KUCHARZ Łódź oferta pracy Wlazło Jadwiga Branża Spożywcza
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2016-10-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Wlazło Jadwiga Branża Spożywcza
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Narutowicza 35/16, 90-125 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: DO NEGOCJACJI
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.10.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: prawo jazdy kat B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, CHĘĆ DO PRACY,SUMIENNOŚĆ.
Nazwa pracodawcy: Wlazło Jadwiga Branża Spożywcza
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Narutowicza 35/16, 90-125 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Narutowicza
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.10.2016
Oferta pracy ważna do: 12.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6 - 14 w Galerii Stal.
Bartosz Janiak Stal Caffe - 2017-11-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-01-18 - Daszyna (łódzkie)
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według gotowych receptur, utrzymanie porządku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Legionowo (mazowieckie)
Kucharz
FIDAGARIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-26 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w stołowce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Stawiszyn (wielkopolskie)
oferta dla osób w wieku 50+, praca w sklepie mięsnym
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań od surowca po produkt gotowy
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Olszyna (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
INELEKTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
m. in. przygotowywanie sosów, sałatek, prób gastronomicznych; godz. pracy 7-15, kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-01-26 - Głobino (pomorskie)
PrzygotowywaniE potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw i dań śniadaniowych, miejsce wykonywania pracy- Hotel Sadova- Gdańsk
SADOWA Sp. zo.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Poprawczy w Studzieńcu - 2018-04-03 - Studzieniec (mazowieckie)
Zapoznanie z organizacją pracy w kuchni, przygotowywanie stanowiska pracy, zapoznanie z recepturami potraw i menu, pobranie surowców, przygotowanie narzędzi pracy, prowadzenie obróbski wstepnej, realizacja zamówień, zabezpieczanie surowców, sprawdzanie stanu magazynu na następny dzień,przygotowywanie zamówień, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie stałatek oraz sosów, stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Łuków (lubelskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Brzeg (opolskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP.
IZABELA FIGURSKA - 2017-11-10 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Rzeszów (podkarpackie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (śląskie)
praca samodzielna na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości w O.W. Czachówka
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Pewel Mała (śląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań. Praca na terenie powiatu kartuskiego.
DREMAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-09 - Kartuzy (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, gotowanie, doprawianie, dekorowanie, zarządzanie ludźmi
Bar Familijny Miś Mariusz Tylkowski - 2018-03-19 - Zelów (łódzkie)
Obsługa bistro. Wynagrodzenie: od 10 zł netto/godz.
Działa Sławomir - 2016-09-21 - Wadowice (małopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem.
E. SŁAWNIKOWSKA KUBUŚ SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY - 2018-04-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków oraz wydawanie
ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-11 - Ustrzyki Górne (podkarpackie)
Kucharz
Hotel BRISTOL Tadeusz Nosek - 2017-05-18 - Tarnów (małopolskie)
1. Zapoznanie się z pracą w pizzerii.2. Zapoznanie się z posługiwaniem i obsługą urządzeń w zakładzie.3. Przygotowanie potraw, napojów i deserów.4. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania różnych przypraw do sałatek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Stężyca (pomorskie)