KUCHARZ Mrągowo oferta pracy WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: według zawodu
Data publikacji: 2017-06-28
Lokalizacja: Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piaskowa 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: według zawodu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrągowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mrągowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Piaskowa 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Piaskowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Firma zajmuje sie sprzedażą hurtowa i detaliczną chemi gospodarczej oraz prowadzi restauracje na ul. Wojska Polskiego 6F
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.06.2017
Oferta pracy ważna do: 27.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
Przedsiębiorstwo WI-TA W. H. Szurgot T. Prytuło s. j. - 2017-05-12 - Augustów (podlaskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Kraków (małopolskie)
Obsługa kasy fiskalnej w sklepie SPAR POLSKA w Dęblinie . CV proszę wysyłać na maila : sklepy.wlasne (at) spar.pl
SPAR POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-22 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK E HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2017-05-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)
- przygotowywanie dań europejskiej, polskiej i włoskiej kuchni, wprowadzanie nowych potraw do menu
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie pokryć dachowych
Blacharstwo Budowlane Wiesław Maćkowiak - 2016-10-03 - Pogorzela (wielkopolskie)
Kucharz
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "KAMI-BIS" Michał Kmita - 2017-06-14 - Łopuszno (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
-
P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2016-12-05 - Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
przyrządzanie kebaba, surówek, praca II zmiany godz. 9.00-17.00, 17.00-24.00
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw
Trans System Artur Wasiuk/ Hotel Stawisko - 2016-08-05 - Klaudyn Pierwszy (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja "MAXIM" Andrzej Szatkowski - 2016-06-01 - Wieliczka (małopolskie)
samodzielne organizowanie i kierowanie bieżącą działalnością sklepu
odpowiedzialność za realizacje planów sprzedażowych
odpowiedzialność za wysoki standard obsługi klienta
delegowanie i kontrola zadań
Media Expert - 2016-11-17 - Strzelce Opolskie (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-06-20 - Tczew (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca na dwie zmiany od godz. 7 do 23. Wymagana dyspozycyjność, odporność na stres i dobre zdrowie. Praca w Nowym Sączu w Miasteczku Galicyjskim przy ulicy Lwowskiej 226. Praca również w weekendy.
Ośrodek Narciarsko Rekreacyjny "Rytro" sp. z o.o. - 2017-03-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
praca w Restauracji w Pałacyku w Pakości
GLOBAL TM sp z o.o. - 2016-01-14 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie pojazdu
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Złotów (wielkopolskie)
prowadzenie dokumentacji kadrowej
CW EMIR Zakład Pracy Chronionej spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-04-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2018-03-13 - Ignacówka (świętokrzyskie)
wydawanie potraw, obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie porzadku i czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, kontrola właściwego wykorzystania produktów, nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie zasad czystości.
POLISAFE sp. z o.o. sp. k. - 2017-11-09 - Jaroszowiec (małopolskie)
-przyrządzanie dań chińskich -przygotowanie suski i sera tofu,-produkcja sajgonek, -wydawanie dań, dekoracja
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2016-04-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej
JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, TRADYCYJNYCH, NATURALNYCH PRZYPRAW GRUZIŃSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W KUCHNI GRUZIŃSKIEJ (POTWIERDZONE REFERENCJAMI), DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
F.H. "UNIMAT" Zbigniew Kołodziej - 2016-05-31 - Zalesice (śląskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie, gotowanie, sprzątanie kuchni, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jarosław (podkarpackie)
obróbka wstępną warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie),rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,utrzymanie porządku na stanowisku pracy, czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych, sprzętów i naczyń
TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL - 2017-09-25 - Siemianowice Śląskie (śląskie)