KUCHARZ P艂o艅sk oferta pracy TOSCANA s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-09-22
Lokalizacja: P艂o艅sk (mazowieckie)
Pracodawca: TOSCANA s.c.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zajazd 3, 09-100 P艂o艅sk, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂o艅sk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: p艂o艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂o艅sk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie bez znaczenia, wymagane do艣wiadczenie w gastronomii
Nazwa pracodawcy: TOSCANA s.c.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Adres pracodawcy:
Zajazd 3, 09-100 P艂o艅sk, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: ..................../2017
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: p艂o艅ski
Gmina pracodawcy: P艂o艅sk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: P艂o艅sk
Ulica pracodawcy: Zajazd
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.09.2017
Data dodania oferty pracy: 19.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 18.10.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie obiad贸w
Bar U Jana s.c. J.Falba,J.Wyszy艅ski Turzyn 89 ,Bra艅szczyk - 2018-02-21 - Turzyn (mazowieckie)
przygotowanie um贸w, ewidencja dokument贸w
e-draco.pl Artur Wilczewski - 2016-12-16 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie potraw tureckich, kebabu,
"CENPA" Sp. z o.o. - 2017-06-02 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Ry偶贸wka (podlaskie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMO艢膯 NOWOCZESNEGO SPRZ臉TU W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radwanice (dolno艣l膮skie)
Prowadzenie zaj臋膰 integracji sensorycznej z dzie膰mi w ramach programu "za 偶yciem".Wynagrodzenie 60z艂/h
Zesp贸艂 Szk贸艂 Specjalnych - 2018-04-10 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast,pizzy Kontakt telefoniczny 512486019
PPUH "KAR-WAT" Jolanta Karwat - 2017-10-25 - Rak贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie da艅 z menu restauracji, utrzymanie czysto艣ci, porz膮dku naczy艅, sprzetu i pomieszcze艅 kuchennych, umowa zlecenie wraz ze sk艂adkami do ZUS, 160 godzin w miesi膮cu, r贸wnowa偶ny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami, dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej i turyst贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania, odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno-higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w, nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produkt贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddzia艂 Zak艂ad Aktywno艣ci w Krzy偶ewie - 2018-06-01 - Krzy偶ewo (podlaskie)
zgodnie z do艂膮czonym do wniosku programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - 呕ywiec (艣l膮skie)
PRACE GASTRONOMICZNE, OBS艁UGA RESTAURACJI, PRACE KUCHENNE,...dwie zmiany: 06.00-14.00, 14.00-21.00
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2015-12-07 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, ocena surowc贸w gastronomicznych, rozbi贸r mi臋sa, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami ,wyko艅czenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej i innych narod贸w oraz potraw dla r贸偶nych diet
"MC DIAM" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-20 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kra艣nik (lubelskie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR S.C. - 2017-09-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wed艂ug stanowiska
PIOTR KO呕UCHOWSKI - 2018-07-25 - Wo艂czyn (opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej , indyjskiej
HARAS脫WKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-05 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
wyrabianie ciasta na pierogi, gotowanie zup, przygotowywanie mi臋s, prace porz膮dkowe
UMC Poland Sp. z o.o. - 2016-01-12 - 艁ysomice (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie napoi zimnych i ciep艂ych, alkoholowych, zamawianie towaru, czynno艣ci porz膮dkowe, obs艂uga go艣ci baru i restauracji, rozliczanie nale偶no艣ci.
HOTEL SOPOT SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2017-09-08 - Sopot (pomorskie)
Planowanie posi艂k贸w oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych.
Handel detaliczny artyku艂ami spo偶ywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
tworzenie koncepcji projektowych, udzia艂 w przygotowaniach dokumentacji projektowych i opracowaniach dokumentacji po wykonawczych, projektowanie i przygotowywanie rysunk贸w technicznych, oblicze艅 i dokumentacji z zakresu instalacji elektrycznych i nisko pr膮dowych, przygotowywanie specyfikacji technicznych do ofert
kontakt przez OHP - 2017-06-21 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukrai艅skiej i rosyjskiej
KLUB TENISOWY " CENTRUM "Aleksander Majchrowicz - 2018-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Wojciech贸w (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Doradca klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Wyr贸b i wypiek ciast i pizzy, przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem maszyn gastronomicznych, produkcja wyrob贸w kulinarnych.Dwie zmiany 10-18-24, umowa o prac臋.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, napoi zimnych i gor膮cych, obs艂uga klienta, mile widziany rok do艣wiadczenia
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Jaros艂aw (podkarpackie)
- wykonywanie napraw i konserwacji instalacji c.o., wod-kan,- porz膮dkowanie teren贸w przyleg艂ych do budynk贸w, pomieszcze艅 og贸lnego u偶ytku oraz piwnic budynk贸w b臋d膮cych w zarz膮dzie sp贸艂dzielni,- wykonywanie, przez ca艂y rok prac porz膮dkowo - konserwacyjnych teren贸w zielonych, plac贸w, chodnik贸w i pozosta艂ej infrastruktury osiedla,- wykonywanie napraw tynk贸w i posadzek wewn膮trz i na zewn膮trz budynk贸w,- wykonywanie innych polece艅 prze艂o偶onych,- wykonywanie dodatkowych czynno艣ci wynikaj膮cych z posiadanych uprawnie艅
Sp贸艂dzielnia Mieszkaniowa "Nad Wart膮" - 2017-09-12 - Dzia艂oszyn (艂贸dzkie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe; 3 lata do艣wiadczenia; prawo jazdy kat. B; Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu oraz recepturami; wykonywanie polece艅 Szefa Kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Zawadzkiego oraz wg zlecnia pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Gliwice (艣l膮skie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - 艁apy (podlaskie)