KUCHARZ Pozna艅 oferta pracy Inter-S Piotr Szymandera
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 11 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: prace w restauracji
Data publikacji: 2016-05-12
Lokalizacja: Pozna艅 (wielkopolskie)
Pracodawca: Inter-S Piotr Szymandera
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:PL. LUDWIKA WARY艃SKIEGO 14, 60-579 Pozna艅, powiat: m. Pozna艅, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: prace w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 11 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto/ godzin臋
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pozna艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Pozna艅
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pozna艅
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 11 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.05.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: KSI膭呕ECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: do艣wiadczenie na stanowisku - wymagane
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: praca w godzinach: 10-18 i 14-22
Nazwa pracodawcy: Inter-S Piotr Szymandera
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
PL. LUDWIKA WARY艃SKIEGO 14, 60-579 Pozna艅, powiat: m. Pozna艅, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, 艣wiadectwo pracy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: telefoniczne um贸wienie spotkana
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Pozna艅
Gmina pracodawcy: Pozna艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pozna艅
Ulica pracodawcy: PL. LUDWIKA WARY艃SKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 11.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiemII zmiany od godz. 10.00
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowanych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z dost臋pnych produkt贸w, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dzami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy
SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2017-11-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Obr贸bka skrawaniem. Istnieje mo偶liwo艣c przyuczenia.
MAT-MAR MAREK JURKOWSKI - 2016-08-04 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACYWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KREATYWNO艢膯, DYSPOZYCYJNO艢膯, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
Praca z elementami zast臋pcy szefa kuchni, gotowanie na 偶ywo, przygotowywanie da艅 po przyj臋ciu zam贸wienia typu room serwis (dla go艣ci rosyjsko lub angielskoj臋zycznych), dostawa towar贸w na kuchni臋 samochodem dostawczzym - kilka razy w miesi膮cu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
艢cis艂a wsp贸艂praca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczeg贸lnych zespo艂贸w, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecno艣膰, przygotowanie potraw i posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
FOLWARCZNA G脫RSKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-06-19 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posilk贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie, gotowanie, sprz膮tanie kuchni, mycie naczy艅
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jaros艂aw (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw- Przestrzeganie HACCP- Kontakt: telefon 604-494-324; mail: HR.FMS.PL (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Tczew (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
praca samodzielna
Us艂ugi Gastronomiczne Sylwia Zarzycka - 2015-12-28 - Gadka (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wykonywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej wed艂ug specjalnych receptur
King Food sp. z o.o. - 2016-10-18 - Gda艅sk (pomorskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMI艁A WORZA艁A PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-04-20 - Pelplin (pomorskie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzie艅, w godz. 10.00-22.00, tak偶e w dni wolne, pierwsza umowa na okres pr贸bny- mo偶liwo艣膰 dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - 艁ag贸w (dolno艣l膮skie)
ZAKRES OBOBWI膭ZK脫W: przygotowywanie i wydawanie 艣niada艅 zgodnie z przyj臋tymi standardami, sprz膮tanie kuchni, pomoc w obs艂udze imprez; WYMAGANIA: preferowane wykszta艂cenie jako kucharz, ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna
ZAMEK LUBLINIEC SP. ZO.O. - 2016-06-06 - Lubliniec (艣l膮skie)
samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obs艂uga klientapraca na umow臋 na czas okre艣lony poprzedzona 3 miesi臋cznym okresem pr贸bnym, praca na trzy zmiany (8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00)oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Towarowanie stoiska, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, skanera, realizacja operacji sklepowych.Miejsce pracy: TESCO POLSKA Sp. z o. o. : 艁贸d藕, ul. Kopci艅skiego 31 D.Godziny pracy 6-24 - wg grafiku.
Tesco Polska Sp. Z.O.O - 2018-04-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, kierowanie zespo艂em, obs艂uga urz膮dze艅 kuchni, zachowanie procedur gastronomicznych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie. Wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia. Miejsce wykonywania pracy Kniewo. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
'HALMIR' HANDEL-IMPORT-EKSPORT HALINA D膭BKOWSKA - 2018-04-23 - Kniewo (pomorskie)
Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologicza.
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2016-01-19 - Racib贸rz (艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Mi臋dzych贸d (wielkopolskie)
Samodzielne wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Wielbark (warmi艅sko-mazurskie)
- Organizacja pracy na kuchni, przygotowanie potraw wysokiej jako艣ci zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zam贸wie艅. - Wynagrodzenie: 2800 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e. - Praca: 6:00-14:00, 7:00-15:00 - wg grafiku. Wykszta艂cenie min. zawodowe - kierunkowe - gastronomiczne. Wymagane min. 1 rok do艣wiadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Kontakt wy艂膮cznie telefoniczny (tel.: 22-577-42-03) w godz.: 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Katowice (艣l膮skie)