KUCHARZ W ZAKŁADZIE GARMAŻERYJNYM Zamość oferta pracy MASARNIA SIKORA ZYGMUNT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ W ZAKŁADZIE GARMAŻERYJNYM
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Znajomość tradycyjnej kuchni polskiej, lepienie pierogów, naleśników itp.
Data publikacji: 2017-12-29
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: MASARNIA SIKORA ZYGMUNT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ogrodowa 24, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Znajomość tradycyjnej kuchni polskiej, lepienie pierogów, naleśników itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +do negocjacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W ZAKŁADZIE GARMAŻERYJNYM
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w kuchni
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość kuchni polskiej, umiejętność lepienia pierogów, naleśników
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
MASARNIA SIKORA ZYGMUNT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Plac Wolności 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Plac Wolności
Numer budynku pracodawcy: 1
Nazwisko osoby zgłaszającej: Piotr Kubina
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.12.2017
Data dodania oferty pracy: 28.12.2017
Oferta pracy ważna do: 26.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami. Osoba będzie przeskolona przed dopuszczeniem do pracy na stanowisku . Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2016-04-18 - Częstochowa (śląskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-08-27 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i francuskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, zamawianie towarów.
IFRI Rabah Abizar - 2017-04-24 - Milanówek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie potraw wegetariańskich, potraw kuchni ukraińskiej. Praca na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, w niedzielę 8.00-15.00, 15.00-22.00, miejsce pracy: Zgorzelec, ul. Łużycka 47a
Usługi Gastronomiczne Latus Irena - 2018-01-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw w małej restauracyjce (bar) przy wypożyczalni, kasowanie należności, prace porządkowe
Bootshaus am Leineweber - 2017-01-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepisów HACCP, pozyskiwanie surowców i dostawców zgodnie z filozofią obiektu i restauracji, kontrola i nadzór nad kosztami, dbałość o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higienę i estetykę kuchni, restauracji, serwowanych dań.
Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ - 2017-03-27 - Łękuk Mały (warmińsko-mazurskie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-08-04 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Włodzimierz Browarski - 2016-05-10 - Jerzykowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
UNIVERSUM Paweł Berent - 2017-03-29 - Wykrot (mazowieckie)
- przyrządzanie dań z menu- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o czystość na stanowisku pracy
Gastronomia-Bar Rafik Shousha - 2018-05-14 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym (śniadania, obiady, podwieczorki), obsługa urządzeń kuchennych
FUNDACJA "HAPPY DAYS - SZCZĘŚLIWE DNI" - 2017-11-13 - Zielona Góra (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw i dań różnego rodzaju, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja
PHP "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy S.J. - 2017-02-21 - Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)
jw.
PORT MILLENNIUM Sławomir Modzelewski - 2018-03-16 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań goracych, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Bochnia (małopolskie)
Kucharz
Firma Wielobranżowa Emilia Olczyk - 2016-03-03 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
w/g stanowiska
Dom Pomocy Społecznej im.F.Malskiej w Kielcach - 2018-09-12 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2018-06-07 - Grajewo (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Bar TAWERNA - 2017-07-03 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
Obsługa projektów graficznych.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
prace w restauracji
Inter-S Piotr Szymandera - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kierowanie pojazdem oraz rozładunek i załadunek towaru.
Iwański Daniel „DJ - TRANS” - 2017-10-18 - Niwna (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Szprotawa (lubuskie)
Spawanie elementów konstrukcji ze stali nierdzewnej ( place zabaw ), stosowanie i przestrzeganie norm jakości, stosowanie i przestrzeganie norm bezpieczeństwa.
"ASTRUS" Rafał Nagrabecki - 2018-05-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sprzedaż nagrobków
kontakt przez PUP - 2015-06-12 - Prochowice (dolnośląskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-12-12 - Głogów (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)