KUCHARZ Pabianice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2017-01-20
Lokalizacja: Pabianice (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pabianice, powiat: pabianicki, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: ruch ci膮g艂y
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pabianice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pabianicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 kuchni indyjskiej, do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza - minimum 3 miesi膮ce
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pabianicach
Adres pracodawcy:
Wary艅skiego 11, 95-200 Pabianice, powiat: pabianicki, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: pabianicki
Gmina pracodawcy: Pabianice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pabianice
Ulica pracodawcy: Wary艅skiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pabianicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 08.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek, obs艂uga sprz臋tu kuchennego: piec, blender, w臋dzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart da艅, kalkulacja przyrz膮dzanych da艅. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin 艢wierk - 2017-06-29 - Lisewo (pomorskie)
Monta偶 maszyn specjalnego przeznaczenia. mile widziana znajomo艣膰 pneumatyki. Mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego.
AWP Group Polen Sp. z o.o. - 2017-09-27 - Bo偶ejowice (dolno艣l膮skie)
Zam贸wienia i odbi贸r towar贸w, organizacja pracy w kuchni, bie偶膮ca kontrola produkcji, higieny i porz膮dk贸w, kontakty z szefami innych dzia艂贸w w sprawie omawiania zada艅. Praca w mi臋dzynarodowym 艣rodowisku specjalist贸w, mo偶liwo艣膰 kreatywnego wykorzystywania swoich umiej臋tno艣ci.
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 gor膮cych, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-03-07 - Lubacz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci (szko艂y, przedszkola)
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2017-12-19 - Suchoraba (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE ORAZ OBR脫BKA TERMICZNA POTRAW
RESTAURACJA "POLKOWICKA" DAWID KOSTERA - 2018-07-18 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Transport mi臋dzynarodowy. Wymagane prawo jazdy C+E oraz kurs przewozu rzeczy. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
SAMARA-TRACK Import Export Sp. z o.o. - 2017-04-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw i ichwydawanie,dbanie o czysto艣膰, racjonalna gospodarka produktami
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
wg. zakresu czynno艣ci
BUDIMEX S.A. - 2017-10-09 - Leszno (wielkopolskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy i wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub e-mailowy gosia (at) bizonpub.pl.
MA艁GORZATA OSI艃SKA-WRONA - 2018-02-20 - Rybnik (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
-zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,-dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug,-utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em
NWP Frank En枚zel - 2017-10-24 - Pieszyce (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni mi臋dzynarodowej (ukrai艅skiej, rosyjskiej, w艂oskiej), praca co drugi dzie艅 w godz. 11.00-23.00, kontakt osobisty w godz. 10.00-18.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-11-04 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
gotowanie, smazenie
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
RESTAURACJA ZAPIECEK JACEK PIASECKI - 2017-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.
F.H. "UNIMAT" Zbigniew Ko艂odziej - 2016-05-31 - Zalesice (艣l膮skie)
WG PROGRAMU
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w - obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w, obr贸bka termiczna potraw. Wydawanie posi艂k贸w. Utrzymanie miejsca pracy w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, sma偶one, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸b w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek. Praca na umow臋 zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesi膮c.
KESKUSTA Jaros艂aw Fedorczuk i Wsp贸lnicy Sp. j. - 2017-11-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- rozwo偶enie towaru (materia艂y sypkie)
Dariusz Kuchta SYLA - 2018-01-16 - Zaj膮czkowo (wielkopolskie)
sporz膮dzanie potraw, pizzy, ciast, deser贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Zakliczyn (ma艂opolskie)
Gotowanie, sma偶enie, pieczenie mi臋sa, ryb i warzyw obr贸bka mi臋sa i warzywGodzina zako艅czenia pracy : 23:00Praca na czas okre艣lony: 2 LATAMijece pracy: Wroc艂aw, ul. Plac KonstytucjiSala G
NEWCON HOSPITALITY GROUP SP. Z O.O. - 2017-09-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA DA艃 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA TURECKIEGO;
BALLI-ILHAMI EKINCI - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i wydawanie ich
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "PIGO" - 2016-06-06 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
SULTAN GASTRO 艦an Aleksandra - 2017-06-01 - Prudnik (opolskie)
Zdolno艣ci manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, kierunek kucharz, sta偶 pracy 5 lat, znajomo艣膰 bran偶y gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-28 - Wejherowo (pomorskie)
zgodnie ze specyfikacj膮
PIZZERIA & RESTAURACJA RICCO Kamila Ko艣cielniak - 2017-10-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic膮
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Piaseczno (mazowieckie)
przyjmowanie zam贸wie艅, wydawanie da艅, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, inkasowanie nale偶no艣ci, wydawanie paragon贸w
"AGRO-STAR" S.C. PAWE艁 KULETA, GERARDUS NEDERPELT - 2018-01-29 - Gr臋benice (艂贸dzkie)