KUCHARZ Tarnówka oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; dbanie o jakość i smak posiłków; wydawanie posiłków
Data publikacji: 2017-06-07
Lokalizacja: Tarnówka (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Płytnica 4, 77-416 Tarnówka, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; dbanie o jakość i smak posiłków; wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnówka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2017
Data zakończenia pracy: 30.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz małej gastronomii
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane roczne doświadczenie w zawodzie kucharza
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Adres pracodawcy:
Płytnica 4, 77-416 Tarnówka, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: złotowski
Gmina pracodawcy: Tarnówka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnówka
Ulica pracodawcy: Płytnica
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2017
Oferta pracy ważna do: 06.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, rozwozenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-10-20 - Starachowice (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca dwuzmianowa (06:00-14.00 ; 14:00-22:00),-Wynagrodzenie 3.000 zł bruttto + premia-Kontakt telefoniczny 607-365-117.
GREGOR S.A. - 2018-02-01 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań restauracyjnych z karty, dań lunchowych oraz dań i przekąsek na imprezy okolicznościowe i cateringi. Przygotowywanie surówek i dodatków do dań. Obróbka wstępna mięs, warzyw i owoców. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz utrzymywanie powierzonych narzędzi pracy w czystości i porządku.
BENSIP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-16 - Lublin (lubelskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Konin (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej oraz orientalnej. Praca w godzinach 09.00-21.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Siedlce (mazowieckie)
praca zgodnie z zawodem
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2018-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Warszawa (mazowieckie)
Staż dla osób do 30 roku życia realizowany w ramach projektu współfinansowanego z EFS "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Zapoznanie się z asortymentem, pomoc w przygptowywaniu produktów do sprzedaży, pomoc w przyjmowaniu dostaw. Praca na 2 zmiany, I zm. w godz od 8-16, II zm. w godz od 15:23 oraz w soboty.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Kolbuszowa (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Radom (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami. Praca zmianowa w godz. 6.00-20.00 od poniedziałku do niedzieli w Jaworzu (grafik do ustalenia).
VILLA BARBARA - CENTRUM ZDROWIA I REHABILITACJI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Jaworze (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty oraz na zamówienie pod grupę.
CH HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny- możliwość dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - Łagów (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w restauracji.
Gościniec Legenda Łukasz Mieszkowski - 2016-09-30 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Znajomość j. niemieckiego, mile widziane doświadczenie
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Kuźnia Raciborska (śląskie)
przygotowywanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Chorzów (śląskie)
Praca w pizzerii
PIZZERIA BOSS Mariusz Janicki - 2016-09-05 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-11-29 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami(żywienie zbiorowe)
Śląska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-08-21 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Gotowanie dla gości hotelowych (obiadokolacje), gotowanie a'la karte,przygotowywanie posiłków na imprezy dla grup konferencyjnych(obiady, kolacje, bankiety, grille). Umiejętności i uprawnienia: pasja do gotowania doświadczenie na stanowisku kucharza wykształceniegastronomiczne mile widziane (nie jest to warunek konieczny) pomysłowość, innowacyjność i kreatywność bardzodobra organizacja pracy własnej samodzielność zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresuDodatkowe wymagania: Aktualna książeczka sanepidowska
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "MIRO" Jacek Grządkowski - 2017-04-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
prowadzenie księgowości firmy
F.P.H. "PAOLA" EKSPORT- IMPORT PAULINA GOLEC W KRACZKOWEJ - 2018-04-25 - Kraczkowa (podkarpackie)
Odpowiedzialnośc za przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości produktów, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w miejscu pracy
HOTEL ALHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-15 - Lubliniec (śląskie)
Opracowywanie jadłospisów, przygotowanie produktów (obróbka wstępna), przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3 do 7 lat, dbanie o stanowiska pracy oraz sprzęt, przestrzeganie zasad higieny i HACCP. Wymagana Książeczka zdrowia.Praca w godzinach 6:30-14:30.Kontakt z pracodawcą: sekretariat.p063 (at) wroclawskaedukacja.pl lub 71 7986806 lub osobisty.
Przedszkole nr 63 - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)