KUCHARZ, KELNER -STAŻ Trzebosz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ, KELNER -STAŻ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, obsługa gości
Data publikacji: 2016-05-02
Lokalizacja: Trzebosz (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Trzebosz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, obsługa gości
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, KELNER -STAŻ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebosz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 4
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016
Data zakończenia pracy: 16.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Adres pracodawcy:
Kamińskiego 19a, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skier.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: rawicki
Gmina pracodawcy: Rawicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rawicz
Ulica pracodawcy: Kamińskiego
Numer budynku pracodawcy: 19a
Profil działalności pracodawcy: lista pracodawców III kwartał 2012
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 02.05.2016
Oferta pracy ważna do: 15.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.05.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni, zmywanie
Restauracja-Hotel "DANA" Danuta Borkowska - 2016-06-22 - Łęknica (lubuskie)
Gotowanie potraw ukraińskich, znajomość przepisów potraw ukraińskich, czytanie receptur narodowych rosyjskich i ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie pizzy, stanowiska pracy, możliwość przyuczenia do pracy.
BRAT- MAX KAMIL I SZYMON HERMANOWICZ S. C. - 2016-04-22 - Rąbień (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków z zakresu kuchni polskiej, praca w godzinach 11.00-21.00, praca także w dni wolne, pracodawca przewiduje dopasowanie godzin pracy do dojazdów,
WINIARNIA "HANNA" KUŚ GRZEGORZ - 2016-08-19 - Radomierzyce (dolnośląskie)
Obsługa ruchu indywidualnego oraz przyjęć okolicznościowych. Przygotowywanie posiłków. Praca od wtorku do soboty w godz. 12-20. Wynagrodzenie od 3500 zł do 6000 brutto.
Restauracja Mistral Ewa Wysocka, Marcin Wysocki - 2018-01-18 - Kanie (mazowieckie)
Znajomość asortymentu RTV i AGD, porządkowanie półek, przestrzeganie przepisów BHP i higieny pracy
"CARREFOUR POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-05 - Gdańsk (pomorskie)
• dobór i sprzedaż części do samochodów ciężarowych,• dobór i sprzedaż akcesoriów,• pozyskiwanie nowych klientów.
SUDER PLUS Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej i tajskiej
PAHO sp.zo.o. - 2016-10-10 - Opole (opolskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Zakopane (małopolskie)
Obsługa urządzeń cyfrowych, Obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZĄCYCH Z RÓŻNYCH STRON ŚWIATA JAK RÓWNIEŻ DAŃ DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNOŚCI I WYMAGAŃ KLIENTÓW, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE RÓŻNYCH KULTUR KULINARNYCH, WŁAŚCIWEGO STOSOWANIA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW JAK RÓWNIEŻ STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESERÓW, NAPOJÓW I DODATKÓW;WYMAGANIA:ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, DOKŁADNOŚĆ, ZDOLONOŚCI MANUALNE, KREATYWNOŚĆ, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO I ROSYJSKIEGO,MIEJSCE PRACY: UL. KRZYWOUSTEGO 69U1
FUNDACJA "SŁOWIANIE POMERANII" - 2016-11-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
"Kociołek Lubuski" Gozdek Urszula - 2017-07-10 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU Hala Strzegomska Zakład Pracy Chronionej Wrocław - 2016-03-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-23.00.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko - 2016-08-19 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
"PEKAPE" Małgorzata Grafe - 2017-08-09 - Słubice (lubuskie)
Przyrządzanie potraw
GTS HOLDING Sp. z o.o. sp. k. - 2016-09-27 - Czerniejewo (wielkopolskie)
Montaż rusztowań.
ATEB s.c Małgorzata Kotlicka Radosław Węglarz - 2016-09-16 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych.Utrzymanie czystości stanowiska pracy.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE MEGA MAŁGORZATA BIESALSKA - 2017-09-05 - Ołtarzew (mazowieckie)
1. Przygotowywanie posiłków,2. Przygotowywanie produktów i półproduktów3. Dbanie o porządek i czystość stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-01 - Babin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, obróbka mięsa, warzyw, sprzątanie kuchni,zapisywanie potrzebnych produktów spożywczych, praca w godz. 14-22
Usługi Budowlane VIKBUD Mariusz Funk - 2018-03-20 - Popielów (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej oraz podawanie klientowi.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Płońsk (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków a’la carte według receptury, - dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, - racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, - obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych. Godziny pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-02-22 - Zajączkowo (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza.Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz kuchnię arabską.Przygotowanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Gostynin (mazowieckie)
kucharz
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2016-01-15 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, zarządzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, dań głównych,przygotowanie cateringów wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zamówienie u dostawców,ręcznie lepionie pierogów lwowskich
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI - 2017-02-09 - Gdańsk (pomorskie)
obowiązki kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)