KUCHARZ / POMOC KUCHENNA (MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA) Wołczyn oferta pracy PIOTR KOŻUCHOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA (MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Według stanowiska
Data publikacji: 2018-07-25
Lokalizacja: Wołczyn (opolskie)
Pracodawca: PIOTR KOŻUCHOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Waryńskiego 8, 46-250 Wołczyn, powiat: kluczborski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Według stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ / POMOC KUCHENNA (MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołczyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kluczborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołczyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: PIOTR KOŻUCHOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kluczborku
Adres pracodawcy:
Waryńskiego 8, 46-250 Wołczyn, powiat: kluczborski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kluczborski
Gmina pracodawcy: Wołczyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołczyn
Ulica pracodawcy: Waryńskiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kluczborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2018
Oferta pracy ważna do: 25.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Teresin (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji
AUTO PORT Renice Spółka JawnaWiesława Bogusławska, Urszula Malinowicz - 2016-07-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
x
BETA ADAM STULGIS SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-26 - Białystok (podlaskie)
Wymagana umiejętność obsługi frezarki CNC ze sterowaniem Heindehain oraz doświadczenie w zawodzie operatora CNC - minimum 3 lata.
LOCKPOL SP.Z O.O. - 2016-12-14 - Łódź (łódzkie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2018-05-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad BHP i ppoż., wysoka kultura osobista, otwartość, własna inicjatywa, samodzielność
TOTAL Marcin Bajor - 2017-04-24 - Poręba (śląskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym; znajomość HACCP; książeczka sanepidowska; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; właściwe wydawanie i rozdział gotowych potraw zgodnie ze stanem żywienia; utrzymywanie czystości stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-10 - Gliwice (śląskie)
sprzedaż akcesoriów i telefonów
kontakt przez OHP - 2016-03-15 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Trzebosz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, półproduktów,prace związane z przygotowaniem posiłków o półproduktów.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Gdańsk (pomorskie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporządzanie dań mącznych (pierogi, krokiety itp.), sporządzanie surówek oraz wyrobów garmażeryjnych. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, 3 lata doświadczenia w zawodzie, umiejętność gotowania.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2017-04-12 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
SPÓŁDZIELNIA INWALIDÓW "REHABILITACJA" W ZIELONEJ GÓRZE OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-07-20 - Gościm (lubuskie)
obsługa urządzeń do konfekcjonowania folii stretch
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Zbrojenie fundamentów, stropów, słupów, płyt itp. Praca na terenie Małopolski i Śląska. Pracodawca zapewnia przewóz z Kęt.
Monika Gałosz P.B. BINGO FINISH PLUS - 2018-01-10 - Kęty (małopolskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
Sporzadzanie posiłków zgodnie z jadłospisem, zmywanie naczyń i utrzymanie ich w nalezytym porządku, dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchn, iwydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
obsługa klienta w restauracji Mc Donald`s
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Lubin (dolnośląskie)
obróbka wstępna warzyw
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Suwałki (podlaskie)
praca w godzinach od 12:00 do 22:00; przygotowywanie posiłków
BAGATELLE RESTAURANT & KAFFE Alabrudzińska Marzena - 2017-03-31 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracje Sphinx Wook D. Świątek M. Świątek Sp. J. - 2016-11-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie dań gorących i zimnych.
City ZEBRANO s.c. - 2017-11-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
RESTAURACJA "PARKOWA" ZBIGNIEW LUBISZEWSKI - 2016-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Mała Gastronomia Bar SMAKOSZ Z. Modzelewski Przasnysz - 2016-06-14 - Przasnysz (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2017-01-04 - Kalisz (wielkopolskie)
1.Znajomość i przestrzeganie obowiązującego prawa wewnętrznego (regulaminów, procedur, instrukcji, itp. obowiązujących u pracodawcy).2.Wykonywanie poleceń przełożonych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czystości pomieszczeń kuchni.3.Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchennego. 4.Znajomość procesówtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posiłków na oddziały.6. Pobieranie próbek żywnościowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpadów komunalnych i bioodpadów oraz ich transport.9.Zgłaszanie Szefowej Kuchni braków w sprzęcie lub wad bądź ustereksprzętu. 10.Dbanie o właściwy stan sanitarno-higieniczny urządzeń ipomieszczeń. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
roznoszenie ulotek
kontakt przez OHP - 2017-03-23 - Wejherowo (pomorskie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:11-1717-24
"Da Grasso" Korzeń Damian - 2017-12-05 - Mielec (podkarpackie)