KUCHARZ Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zapoznanie si臋 z menu,przygotowanie i sporzadzanie posi艂k贸w wg. zam贸wie艅,dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 na stanowisku
Data publikacji: 2016-02-15
Lokalizacja: Gorlice (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
zapoznanie si臋 z menu,przygotowanie i sporzadzanie posi艂k贸w wg. zam贸wie艅,dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 na stanowisku
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gorlice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gorlicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Us艂ugi gastronomiczne, handel wielobranzowy
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.02.2016
Data dodania oferty pracy: 12.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.02.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw do restauracji
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-07-17 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, da艅 jarskich: pierogi. Wydawanie kateringu.
SERWIS SMAKU S.C. - 2018-02-16 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie 艣niada艅 i kolacji
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2017-05-02 - Wejsuny (warmi艅sko-mazurskie)
- Obs艂uga Klienta ,- Praca 2-zmianowa (6:00-14:00; 14:00-22:00) + obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37,-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-21 - Gniew (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata pracy, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni kaukaskiej, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczy艅 kuchennych oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Lublin (lubelskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaleceniami bezpo艣redniego prze艂o偶onego na zmianie brygadzisty, sporz膮dzenie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia oraz przestrzeganie przepis贸w i standard贸w kulinarnych, wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie godzin wydawania i ilo艣ci wydawanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a tak偶e utrzymanie czysto艣ci maszyn, urz膮dze艅 oraz sprz臋tu kuchennego i naczy艅 sto艂owych
Dom Pomocy Spo艂ecznej "MAGNOLIA" w G艂ogowie - 2017-12-12 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
-obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;-ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, w艂a艣ciwe gospodarownie nimi;-obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);-pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narod贸w;-przygotowywanie potraw, napoj贸w oraz deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe-utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy;-porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. ustalonego menu, dbanie o prawid艂owe przechowywanie produkt贸w, prztgotowanie listy zakup贸w, dba艂osc o czysto艣膰 miejsca pracy.
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2017-02-02 - Tr膮bki (ma艂opolskie)
Do obowi膮zk贸w na stanowisku nale偶y przygotowywanie i serwowanie potraw wed艂ug wewn臋trznych standard贸w i receptur. Organizacja pracy w艂asnej i podleg艂ego zespo艂u wsp贸艂pracownik贸w. Optymalizacja pracy w oparciu o przyj臋te standardy z zachowaniem norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWANIE WYSOKIEJ JAKO艢CI SERWOWANYCH DA艃, DBA艁O艢膯 O ESTETYK臉, PRZESTRZEGANIE OBOWI膭ZUJ膭CYCH NORM I STANDARD脫W, TWORZENIE OFERT KULINARNYCH, PODEJMOWANIE INICJATYW WE WPROWADZANIU NOWYCH DA艃;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE GASTRONOMICZNE,
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 potraw kuchni tureckiej.
ISTANBUL M.Dukowicz i J.Przybylski Sp.J. - 2016-09-01 - Gda艅sk (pomorskie)
Praca w charakterze pizzera na terenie Wroc艂awia lub 1-dniowe wyjazdy do O艂awy (w przypadku zapotrzebowania na kucharza), dojazd we w艂asnym zakresie lub lub czasem do dyspozycji samoch贸d s艂u偶bowy. Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej, szczeg贸lnie pizzy. Miejsca pracy: Wroc艂aw ul. Czajkowskiego, Wyszy艅skiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg zawodu
Modniarstwo Kapelusznictwo Ryszard Dobruch - 2016-12-30 - Zielona G贸ra (lubuskie)
znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie sa艂atek, sur贸wek
SIGO S.C. - 2017-09-01 - Gda艅sk (pomorskie)
a. Nadz贸r nad dzia艂aniem i odpowiedzialno艣膰 za dzia艂anie kuchni i jako艣膰 produkt贸w w restauracji w czasie wyznaczonych przez SZEFA KUCHNI;b. Dba艂o艣膰 o prawid艂owe, zgodne z instrukcjami i w oparciu o wiadomo艣ci wyniesione ze szkolenia, przygotowywanie posi艂k贸w i produkt贸w dla Go艣ci i pracownik贸w;c. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i higien臋 w miejscu pracy i higien臋 osobist膮;d. Przestrzeganie norm ilo艣ciowych przy przygotowywaniu posi艂k贸w, tak aby koszty produkt贸w mie艣ci艂y si臋 w planowanym przedziale;e. Uzupe艂nianie zapas贸w surowc贸w na stanowisku pracy i rozliczanie si臋 z ich zu偶ycia;f. Praca przy przyjmowaniu dostaw;g. Utrzymywanie zastawy, naczy艅, sprz臋tu kuchennego, urz膮dze艅 i pomieszcze艅 restauracji oraz jej otoczenia w nale偶ytym porz膮dku;h. Przestrzeganie zasad BHP i ochrony przeciwpo偶arowej160 h pracy w miesi膮cudyspozycyjno艣膰 10:00-01:00Sala G
TOP TEN SP. z o.o. - 2017-11-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Legionowo (mazowieckie)
Praca kucharza w restauracji, przygotowywanie potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Byt贸w (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej i wietnamskiej z oryginalnych przepis贸w wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw i da艅 dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-09-29 - Legnica (dolno艣l膮skie)
wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Miksowanie i wytwarzanie sok贸w i napoj贸w owocowo- warzywnych.Sporz膮dzanie kanapek.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wed艂ug zawodu
WIELOBRAN呕OWE PRZEDSI臉BIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2017-06-28 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla grup sportowych, wydawanie posi艂k贸w w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, przestrzeganie zasad panujacych w zak艂adzie
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 i sos贸w, obr贸bka wst臋pna mi臋s, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych.
"DAMPOL" s.c. Dam Marek, Dam Paulina - 2016-03-16 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw oraz zestaw贸w menu; dba艂o艣膰 o jako艣膰 przyrz膮dzanych potraw; przygotowywanie imprez bankietowych
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Zgierz (艂贸dzkie)
Prowadzenie zabieg贸w fizykoterapeutycznych ( terapia ultradzwi臋kowa) Praca na 2 zmiany 7.30-14.00 ; 10.30-18.00
NOVUM - Zdrowie Centrum Rehabilitacji Marcisz-Prokopczyk S.J. - 2017-08-09 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw z karty i utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
Lokal Gastronomiczono-Rozrywkowy ALBATROS - 2016-03-30 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)