KUCHARZ Chmielów oferta pracy Kapała Grażyna
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 8-16, 15-23
Data publikacji: 2015-12-21
Lokalizacja: Chmielów (podkarpackie)
Pracodawca: Kapała Grażyna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:39-400 Chmielów 602, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 8-16, 15-23
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chmielów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowa Dęba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
doświadczenie w zawodzie kucharz (wymagany staż - lata: 1)
Nazwa pracodawcy: Kapała Grażyna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
39-400 Chmielów 602, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: tarnobrzeski
Gmina pracodawcy: Nowa Dęba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chmielów
Numer budynku pracodawcy: 602
Profil działalności pracodawcy:
Kupno i sprzedaż nieruchomości na własny rachunek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.12.2015
Data dodania oferty pracy: 17.12.2015
Oferta pracy ważna do: 16.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 17.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Suwałki (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z zastosowaniem narzędzi i maszyn gastronomicznych zgodnie z przepisami BHP, dbanie o czystość i porządek.
Studio EFEKT s.c. W. i M. Kowal - 2016-04-25 - Okuninka (lubelskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
P.H.U. TIKA Karczma pod Strzechom Iwona Lis - 2016-03-11 - Górki Wielkie (śląskie)
zgodnie z oferta
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Kramarzyny (pomorskie)
znajomość kuchni białoruskiej i rosyjskiej, krepowanie oferty poisiłkoów, przygotowanie potraw, dbanie o asortyment, przestraeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych, przygotowanie listy zaopatrzenia
"DWÓR CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-09-23 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Pakowanie towarów przeznaczonych do wysyłki za granicę, przygotowywanie podzespołów. Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.
SMAY Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie, dekorowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie busa
DAW -M.Wójcik - 2017-05-04 - Lębork (pomorskie)
Operator plazmy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
Lee's Chinese Leciejewski Wiktor - 2016-02-02 - Gdańsk (pomorskie)
Rożno, pitta, kebeb, itp. Praca w godzinach 13.00-21.00 ndz. 14.00-22.00, możliwość dojazdu do miejsca pracy i z powrotem ze Śremu. Okres próbny trwa 1 miesiąc
Pizzeria AMORE Pazoła Jan - 2016-04-12 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
Samodzieklny kucharz kuchni ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z menu pod opieką szefa kuchni. Dbanie o powierzony sprzęt i miejsce pracy.
Biothal Lebdowicz S.J. - 2017-03-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA DARIUSZ TWARDOWSKI, PENSJONAT "TWARDOWSKI" - 2016-04-14 - Łeba (pomorskie)
- przygotowywanie( posiłków żywienie zbiorowe)
KOLEJOWE PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO-WYPOCZYNKOWE "NATURA TOUR" Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Karpacz (dolnośląskie)
murowanie, tynkowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Zgierz (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
Przemysław Kowalczyk - 2017-10-06 - Malbork (pomorskie)
nadzór nad funkcjonowaniem kuchni i stołówki Ośrodka, przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, pobieranie towaru z magazynu, pobieranie i przechowywanie próbek pokarmowych, nadzór nad podległymi pracownikami, prowadzenie dokumentacji związanych z funkcjonowaniem stołówki i kuchni
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy Nr 1 im. Marii Grzegorzewskiej w Policach - 2016-10-18 - Police (zachodniopomorskie)
prace pomocnicze na kuchni
BBCK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-03 - Kocmyrzów (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DAŃDOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW BHP W KUCHNIUSTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOBÓW PODAWANIA POTRAWZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIA I WCIELANIE ICH W PRZYGOTOWYWANE POTRAWYUDZIELANIE INFORMACJI GOŚCIOM NA TEMAT SKŁADNIKÓW UŻYWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARG
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Usługowo - Handlowe "MOLEX" Konrad Toczyński - 2018-02-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, przygotowywaniu potraw.Kontakt z pracodawcą osobisty ul. Legnicka 158 Wrocław.Informacja o ofercie w sali G.
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2015-12-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. "CAPRI" PIZZERIA ROBERT TUORA - 2018-01-09 - Myszków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 7-19, 12-20 w Kołobrzegu.
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2017-02-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw począwszy od zaopatrzenia w towar, po wytworzenie gotowego produktu i jego podaż
Dariusz Osiak BROWAR OSJANN - 2018-02-27 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowanie posiłków w restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
Sporządzanie potraw, ciast i deserów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Sanok (podkarpackie)