KUCHARZ Zamość oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie receptur i sporządzanie dań kuchni tureckiej.
Data publikacji: 2018-04-05
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Staszica 23, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie receptur i sporządzanie dań kuchni tureckiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Data zakończenia pracy: 30.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
turecki, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat. B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w pracy w gastronomii min. 4 lata. Znajomość kuchnii tureckiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Stanisława Staszica 23, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Stanisława Staszica
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 06.04.2018
Oferta pracy ważna do: 19.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-05-18 - Augustów (podlaskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNE Zbigniew Galiński- (PTTK STANICA WODNA WDZYDZE) - 2018-02-16 - Wąglikowice (pomorskie)
Naprawa opon i dętek, obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych w procesie wulkanizacji.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
do uzgodnienia
RANER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-14 - Rzeszów (podkarpackie)
wg stanowiska pracy
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2017-08-17 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Jawor (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-06-01 - Mielno (zachodniopomorskie)
Zgodne ze stanowiskiem.
IRENA STEBLECKA - 2017-02-14 - Cieszków (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Pabianice (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-06-19 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
- obróbka, dekorowanie i porcjowanie różnymi technikami i metodami warzyw i owoców- przygotowywanie dań gorących i zimnych- utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Kompleks"Perła" Wiesław Stelmachowski - 2016-11-02 - Łomża (podlaskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, zup, sałatek. Wymagania: wykształcenie zawodowe, specjalność gastronomia.
Sklep Spożywczo - Monopolowy LENKA - 2016-10-21 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Łódź (łódzkie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
wybór surowców, przygotowywanie i sporządzanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Dwie zmiany w godzinach 07.30-14.30, 14.00-22.00 oraz godziny nocne podczas imprez okolicznościowych.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-07-05 - Piła (wielkopolskie)
Zatrudnię na sezon wakacyjny Pizzermena z doświadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od połowy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, która posiada umiejetność współpracy z ludźmi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjność . Oferujemy zadowalające zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysyłanie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-04 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz wydawanie posiłków
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2016-05-25 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych. Istnieje możliwość zakwaterowania.
Pałacyk Łąkomin Krzysztof Śmiglak - 2016-01-13 - Łąkomin (lubuskie)
przygotowywanie dań według zamówień
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI - 2017-11-09 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej CARITAS Archidiecezji Krakowskiej w Zatorze - 2015-12-22 - Zator (małopolskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2015-12-01 - Starowa Góra (łódzkie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Płouszowice-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie pizzy i dań mięsnych
Bar Gastronomiczny"Żródełko",Transport Zarobkowy Kuzańscy S.J - 2017-09-07 - Ozorków (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE BURGERÓW, FRYTEK, LEMONIADY , TOSTÓW ORAZ ICH SPRZEDAŻ W FOOD TRACK
kontakt przez OHP - 2018-04-24 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków i ich konfekcjonowanie; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-16
FIRMA HANDLOWO-TURYSTYCZNA "MICHAŁEK" SPÓŁKA CYWILNA - 2017-04-06 - Rowy (pomorskie)