KUCHARZ Mrągowo oferta pracy "DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
Data publikacji: 2018-04-09
Lokalizacja: Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: "DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Giżycka 6, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrągowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mrągowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Sumienność, uczciwość, gotowość do pracy zmianowej.Znajomość języków obcych- dodatkowy atut
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Giżycka 6, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Giżycka
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.04.2018
Data dodania oferty pracy: 06.04.2018
Oferta pracy ważna do: 05.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z umową
CZARDASZ - Sebastian Rulak - 2017-06-24 - Babin (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;PRACA OD PON. DO PT.GODZINY PRACY: 07.00-15.00; 08:00-16:00MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI PRZED SPOTKANIEM KONTKAT TEL. Z PRACODAWCĄ
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2017-11-28 - Przylep (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa okienka kasowego. Pomoc w pracach biurowych, pomoc w przygotowaniu ofert ubezpieczeniowych w wolnym czasie.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Kraków (małopolskie)
Obróbka wstępna surowców, rozbiór mięsa, warzyw, owoców, przygotowywanie potraw, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, zarządzanie budżetem na art. spożywcze, ustalanie menu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Produkcja pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowanie posiłków - obróbka wstępna warzyw i owoców, obróbka termiczna potraw. Wydawanie posiłków. Utrzymanie miejsca pracy w czystości.
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji serwującej kuchnię ukraińską
VIVABALTIK Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Gdynia (pomorskie)
odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, współpraca z wietnamskimi lub chińskimi klientami
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa nr 1328, 18 BIELSKI BATALION POWIETRZNODESANTOWY/WKU - 4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - GLIWICE - 2017-12-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
załadunki, rozładunki towaru, jazda pojazdem dostawczym.Miejsce wykonywania pracy Polska-UE
Firma Handlowo Usługowa HA-MI - 2018-04-17 - Rakoszyce (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Nysa (opolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 06.07.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Piaseczno (mazowieckie)
gastronomia
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2018-07-02 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
przechowywanie żywności,przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych, sporządzanie potrwa i napojów, dekorowanie potrwa, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy. Oferta stanowi realizację zobowiązania pracodawcy do zatrudnienia osoby po stażu. W pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Niepubliczne przedszkole Akademia Przedszkolaka - 2016-03-11 - Olkusz (małopolskie)
Tworzenie i opracowywanie menu. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Tworzenie nowych receptur dań ukraińskich.
Tsunami Sp. z o.o. - 2016-06-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-09-21 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca w kuchni.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-12-06 - Zamość (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma "SAS" s.c B. Skóraś, M. Skóraś - 2016-10-07 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawcą.
PIZZERIA MAJA MARIA ZDZIEBCZOK - 2017-05-30 - Piece (śląskie)
Osoba będzie odpowiedzialna za funkjonowanie punktu gastronomicznego znajdującego się na terenie Parku Rozrywki. Do obowiązków należeć będzie: przygotowywanie surówek, przygotowywanie i wydawanie posiłków (pizza, gyros, dania obiadowe), składanie zamówień na surowce / składniki, sprzątanie oraz bieżące czyszczenie sprzętu kuchennego. Niepełny wymiar 3/4.Kontakt z pracodawcą: BIURO (at) BOBOLANDIA.COM.PL
Park Rozrywki Rodzinnej "BOBOLANDIA" KLUKA ŁABUŃSKA Sp. Jawna - 2016-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)