KUCHARZ Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 9,34 - 16,48 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Data publikacji: 2016-06-23
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 9,34 - 16,48 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Uwaga: 8 do 12 zł netto/ godz. na okresie próbnym, w zależności od doświadczenia i umiejętności. Możliwość negocjacji wynagrodzenia po okresie próbnym.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 9,34 - 16,48 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: mile widziane gastronomiczne 2) umiejętności:- przygotowywanie i dekorowanie potraw i deserów,- umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.06.2016
Oferta pracy ważna do: 22.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
Przedsiębiorstwo Turystyczne "Centrum Mazur" Giżycko S.A. - 2016-07-28 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
prace w kuchni
RZEMIEŚLNICZY ZAKŁAD INSTALACJI SANITARNYCH I C.O. - VILLA SOLARIS S. ALEŃKUĆ - 2017-09-20 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w/g tradycyjnych przepisów kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Kutno (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; dbanie o jakość i smak posiłków; wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2017-06-07 - Tarnówka (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie potraw,przestrzeganie zasad higieny i porządku w kuchni
Hotel Wierchomla SKI & SPA RESORT "Dwie Doliny Muszyna-Wierchomla" sp. z o.o. - 2016-11-18 - Wierchomla Mała (małopolskie)
- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 1/2 etatu na trzy zmiany w godzinach: 9:00-13:00, 13:00-17:00, 17:00-21:00. Wymagane wykształcenie podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana znajomość kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Katowice (śląskie)
Kucharz*
BIOROL Sp. z o.o. WAŁCZ - 2017-03-02 - Wałcz (zachodniopomorskie)
gf
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
WS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Rzeszów (podkarpackie)
wg. stanowiska
Złoty Potok Resort Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Złoty Potok (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2017-01-04 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie sałatek, burgerów, potraw z grila
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Radomsko (łódzkie)
przygotowanie posiłków kuchni indyjskiej
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2017-04-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Zakopane (małopolskie)
Stylowo urządzony hotel Arthotel Kiebitzberg w Havelbergu, którego "sercem" jest restauracja Schmokenberg przeznaczona dla 80 gości, taras zewnętrzny z widokiem na łąki leżące nad rzeką Hawelą. W hotelu znaljdu się też sala balowa na 250 osób.Poszukiwany jest kucharz, dla którego praca nie jest tylko pracą ale też przyjemnością, który będzie wkładał w nią swoje zaangażowanie i kreatywność
ArtHotel Kiebitzberg Kiebitzberg GmbH & Co. KG - 2018-09-13 - Niemcy (Niemcy)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków; wynagrodzenie od 12,00 zł do 16,00 zł za godzinę;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ksawerów (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
ALFA Jan Majewski w Malborku - 2018-07-04 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg. przepisów oryginalnej kuchni orientalnej, zarządzanie produkcją w tym zamawianie i odbieranie towaru bezpośrednio od Wietnamskich dostawców i producentów.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Łódź (łódzkie)
Sprawne i szybkie przygotowywani potraw z tureckigo menu, komunikowania sie z klientem z Turcji (wycieczki);Praca w godzinach 9:00-18:00; 17:00-24:00Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakościa zywności, przestrzeganie przepisów BHP oraz czystaosci na zajmowanym stanowisku pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie, ewentualną wymianę przyrządzeń uzywanych w kuchni, znajomośc zasad dotyczacych żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Świętochłowice (śląskie)
SPRZEDAŻ ŚRODKÓW DO PRODUCJI ROLNEJ,, POZYSKIWANIE NOWYCH KLIENTÓW, UTRZYMYWANIE KONTKTÓW Z KLIENTAMI
AGROLOK SP. Z O.O. - 2016-03-24 - Konin (wielkopolskie)
Praca w kuchni. Wydawanie obiad.ów, zup, utrzymanie porządku w zakładzie.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie produktów garmażeryjnych.
Zakład P.H.U. "SMAKOSZ" Wyroby Garmażeryjne Sylwia Bosak - 2016-10-07 - Jerzmanowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w stołówce
"Tęczowy Dom" Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Benedyktynek Misjonarek - 2018-03-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
* bieżącą obsługę linii;* odpowiedzialna na jakość wyrobów;* przestrzeganie receptur; * monitorowanie i obsługa maszyn;
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kolonia Klepaczka (śląskie)
zapewnienie wysokiej jakości serwowanych dań , utrzymanie czystości w obrębie swojego stanowiska pracy i dbanie o sprzęt kuchenny, dbanieo towar i jego racjonalne gosppodarowanie oraz kontrola kosztów, dbanie o prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu, przestrzeganie zasad HACCP i BHP, wsparcie przełożonego w działaniach administracyjnych
Grupa AMB Sp.o.o. - 2017-05-22 - Katowice (śląskie)