KUCHARZ Wrocław oferta pracy KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na lustra łazienkowe.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc.
Data publikacji: 2017-11-10
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ruska 61, 50-079 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system godzinowy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaDodatkowe_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie, lub wyższe każde; staż pracy powyżej 2 lat w gastronomii, znajomość języka zachodniego: angielskiego w stopniu podstawowym do kontaktu z klientami zagranicznymi podczas wydawania śniadań, ukraińskiego lub rozyjskiego w stopniu podstawowym - personel składa się głównie z obywateli rosyjsko lub ukraińsko języcznym, znajomość tradycyjnej kuchni kresowej (wchodniej), kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej, obslugi komputera; samodzielność na stanowisku kucharza; wysoka higiena pracy; książeczka sanepidowska-możlwość wyrobienia
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Ruska 61, 50-079 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Ruska
Numer budynku pracodawcy: 61
Profil działalności pracodawcy: RP.II.411-153/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.11.2017
Data dodania oferty pracy: 08.11.2017
Oferta pracy ważna do: 27.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc nauczycielowi przedszkola
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Artmar Pizzeria-Restauracja Artur Garncarek, Mariusz Garncarek S.C. - 2017-05-15 - Chorzów (śląskie)
Robienie pizzy
MARIO PIZZA Mariusz Pochroń - 2017-05-18 - Radłów (małopolskie)
KIEROWANIE POJAZDAMI WYMAGAJĄCYMI UPRAWNIEŃ KAT. C+E (TRANSPORT NA PLAC BUDOWY), ASYSTA PRZY PRACACH PRZEWIERTOWYCH.
PRZEWIERT TECHNOLOGIE BEZWYKOPOWE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-07-03 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowanie dań obiadowych, przygotowanie pizzy
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2016-05-23 - Kalisz (wielkopolskie)
Ochrona mienia. Obiektów przemysłowych, kontrolowanie terenów zewnętrznych, osób wchodzących i pojazdów.
Impuls Sp.z.o.o - 2017-11-22 - Żary (lubuskie)
pomoc przy przyrządzaniu posiłków
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2016-08-19 - Sulbiny (mazowieckie)
Diagnozowanie potrzeb i oczekiwań Klientów, nawiązywanie i utrzymywanie relacji z Klientami, realizację celów sprzedażowych, kształtowanie pozytywnego wizerunku Banku poprzez wysoką jakość obsługi, operacyjną obsługę Klientów detalicznych, małych i średnich firm. WYMAGANIA: wykształcenie min. średnie, rok doświadczenia.
Bank Pocztowy S.A. - 2017-01-17 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Staszów (świętokrzyskie)
zapoznanie się z menu,przygotowanie i sporzadzanie posiłków wg. zamówień,dbanie o porządek i czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Gorlice (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków wg karty dań. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mięsa.
EKRAN - Ewa Kruk - 2017-01-03 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie
LONG INC Zbigniew Czmuda - 2016-03-18 - Wiechlice (lubuskie)
Kucharz / Pomoc kuchenna
kontakt przez OHP - 2018-05-17 - Sanok (podkarpackie)
obróbka wstępna i termiczna surowców i półfabrykatów, przygotowywanie i wydawanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Biała Podlaska (lubelskie)
do uzgodnienia
DERLAT FOOD COMPANY - 2017-03-13 - Rzeszów (podkarpackie)
dostawy materiałów do firmy i do klienta
SERWIS AUTO LAND ROVERJacek Płusa - 2017-09-19 - Marcinków (świętokrzyskie)
Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań z karty oraz potraw ukraińskich, zapewnienie wysokiej jakości produktów i uslug oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępopwania z żywnością.
SHM Gdynia Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Gdynia (pomorskie)
Oferta stażu dla osób młodych (do 30 roku życia) pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy, zakwalifikowanych do II profilu pomocy (Projekt POWER) Wykształcenie wyższe; mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku; dobra znajomość obsługi komputera i pakietu Ms Office; przygotowywanie projektów dokumentów związanych z zatrudnieniem; prowadzenie ewidencji i zestawień; jedna zmiana; miejsce odbywania stażu: Gliwice-Łabędy
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Gliwice (śląskie)
zapoznanie się z przestrzeganiem higieny pracy na stanowisku, zasadami magazynowania i przechowywania produktów i potraw gotowych, obsługa urządzń kuchennych, sporządzanie potraw, porcjowanie i dekorowanie, sprzedaż i obsługa klienta, podawanie i serwowanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Poledno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących, przekąsek. Przygotowywanie i obsługa spotkań oraz przyjęć organizowanych w formie usług cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie - 2017-01-17 - Legionowo (mazowieckie)
ARCHITEKT BUDOWNICTWA Z UPRAWNIENIAMI. Kontakt z pracodawcą: PRACA (at) BUD-REM.EU
BUD-REM Mirosław Zadrożny - 2016-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-09-22 - Płońsk (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I WŁOSKIEJ, WYMAGANIA WYKSZTAŁĆNEIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU
PIZZA TEAM JUSTYNA DROZD - 2016-09-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, pakowanie posiłków do pojemników i termosów, praca w godz. 21:00-12:00
DGP Catering Partner Sp. z o o - 2017-01-09 - Opole (opolskie)
montaż pokrowców na podłokietniki i zagłówki samochodowe
Randstad Polska Sp. z.o.o. - 2016-10-13 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
zgodny z oferowanym stanowiskiem, praca 9-17, 12 zł netto + premia
Dom Przyjęć "Szafranowy Ogród" S.C. Lidia Toborek, Łukasz Toborek - 2017-06-29 - Mysłowice (śląskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Owczary (małopolskie)