KUCHARZ Mielno oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków FB, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą personelu
Data publikacji: 2018-01-11
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków FB, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą personelu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: praca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, 2 lata doświadczenia, praca samodzielna na stanowisku, kierowanie pracownikami
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowana forma kontaktu kandydata z pracodawcą: telefonicznie ( 606144512)Dodatkowe informacje; równoważny system pracy, godziny wg grafiku w zakresie 6:00-20:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszaliński
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielno
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.01.2018
Oferta pracy ważna do: 25.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ
CAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-03 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych, pizzy.
Dominik Wróbel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2016-10-05 - Chwaszczyno (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, w miarę potrzeb objęcie funkcji barmanapraca w godzinach 10:00-18:00
Firma Usługowa Anna Jakobus - 2016-02-02 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków na zimno i na gorąco, utrzymanie porządku w kuchni i obieralni.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Bakałarzewo (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
EVER CATERING SP.ZO.O - 2017-01-02 - Belsk Duży (mazowieckie)
.
"Zaczarowana Piwnica w Rynku" Fabiana Majewska - 2018-04-12 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie receptur i sporządzanie dań kuchni tureckiej.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-04-05 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie i pakowanie gotowych dań, przyjęcia dostaw produktów, utrzymanie czystości
Liliana Maciejewska - 2016-08-24 - Zebrzydowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Żywiec (śląskie)
kucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy.Rodzaj wyk. pracy: kucharz.Miejsce wyk. pracy: Plac Wolności 4, 36-100 Kolbuszowa.Godz. wyk. pracy: 9:00-17:00; 14:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw regionalnej kuchni ukraińskiej, obliczanie wartości odżywczej potraw, wynagane 2 lata doświadczenia w zawodzie,
Owczarek Tomasz - 2017-02-07 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-04-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań a’la carta, menu okolicznościowego, bufetów, obiadokolacji, deserów,praca z szefem kuchni, możliwość rozwoju, umowa o pracę na pełen etat, pracę w młodym zespole
Hotel Kryształ**** Conference & Spa- ASTURIA Dorota Powiecka - 2018-07-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Lubsza (opolskie)
zapewnienie wysokiej jakości serwowanych dań , utrzymanie czystości w obrębie swojego stanowiska pracy i dbanie o sprzęt kuchenny, dbanieo towar i jego racjonalne gosppodarowanie oraz kontrola kosztów, dbanie o prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu, przestrzeganie zasad HACCP i BHP, wsparcie przełożonego w działaniach administracyjnych
Grupa AMB Sp.o.o. - 2017-05-22 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
prace w kuchni jako kucharz - przygotowanie i wydawanie posiłków dla małej gastronomii (pizza, kebab, naleśniki, knysze, twisty, stripsy, wingsy)Godziny pracy: 11-22
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Piła (wielkopolskie)
układanie glazury
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Kacprowice (mazowieckie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Grębocin (kujawsko-pomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji posiłków. Obróbka wstępna warzyw i owoców.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)
SPORZĄDZANIE NAPOJÓW ZIMNYCH I GORĄCYCH, PRZYGOTOWYWANIE DRINKÓW I KOKTAJLI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA NAPOJÓW I DRINKÓW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JEZYKA ANGIELSKIEGO I NIEMIECKIEGO, GODZINY PRACY 12-16; 16-20, KONTAKT OSOBISTY Z PRACODAWCĄ PO UPRZEDNIM UMÓWIENIU TELEFONICZNYM.
KARCZMA POLSKA S.C. JAROSŁAW BIAŁKOWSKI, DARIUSZ GOLEMA - 2019-01-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o porządek na stanowisku pracy, zamówienia towarów.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia na rok. System dwuzmainowy w godz.: 9.00-20.00 od pn. do nd.
F.H.U. FRANK MARTINEZ-MARQUEZ - 2018-06-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, regionalnej, znajomość przepisów i potraw kuchni indyjskiej
INDO POLISH HOSPITALITY & TRADE SERVICES Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu, współpraca z pozostałym personelem kuchennym.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
-obróbka wstępna surowców( ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiów mięsa różnych zwierząt,-wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich , wyrobów garmażeryjnych. -Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -Układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Radom (mazowieckie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2016-05-12 - Owczary (małopolskie)