KUCHARZ Kudowa-Zdrój oferta pracy Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "MIRO" Jacek Grządkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 600 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie dla gości hotelowych (obiadokolacje), gotowanie a'la karte,przygotowywanie posiłków na imprezy dla grup konferencyjnych(obiady, kolacje, bankiety, grille). Umiejętności i uprawnienia: pasja do gotowania doświadczenie na stanowisku kucharza wykształceniegastronomiczne mile widziane (nie jest to warunek konieczny) pomysłowość, innowacyjność i kreatywność bardzodobra organizacja pracy własnej samodzielność zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresuDodatkowe wymagania: Aktualna książeczka sanepidowska
Data publikacji: 2017-04-28
Lokalizacja: Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "MIRO" Jacek Grządkowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Buczka 16, 57-350 Kudowa-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie dla gości hotelowych (obiadokolacje), gotowanie a'la karte,przygotowywanie posiłków na imprezy dla grup konferencyjnych(obiady, kolacje, bankiety, grille). Umiejętności i uprawnienia: pasja do gotowania doświadczenie na stanowisku kucharza wykształceniegastronomiczne mile widziane (nie jest to warunek konieczny) pomysłowość, innowacyjność i kreatywność bardzodobra organizacja pracy własnej samodzielność zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresuDodatkowe wymagania: Aktualna książeczka sanepidowska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kudowa-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kudowa-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "MIRO" Jacek Grządkowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Parkowa 2, 57-200 Ząbkowice Śląskie, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: ząbkowicki
Gmina pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.04.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2017-01-23 - Szamotuły (wielkopolskie)
Wydawanie posiłków.
PPHU Anna Wojas Kopecka Restauracja ADA - 2016-06-28 - Reńska Wieś (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw, sprzedaż potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa imprez okolicznościowych, obróbka produktów
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
- branża gastronomia- przygotowanie dań kuchni indyjskiej- praca stojąca- wysokie temperatury
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie potraw z kuchni niemieckiej, - tworzenie dań a la carte,- kontrola towarów, przechowywanie żywności, - planowanie i kontrola zapasów.
Hotel "Stern" - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, przygotowywanie sushi oraz potraw japońskich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Rogoźniczka (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPIYALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYMWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ ZASAD HACCP, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOIŚWIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 06:30-14:30 LUB 07:00-15:00MIEJSCE PRACY: SZPITAL SPSK 2, UL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH SZCZECIN, tel.: 727003748, CV NA ADRES MAILOWY: A.PIEKONKO (at) IMPEL.PLMIEJSCE ROZMÓW REKRUTACYJNYCH: ul. MIESZKA I (CH MOLO II P.) 73, 71-011 Szczecin
SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, znajomość technik obróbki kulinarnej, umiejętność pracy w grupie, dostosowanie się do panującego harmonogramu prac. Praca w godz. 5-13.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
kucharz
TIFANY. Helena Gielniak - 2019-04-11 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brok (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych i wydawanie posiłków. Praca od pn. do pt. od godziny 10.00-18.00
Catering & Bar GEMLIK Magdalena Miś - 2016-02-01 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie dań typu fast-food
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Poniatowa (lubelskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-07-12 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2018-10-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i ciast
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Chmielnik (świętokrzyskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w małej gastronomii
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański - 2016-04-29 - Libiąż (małopolskie)
PTZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRWA. PRACA W GODZ. 9-17.
BAR "CASINO " IRENA KOTOWICZ - 2016-02-01 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie oraz serwowanie dań i napojów.Główne obowiązki: mało z zakresu prac kucharza - bardziej pomoc, a więcej zw. z cateringiem, obsługa ekspresu, klientów, dbanie o estetykę miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
"IVES" Amarjeet Singh - 2016-07-26 - Zielonka (mazowieckie)
-
MONO S.C. - 2018-03-21 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszczkańców DPSPraca w godz. 7:00 - 15:00Miejsce wykonywania pracy: DPS Łódź, ul. Narutowicza 114
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-11-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-01-09 - Lubin (dolnośląskie)
gotowanie ( przygotowywanie posiłków dla 100 osób) utrzymywanie porządku i przestrzegania higieny w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-01-19 - Namysłów (opolskie)
STAŻ - Przygotowywanie posiłków, napoi, wysawanie zamówień - pracownik przygotowujący posiłki fast foodMc Donald's al. Grunwaldzka 4Godziny pracy 07:00 do 15:00, 8:00 do 16:00, 09:00 do 17:00, 10:00 do 18:00, 11:00 do 19:00, 13:-21:00, 14:00 do 22:00; 15:00 do 23:00.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni.
JOT-CE. CONCEPT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Kuraszków (dolnośląskie)
Gotowanie potraw ukraińskich, znajomość przepisów potraw ukraińskich, czytanie receptur narodowych
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Kraków (małopolskie)