. Porządkowanie stanowiska pracu.
VICTORIA SP. Z O.O. - 2016-12-27 - Otwock (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, utrzymywanie czystości w kuchni
Violetta Ramut Bar Uniwersalny "Ewelina" - 2016-12-01 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; osoba chętna do przyuczenia; przyrządzanie posiłków - kuchnia polska; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
LEWIN ROBERT LEKKI, ROBERT WINCKIEWICZ S.C. - 2018-03-27 - Knurów (śląskie)
do uzgodnienia
BHP DUO PLUS SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt 504-769-855
"ANATOMIA SMAKU" R. Boroński, A. Wesołek, R. Wesołek Spółka Cywilna.ul Spacerowa 8c, 26-050 Zagnańsk - 2016-05-12 - Zagnańsk (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie potraw. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-03-09 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potrawUtrzymywanie czystości stanowiska pracyDbanie o estetykę podawanych potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe RENE Wiesław Kolatowicz - 2016-05-17 - Przewłoka (pomorskie)
praca na stanowisku kucharz/ka w Restauracji - Hotel "PUSTELNIK"
Wiejska Giełda Sp. z o.o. - 2016-04-28 - Wisła Mała (śląskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-06-23 - Namysłów (opolskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-04-17 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań,przekąsek, potraw dostosowanych do róznych okazji
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lipsko (mazowieckie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem oraz praca na kawiarni. Istnieje możliwość przyuczenia.
PRZĄŚNICZKA OŚRODEK WYPOCZYNKOWO-HOTELOWY - 2017-05-18 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.WYNAGRODZENIE BRUTTO 1960 ZŁ/MIESIĄC ZA PRZEPRACOWANIE 140 GODZ MIESIĘCZNIE, ŚREDNIO 35 GODZ/TYDZIEŃ
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie dań zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Krasne (podkarpackie)