KUCHARZ Ołtarzew oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE MEGA MAŁGORZATA BIESALSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych.Utrzymanie czystości stanowiska pracy.
Data publikacji: 2017-09-05
Lokalizacja: Ołtarzew (mazowieckie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE MEGA MAŁGORZATA BIESALSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 492, 05-850 Ołtarzew, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych.Utrzymanie czystości stanowiska pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym, w godz. 10-22.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ołtarzew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ożarów Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praca od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym, w godz. 10-22.
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE MEGA MAŁGORZATA BIESALSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Poznańska 492, 05-850 Ołtarzew, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ołtarzew
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 492
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.09.2017
Oferta pracy ważna do: 05.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowywanie potraw, przygotowywanie pizzy oraz dań tradycyjnych, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Łaziska (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca na samodzielnym stanowisku zmianowym
U Przewoźnika Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-05-17 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2017-12-14 - Kraków (małopolskie)
Praca w kuchni w restauracji
Firma "Sun - Set" Artur Żuraw - 2018-07-17 - Leżajsk (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
BALLI-ILHAMI EKINCI - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ W RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Korczyn (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Otorowo (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej , indyjskiej
HARASÓWKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-05 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem
'NIEDZIELA ANDRZEJ ZAKŁAD USŁUGOWO HANDLOWY "EKO GAZ" ' - 2017-07-13 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 8-16, 15-23
Kapała Grażyna - 2015-12-21 - Chmielów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, deserów, wydawanie posiłków.
Związek Rzemiosła Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST" - 2018-04-22 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
- Bliższe informacje na cuwkatowice.bip.gov.pl- Osoba zatrudniona na wyżej wymienionym stanowisku będzie: prowadziła kompleksową ewidencję projektów finansowanych, ze srodków Unii Europejskiej realizowanych przez CUW Katowice i jednostki obsługiwane zgodnie z zobowiązującymi przepisami, księgowała dokumenty finansowo-ksiegowe zgodnie z montażem projektu, opisywała dokumenty ksiegowe, opracowywała karty projektów w uzgodnieniu z kierownikami i księgowymi projektów, weryfikowała i udzielała pomocy merytorycznej przy przygotowywaniu dokumentów i wniosków o płatność oraz zmian w WPF księgowym projektów, wprowadzała dane do system LSI na wniosek przełożonego, przeprowadzała kontrolę formalno-rachunkową dokumentów związanych z realizacja projektów, na bieżąco monitorowała przepisy prawne dot. Projektów, przygotowywała projekty korespondencji prowadzonej przez Referat.- Wynagrodzenie: 2900-3480 zł/brutto (płaca zasadnicza + wysługa lat). Praca na umowę o pracę na czas określony do 6 miesięcy. Docelowo praca na stałe.. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca po rozstrzygnięciu naboru od połowy maja 2018r.- Praca: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie średnie lub wyższe ekonomiczne ( rachunkowość, finanse, księgowość), doświadczenie zawodowe przy średnim 4 lat pracy w tym 5 miesięcy w księgowości, przy wyższym 2lata pracy w tym 5 miesięcy w księgowości. Wymagana znajomość zasad księgowania projektów unijnych, znajomość programów księgowych, znajomość programów Word i Excel w zakresie podstawowym, umiejętność obsługi urządzeń biurowych.Wymagania dodatkowe: doświadczenie przy realizacji projektów współfinansowanych ze środków UE, doświadczenie w jednostce sektora finansów publicznych, w prowadzeniu księgowości projektów oraz przygotowaniu wniosków o płatność wraz z załącznikami.
CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH W KATOWICACH - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Wlazło Jadwiga Branża Spożywcza - 2016-10-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, nadzór nad jakością zamówienia żywności, utrzymanie porządku.
INTRASERVIS JOB SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-10-12 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZTĄ MATEUSZ CHOŁODY - 2015-12-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
smażenie nalesników; przygotowywanie produktów do potraw; obsługa kasy fiskalnej; utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy;
Aleksandra Kłunejko "HAPPY" - 2017-06-12 - Zawada (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami klientów
Jureczka Jerzy Restauracja "Chata Staropolska" - 2016-09-08 - Mszana (śląskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-07-12 - Gnojewo (pomorskie)
praca wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Lubaczów (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Karpacz (dolnośląskie)
Praca na linii produkcyjnej (spawalnia, montaż, lakiernia, kontrola jakości)
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Czechy (Czechy)
sprzedaż potraw, przygotowywanie potraw, obsługa terminala, kasy
"GTL-SERVICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Pyrzowice (śląskie)
prace ślusarskie
Firma Produkcyjno Usługowa Metaco Krzysztof Stelmaszczyk - 2018-03-29 - Bełchatów (łódzkie)
brakowanie rajstop
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Turek (wielkopolskie)