KUCHARZ St臋偶yca oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1. Zapoznanie si臋 z prac膮 w pizzerii.2. Zapoznanie si臋 z pos艂ugiwaniem i obs艂ug膮 urz膮dze艅 w zak艂adzie.3. Przygotowanie potraw, napoj贸w i deser贸w.4. Utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania r贸偶nych przypraw do sa艂atek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
Data publikacji: 2016-06-01
Lokalizacja: St臋偶yca (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: St臋偶yca, powiat: kartuski, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
1. Zapoznanie si臋 z prac膮 w pizzerii.2. Zapoznanie si臋 z pos艂ugiwaniem i obs艂ug膮 urz膮dze艅 w zak艂adzie.3. Przygotowanie potraw, napoj贸w i deser贸w.4. Utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania r贸偶nych przypraw do sa艂atek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: St臋偶yca
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kartuski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpocz臋cia pracy: 13.06.2016
Data zako艅czenia pracy: 12.11.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
M艣ciwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: M艣ciwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Us艂ugi fryzjersko-kosmetyczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 01.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.06.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Wg zawodu
"INSAN" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-17 - Wojcieszyn (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni.
JOT-CE. CONCEPT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-20 - Kuraszk贸w (dolno艣l膮skie)
Pomoc na kuchni w restauracji Mare a Monti. Przygotowywanie potraw kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, g艂贸wnie w艂oska oraz polska i dania innych kuchni
RESTAURACJA PIZZERIA "RIVA" s.c. - 2017-08-10 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
obowi膮zk贸w opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie da艅 kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
KUCHARZ
PPHU PTASZYNKA ZBIGNIEW MAREK ZAJ膭C - 2017-01-18 - Rybokarty (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w
Agroturystyka Miros艂aw Jarz膮bek, St臋pie艅 - 2017-01-03 - St臋pie艅 (warmi艅sko-mazurskie)
Prace porz膮dkowo - gospodarcze, obs艂uga maszyn sprz膮taj膮cych.
DGN Sp. z o.o. - 2016-01-19 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
prace kuchenne
kontakt przez OHP - 2017-08-30 - Zawiercie (艣l膮skie)
DO UZGODNIENIA
Pub i Restauracja "KRYPTA" Gabriela Szkrawan-Kawa - 2016-06-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie cateringu dietetycznego,obs艂uga klienta,prace porz膮dkowe
ANDALUZJA Marta Wiczkowska - 2017-05-09 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
E.J.P. HOTELE Sp.z o.o.Sp.k.ZPCH - 2015-11-27 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie raport贸w kasowych, listy p艂ac
Szko艂a Podstawowa Nr 13 Leszno - 2016-03-04 - Leszno (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Pozostali pracownicy obs艂ugi biurowej- staz FP
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
WYKSZTA艁CENIE: GASTRONOMICZNE - MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE.MIEJSCE WYKONYWANEJ PRACY: M艁YNY 115ZAKRES OBOWI膭ZK脫W:PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, ZUP, MI臉S ITD., DBANIE O MIEJSCE PRACY.
KITELA I KITELA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-24 - M艂yny (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2018-04-27 - Radzymin (mazowieckie)
Obr贸bka wst臋pna owoc贸w, warzyw, mi臋sa i ryb. Produkcja przystawek, da艅 zimnych i ciep艂ych oraz deser贸w zgodnie z ustalamy recepturami.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Zamo艣膰 (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga magazynu; za艂adunek towaru
Grupa Sadownicza"Owoc Sandomierski" Sp. z o.o. - 2016-07-12 - Bilcza (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga sklepu internetowego, wysy艂ka towar贸w do obiorc贸w, skanowanie artyku艂贸w, obs艂uga programu magazynowego.
Pomorska Platforma Pracy Sp. z o.o. - 2016-11-18 - Gda艅sk (pomorskie)
wyksz.zawodowe kierunkowe, mile widziane do艣wiadczenie
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA WALDEMAR RATAJCZYK,MARCIN GRZYBOWSKI SP脫艁KA CYWILNA - 2017-01-25 - Kalisz (mazowieckie)
Przygotowywanie wyrob贸w kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posi艂k贸w. Utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wykonywanie zada艅 przydzielonych przez prze艂o偶onego. Obs艂uga kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obs艂uga kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres pr贸bny, umowa na czas okre艣lony, docelowo na nieokre艣lony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sekretarz przedszkola
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - S艂ubice (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POMIESZCZE艃 KUCHNI MLECZNEJ DO PRODUKCJI(DEZYNFEKCJA ORAZ NA艢WIETLANIE LAMPAMI BAKTERIOB脫JCZYMI). PRZYGOTOWANIE MIESZANEK, KLEIK脫W I HERBAT ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭C膭 GRAMATUR膭 ORAZ ZALECENIAMI PEDIATR脫W, PRZYJMOWANIE BUTELEK Z ODDZIA艁脫W, MYCIE I STERYLIZACJI ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI PRZEPISAMI, PRZYGOTOWANIE WYSTERYLIZOWANYCH BUTELEK DO PROCESU NAPE艁NIANIA NA POSZCZEG脫LNE ODDZIA艁Y, ZAKRYWANIE I OPISYWANIE NAPE艁NIONYCH BUTELEK, PASTERYZACJA MIESZANEK I HERBAT, SCH艁ADZANIE W BASENACH WODNYCH MIESZANEK PO UPRZEDNIEJ PASTERYZACJI, WYDAWANIE MIESZANEK I HERBAT NA POSZCZEG脫LNE ODDZIA艁Y
WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE - 2016-09-05 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. karty da艅.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-01-12 - Zamo艣膰 (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw tureckich.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kluczbork (opolskie)
Wype艂nianie dokument贸w celnych.
TECHNO-ART Sk艂ad Celny SP. z o.o. - 2018-08-02 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)