KUCHARZ Lubliniec oferta pracy HOTEL ALHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Odpowiedzialnośc za przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości produktów, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w miejscu pracy
Data publikacji: 2016-03-15
Lokalizacja: Lubliniec (śląskie)
Pracodawca: HOTEL ALHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lisowicka 25, 42-700 Lubliniec, powiat: lubliniecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Odpowiedzialnośc za przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości produktów, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubliniec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubliniecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubliniec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Dobra organizacja pracy, dyspozycyjność, sumiennośc. Mile widziany kierunek wykształcenia gastronomiczny
Nazwa pracodawcy:
HOTEL ALHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Lisowicka 25, 42-700 Lubliniec, powiat: lubliniecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 12-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: lubliniecki
Gmina pracodawcy: Lubliniec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubliniec
Ulica pracodawcy: Lisowicka
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.03.2016
Oferta pracy ważna do: 14.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Kotla (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
PIRAMIDA sp. z o.o. - 2015-11-25 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Lubin (dolnośląskie)
wg. stanowiska
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2017-03-09 - Kal (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw: kebab, lody, gofry, obsługa kasy fiskalnejWYMAGANIA: mile widziane doświadczenie zawodowe
P.P.H.U. Mariusz Galuska - 2017-10-13 - Rusinowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-05-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Bychawa (lubelskie)
Obróbka produktów żywnościowych, przygotowywanie posiłków, prace porządkowe na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw z kuchni wietnamskiej wg przepisów na potrawy w języku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przechowywanie żywności, sprządzanie potraw i napojów. Wykonywanie czynności związanych z ekspedycja potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolnośląskie)
Gotowanie potraw (kuchnia polska), smażenie, serwowanie potraw.
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2018-03-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-11-24 - Zabełków (śląskie)
praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie potraw, obsługa baru
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Garde manger- jest odpowiedzialny za tzw. zimną kuchnię: przekąski, sałatki oraz za przygotowanie zimnego bufetu. Zajmuje się też krojeniem surowego mięsa. Do jego obowiązków należy nadzór nad podległymi kucharzami, przyuczanie do zawodu, robienie listy zakupów wspólnie z szefem kuchni, przygotowanie menu. Osoba jest odpowiedzialna za chłodnię i składowanie produktów.
Kurhaus Gastronomie Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie śniadań, ciast
Hotel Port 110 - 2016-08-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie kanapek, panierowanie kawałków kurczaka, przygotowywanie sałatek, obsługa kasy fiskalnej, przyrządzanie hamburgerów, panino, tortilli.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Tarnów (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
według umowy
P.P.H.U. PAWEŁ BOROWSKI - 2017-06-18 - Konin (wielkopolskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Sanok (podkarpackie)
zapoznanie się z układem funkcjonalnym zakładu, wyposażeniem i narzędziami
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-07-06 - Suchoraba (małopolskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek i deserów.
Hotele Gorzelanny sp. z o.o sp. komandytowa - 2015-11-27 - Jarnołtówek (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
MERLAMP Magdalena Kowalczyk - 2017-01-18 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Pizzeria Best & Restauracja Zdzisław Piątek - 2017-12-28 - Augustów (podlaskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2016-09-06 - Zawoja (małopolskie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
kucharzstaż w godz. 8-16, 16-22 również w niedziele i święta
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)