KUCHARZ ZMIANOWY Ciechocinek oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ZMIANOWY
Wynagrodzenie: do 1聽750 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca z elementami zast臋pcy szefa kuchni, gotowanie na 偶ywo, przygotowywanie da艅 po przyj臋ciu zam贸wienia typu room serwis (dla go艣ci rosyjsko lub angielskoj臋zycznych), dostawa towar贸w na kuchni臋 samochodem dostawczzym - kilka razy w miesi膮cu.
Data publikacji: 2015-11-23
Lokalizacja: Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ciechocinek, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca z elementami zast臋pcy szefa kuchni, gotowanie na 偶ywo, przygotowywanie da艅 po przyj臋ciu zam贸wienia typu room serwis (dla go艣ci rosyjsko lub angielskoj臋zycznych), dostawa towar贸w na kuchni臋 samochodem dostawczzym - kilka razy w miesi膮cu.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽750 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZMIANOWY
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ciechocinek
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: aleksandrowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽750 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.11.2015
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Obs艂uga programu EXCEL
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: prawo jazdy kat B
wymagania_wymaganiaDodatkowe_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Aleksandrowie Kujawskim
Adres pracodawcy:
Przemys艂owa 1, 87-700 Aleksandr贸w Kujawski, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie, CV na adres e-mail: biuro (at) lazienkiresort.com
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: aleksandrowski
Gmina pracodawcy: Aleksandr贸w Kujawski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Aleksandr贸w Kujawski
Ulica pracodawcy: Przemys艂owa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Aleksandrowie Kujawskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 24.11.2015
Oferta pracy wa偶na do: 14.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.11.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie tradycyjnych potraw tureckich; serwowanie da艅 w oryginalny turecki spos贸b;
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2017-11-08 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w ramach pracy pod nadzorem szefa kuchni
Centrum Us艂ug Logistycznych O艣rodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy - 2016-04-07 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zak艂ad Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - S艂upsk (pomorskie)
WYRABIANIE PIZZY. Praca w godz. 19:00-03:00. [Praca na czas okre艣lony] : 22.12.2016-31.12.2017
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zarzadzaniem zespo艂em pracownik贸w kuchni,Nadz贸r nad magazynami, wsp贸艂praca z dostawcami oraz optymalizacja koszt贸w zakup贸w,Przygotowywanie posi艂k贸w,Kontrola jako艣ci p贸艂produkt贸w wykorzystywanych do produkcji,Wsp贸艂praca z dietetykiem przy produkcji posi艂k贸w specjalistycznych,
Spo艂eczne Stowarzyszenie Hospicjum im 艢w.Kaliksta I - 2018-10-05 - Tychy (艣l膮skie)
STA呕 ORGANIZOWANY PRZEZ GDA艃SKI URZ膭D PRACY. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZ臉DU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji i go艣ci hotelowych, kuchnia tradycyjna, przygotwywanie menu, przygotowywanie 艣niada艅 oraz obs艂uga wesel;
JEDLINA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-13 - Motycz (lubelskie)
Sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka mi臋s, krojenie warzyw.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz ma艂ej gastronomii
KEBAR Tomasz Kuszy艅ski - 2017-06-13 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka. Praca w godz. 7-19 lub 8-20.
SPO艁EM Sp贸艂dzielczy O艣rodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2016-05-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna produkt贸w, mycie i wyparzanie naczy艅 obs艂uga pensjonariuszy
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
Dania:-mi臋sne, m膮czne, jarskie, zupy, sur贸wki, sesery, sania z grilla.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - W膮sosz (kujawsko-pomorskie)
robienie pizzy, krojenie produkt贸w do da艅 z menu lokaluGodziny pracy: od 8.00 do 20.00 (12 godzin co 2 dni)
BAR PIZZERIA ROMA JAN CHLUDZI艃SKI RYSZRADA CHLUDZI艃SKA - 2018-09-26 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz
Go艣ciniec " NAD GOP艁EM " Piotr Chojnacki - 2018-09-18 - Grodztwo (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne gotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej. Praca na umow臋 zlecenie, 200 godzin pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 do pracy ca艂y tydzie艅, w godzinanch: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z zam贸wieniem.Wydawanie posi艂k贸w itp.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jaros艂aw Wi艣niewski - 2018-03-16 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
Sprzedawca na stoisku mi臋snym
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
- Przygotowywanie potraw ukrai艅skich,- dbanie o miejsce pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
-Pakowanie opakowa艅 do karton贸w,-Kontrola jako艣ci,-Sklejanie kartonu -Uk艂adanie karton贸w na paletach,-Etykietowanie ,-Prace fizyczne
ADECCO POLAND Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Czelad藕 (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
-
OW "PER艁A" OLSZEWSCY S.C. - 2016-01-25 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
KIEROWANIE I NADZ脫R NAD PRACAMI BUDOWLANYMI,PRACOWNIKAMI.PRACA W TERENIE
Firma APROFI Aleksander Siry - 2017-02-09 - D臋bica (podkarpackie)
Wykonywanie potraw kuchni arabskiej. Kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraz w/g menu restauracji.
FIRMA GASTRONOMICZNO-CATERINGOWA Restauracja - Kawiarnia "LAGUNA" - 2016-08-25 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
- przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 sporz膮dzanych potraw, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, przestrzeganie przepis贸w BHP w kuchni, estetyczne wydawanie potraw, dopilnowanie porz膮dku- miejsce wykonywania pracy: 63-100 艢rem, ul. Wyszy艅skiego 16- praca na dwie zmiany w godzinach 5-13, 12-20
O艣rodek Wspomagaj膮cy Edukacj臋 Jolanta Tylman - 2018-07-25 - 艢rem (wielkopolskie)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Miliczu - 2017-09-27 - Milicz (dolno艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Radom (mazowieckie)