KUCHARZ Uniej贸w oferta pracy F.U. ZORBAS Piotr Grzelak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-03-03
Lokalizacja: Uniej贸w (艂贸dzkie)
Pracodawca: F.U. ZORBAS Piotr Grzelak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bogumi艂a 9, 99-210 Uniej贸w, powiat: podd臋bicki, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Uniej贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podd臋bicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Uniej贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.03.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: F.U. ZORBAS Piotr Grzelak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Podd臋bicach
Adres pracodawcy:
Bogumi艂a 4 9, 99-210 Uniej贸w, powiat: podd臋bicki, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: podd臋bicki
Gmina pracodawcy: Uniej贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Uniej贸w
Ulica pracodawcy: Bogumi艂a 4
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Podd臋bicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 02.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykszta艂cenie kierunkowedo艣wiadczenie mile widziane
P.W. Restauracja TRZCIELINY s.c Leszek Wito艅, Urszula Wito艅 - 2015-11-18 - Przygodzice (wielkopolskie)
jw.
PLATFORMA US艁UG Jerzy Piechowiak - 2017-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Phu Moto-Zajazd Bogdan Mojsiejczuk - 2017-04-24 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Brak danych
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFA艁 KRAMARZ - 2017-08-22 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Sprzeda偶 napoj贸w alkoholowych w Andrychowie, praca od pon. do czwartku od 6.00 do 1.00, w pi膮tek i sobot臋 od 6.00 do 4.00, w niedziel臋 od 10.00 do 1.00
Wac艂aw El偶bieta "Wac艂awscy" - 2015-12-03 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w, jad艂ospisu dla chorych zgodnie z zalecona diet膮.- Wynagrodzenie: 3062 z艂/brutto + premia uznaniowa + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 10:00-18:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe w 偶ywieniu zbiorowym. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (9:00-15:30) (Tel. 32-254-31-14 w.11, 32-254-31-14 w.16) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Gliwicka 78, 40-854 Katowice).
ZAK艁AD OPIEKU艃CZO-LECZNICZY PROWADZONY PRZEZ ZG.SS.艢W.JADWIGI - 2018-06-21 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami BIOWAY, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w lokalu oraz znajduj膮cego si臋 w nim sprz臋tu, przestrzeganie przepis贸w BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-06-08 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych, ustalanie menu.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Kami艅ski" Marian Kami艅ski - 2018-01-29 - K臋pno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZY艃SKA-NIEWIAROWSKA SP脫艁KA CYWILNA - 2018-06-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i posi艂k贸w
BEA Restauracja Pokoje Go艣cinne ROBERT BAC - 2016-05-10 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w FB, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni, zarz膮dzanie prac膮 personelu
AMW REWITA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-11 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydywanie posi艂k贸w
Las Cafe - 2015-12-14 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni w hotelu 3 gwiazdkowym, praca co drugi dzie艅 (CV na adres e-mail: hotel (at) modrzewiowka.eu), 10z艂/godz. na r臋k臋 - netto
Modrzewi贸wka sp贸艂ka z o.o - 2017-01-19 - Lanckorona (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Lublin (lubelskie)
praca w kuchni, prace porz膮dkowe
Nowak Ewa Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Ewa" - 2018-01-10 - 艁abiszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy, zapiekanek, sa艂atek
PHU "JEDYNKA" Beata Karkosz - 2017-11-27 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
zgodny ze st.
IRENA STEBLECKA - 2016-03-07 - Cieszk贸w (dolno艣l膮skie)
Wydawanie posi艂k贸w pacjentom,przygotowywanie posi艂k贸w,inne zadani zwi膮zane z zakresem zada艅.
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2018-07-20 - Sochaczew (mazowieckie)
- kucharz: profesjonalizm, zaanga偶owanie, dyspozycyjno艣膰umowa na czas okre艣lony (5 lat)
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, praca na wydawce, organizacja pracy zespo艂u kucharzy na bankietach, imprezach okoliczno艣ciowych oraz innych du偶ych imprez, zam贸wienia i wsp贸艂praca z dostawcami, kalkulacja imprez, wype艂nianie dokument贸w HACCP, prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z gospodark膮 magazynow膮 kuchni, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw do r贸偶nych diet
ANATEX Wielobran偶owe Przedsi臋biorstwo Remontowo-Budowlane - 2016-02-23 - Suwa艂ki (podlaskie)
przygotowanie potraw najwy偶szej jako艣ci zgodnie z recepturami i standardami, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi presonelem gastronomii, utrzymanie i dbanie o urz膮dzenia i 艣rodki u偶ywane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania
Kami艅ski Bernard - 2017-08-04 - Legnica (dolno艣l膮skie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-14 - Piekarzew (wielkopolskie)
DO UZGODNIENIA
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w - 2017-03-22 - Rzesz贸w (podkarpackie)
sporz膮dzanie potraw na kuchni ciep艂ej i zimnej, g艂贸wnie potraw kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
Dom Inwest T. i E. Japtok Sp贸艂ka Jawna - 2016-01-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wroc艂awiu (Galeria Dominika艅ska, pl. Dominika艅ski 3, Arkady Wroc艂awskie, ul. Powsta艅c贸w 艢l膮skich 2-4, Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1).
Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-11-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klient贸w (kuchania ukrai艅ska).
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)