KUCHARZ Śrem oferta pracy Ośrodek Wspomagający Edukację Jolanta Tylman
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością sporządzanych potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, estetyczne wydawanie potraw, dopilnowanie porządku- miejsce wykonywania pracy: 63-100 Śrem, ul. Wyszyńskiego 16- praca na dwie zmiany w godzinach 5-13, 12-20
Data publikacji: 2018-07-25
Lokalizacja: Śrem (wielkopolskie)
Pracodawca: Ośrodek Wspomagający Edukację Jolanta Tylman
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyszyńskiego 11, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością sporządzanych potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, estetyczne wydawanie potraw, dopilnowanie porządku- miejsce wykonywania pracy: 63-100 Śrem, ul. Wyszyńskiego 16- praca na dwie zmiany w godzinach 5-13, 12-20
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śrem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: śremski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Śrem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe w zawodzie kucharz, mile widziane średnie gastronomiczne, 2-3 lata doświadczenia w zawodzie kucharz, umiejętność gotowania, praca w zespole, dyspozycyjność, pracowitość, sumienność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Ośrodek Wspomagający Edukację Jolanta Tylman
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Adres pracodawcy:
Wyszyńskiego 11, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: certyfikat potwierdzający posiadanie zawodu
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: śremski
Gmina pracodawcy: Śrem
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śrem
Ulica pracodawcy: Wyszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2018
Oferta pracy ważna do: 01.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie produktów dla gości
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie i produkcja potraw mącznych tj. pierogi, pielemieni, uszka, bliny, naleśniki, gołąbki, zupy, mięso, potrawy regionalne. Umowa o pracę na czas określony. Praca od poniedziałku do piątku: 8:00-16:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KAMIŃSKI" Marian Kamiński - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
robienie pizzy,gotowanie dań kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2017-11-08 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej, tajskiej, chińskiej dla klientów restauracji
Asian Restaurant Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
uczestniczenie w produkcji elementów ze stali nierdzewnej,spawanie oraz operowanie narzędziami ślusarskimi,dbanie o porządek na terenie zakładu pracy.
Randstad Polska Sp. z o.o. - 2017-02-03 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Anna Nienajadło Wędzarnia STAROMIEJSKA - 2018-03-21 - Głogów (dolnośląskie)
dokonywanie pomiarów elektrycznych, montaż instalacji elektrycznych, diagnozowanie i naprawa usterek maszyn związanych z układem elektrycznym
kontakt przez OHP - 2016-04-04 - Gliwice (śląskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów przygotowaniu w\g posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem.Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas określony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zakończenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Leśny Ludek" - 2018-05-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprzedaż biletów, map, pamiatek, publikacji. Udzielanie informacji turystom. Codzienne sporządzanie rozliczeń gotówki, raportów dobowych z kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień - 2017-04-03 - Stępień (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla 150 dzieci.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Zabrze (śląskie)
Zgodnie z zawodem.
SM EUROPE LTD Sp. z o. o. - 2016-01-05 - Gdańsk (pomorskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami. Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów.Odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ichwydawania. Odpowiedzialność za stan sanitarnohigieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniemjadłospisów i przestrzeganie ich. Rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków. Przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu. Przestrzeganie zasad HACCP. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-03-24 - Krzyżewo (podlaskie)
W przypadku kuchrza : przygotowywanie posiłków.W przypadku pomocy kuchennej : pomaganie w pracach przygotowawczych do obiadu, utrzymywanie pomieszczeń kuchni i jadalni w należytej czystości, pomoc przy wydawaniu obiadu, systematyczne mycie i wyparzanie naczyń kuchennych, talerzy, kubków i przyborów.Godziny pracy do uzgodnienia.
Szkoła Podstawowa Nr 17 im. Bohaterów Westerplatte - 2018-07-04 - Zabrze (śląskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-01-02 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Wołomin (mazowieckie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: MILE WIDZIANE ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie mięsa do dalszej obróbki, przygotowanie posiłków, dań, deserów, sałatek, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Płock (mazowieckie)
produkcja od surowca wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (świętokrzyskie)
STAŁY MONITORING SPRZEDAŻY NA RYNKU ROSYJSKIM, WSPÓŁPRACA ZE SKLEPAMI ORAZ KIEROWNIKAMI REGIONALNYMI NA RYNKU ROSYJSKIM, ANALIZA WYNIKÓW SPRZEDAŻOWYCH ORAZ DOSTOSOWANIE OFERTY SPRZEDAŻOWEJ DO RYNKU ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-08-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Fałków (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
F.U. ZORBAS Piotr Grzelak - 2016-03-03 - Uniejów (łódzkie)
Kucharz
HORECAT Sp.z o.o. - 2016-05-05 - Niepołomice (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Suchacz (warmińsko-mazurskie)
zadania i obowiązki wykonywane podczas pracy na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posiłków,- ustalanie karty dań, - dbanie o porządek, - obsługa imprez cateringowych.Doswiadczenie zawodowe mile widziane.
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Cisie (mazowieckie)
kucharz
"Brzozowy Dworek" Dorota Pinas - 2018-03-14 - Wola Rzędzińska (małopolskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Wykonywanie podstawowych usług fryzjerskich tj. mycie głowy, pielęgnacja włosów, farbowanie, strzyżenie. Uczestniczenie w szkoleniach fryzjerskich organizowanych przez pracodawcę.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Łódź (wielkopolskie)