KUCHARZ Ustka oferta pracy ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
Data publikacji: 2016-09-12
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 26, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
-kucharz kuchni regionalnej- książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologiczne- umiejętność pracy w zespole- znajomośc kuchni ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Wczasowa 26, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : wstępnie tel.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż hurtowa i detaliczna napojów alkoholowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2016
Oferta pracy ważna do: 12.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym; znajomość HACCP; książeczka sanepidowska; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; właściwe wydawanie i rozdział gotowych potraw zgodnie ze stanem żywienia; utrzymywanie czystości stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Gliwice (śląskie)
przyrządzanie potraw kuchni wietnamskiej
BAR - BINH AN THANH DO VAN - 2016-11-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie odręcznych szkiców i wybór materiałów, obsługa narzędzi tapicerskich, montowanie konstrukcji , znajomość zagadnień tapicerskich
CENTRUM WSPÓŁPRACY ZE WSCHODEM LENEXPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-22 - Człopa (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2018-01-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-wstępne przygotowanie miejsca pracy-utrzymanie czystości w miejscu pracy-obróbka wstępna surowców-przygotowywanie dań typu pizza kebab itp.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie dań kuchni tradycyjnej, obsługa imprez okolicznościowych oraz cateringów. Wykształcenie zawodowe kierunkowe - kucharz, min. 2 lata doświadczenia zawodowego, praktyczne umiejętności związane z zawodem, mile widziane prawo jazdy kat. B.
EVENTO'S Łukasz Miotk - 2016-04-05 - Luzino (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA Z WAŻNYMI BADANIAMI, MINIMUM 0,5 ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JĘZYKA WIETNAMSKIEGO, GODZINY PRACY OD 12-16
MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie i dystrybucja potraw zgodnie z ustalonymi recepurami
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygfotowywwanie produktów do produkcji wyrobów garmazeryjnych, produkcja garmażerki
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Lubartów (lubelskie)
Znajomość tradycyjnej kuchni polskiej, lepienie pierogów, naleśników itp.
MASARNIA SIKORA ZYGMUNT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-29 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie potraw typowych dla kuchni niemieckiej.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-08-21 - Proszowice (małopolskie)
Sporządzanie posiłków, obsługa cateringu, sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wg programu stażu ( FP 6/1)
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Darłowo (zachodniopomorskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-11-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Wykonywanie zabiegów fryzjerskich.
Mrozek Katarzyna GLOBAL WEB SERWIS - 2017-06-07 - Gorzyce (śląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Osoba będzie brała udział w kontrolach w zakładach pracy na terenie województwa podkarpackiego
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych.
Dom Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku - 2018-11-13 - Brańsk (podlaskie)
przygotowanie potraw z kart menu z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
Quattro Team Tomasz Iwanicki - 2016-08-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni tajskiej
JFM Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-01-03 - Tczew (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - 2 dni pracy/2 dni wolngo. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00
ROKOSZ RESTAURACJE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,ocena surowców i półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstepna surowców,przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drób, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa na czas okreslony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłów, układanie jadłospisów, przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Opoczno (łódzkie)
Obsługa wesel. Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w restauracji.
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie negocjacji z dostacami odzieży w tym wietnamskimi, przygotowanie oraz zawieranie umów handlowych
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)